Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ανοιγουμε ενα θεμα

εκθετουμε το προβλημα μας

περιμενουμε συμβουλες η βοηθεια μεσω απαντησεων και αλλων μαμαδων

καποιες απαντησεις δεν μας αρεσουν η δεν μας βολευουν

με το που θα πεσει η πρωτη μη ευνοηκη απαντηση στην αντιληψη μας αυτοματος η κοπελα που την εγραψε ειναι εχρος μας ζηλευει και θελει το κακο μας και ζηταμε να κλειδωθει το θεμα??????

μηπως θα επρεπε να τις περνουμε απλα ως μια αλλη αποψη αντιληψη των πραγματων/????

δεν μπουρουμε να συμφωνουμε σε ολα

ευτηχως :P

π.χ σημερα μαλωσα με δυνατες φωνες την μικρουλα μου και νιωθω ασχημα για αυτο αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου ημουν κουρασμενη μαλωσα και με το αφεντικο με απολυσδανε δεν νιωθω καλα

καποιες θα μου πουν οκ δεν εγινε και τιποτα

αλλες να μην το ξανακανω γιατι ειναι κακο να ξεσπαω στο παιδι αλλα ενταξει ανμ δεν συμβαινει καθε μερα

αλλη να μηξν τον ξανακανω ποτε γιατι κακοποιω το παιδι μου και ειναι ψυχολογικη βια και θα εχω αρνητικα αποτελεσματα στο μελλον

ολες ειναι αποψεις που στοχο μαλλον οι 98% εδω μεσα εχουν να βελτιωσω την ζωη του παιδιου μου και την δικη μου ασχετα αν δεν ταιριαζχει με την δικη μου φιλοσοφια και τροπο ζωης

Δημοσίευση

elenh mou ola afta pou aisthanese einai poli fusiologika...dustixos h kourasi h otan ola pane straba kai meta perimrnoume ligi katanohsh apo ton antra mas kai mas kanei kai aytos na aisthanomaste skata...dustixos ksespamw...kai kamia fora panw sta paidia mas...idika otan einai zohra..pistebo oles h manes to exoume kanei ayto!!1mhn niothis asxhma apla prepei na doulepsoume me ton eafto mas sou to lew ekpiras me 2 zohrotata agoria!!!

Δημοσίευση

an kai katalabenw oti den einai ayto to thema sou

oles ksefeugoume kai fonazoume kaiegw shmera ;)

elenh mou exeis dikio otan anigoume thema prepei na kseroume kai na dexomaste oles tis apopseis .otan zitame bohthia me kati na dinoume ola ta stixia gia na mhn uparxoun pareksigiseis .kai an den pisteyeis oti eisai anagasmenh na doseis to"istoriko" edw mesa afou den uparxoun idikoi tote ti anoigeis themagia bohthia?

kaloproereth eimai se oti lew giati blepw oti mia pareksigish pernei thn morfh bentetas .....krima .

Δημοσίευση

elenh mou ola afta pou aisthanese einai poli fusiologika...dustixos h kourasi h otan ola pane straba kai meta perimrnoume ligi katanohsh apo ton antra mas kai mas kanei kai aytos na aisthanomaste skata...dustixos ksespamw...kai kamia fora panw sta paidia mas...idika otan einai zohra..pistebo oles h manes to exoume kanei ayto!!1mhn niothis asxhma apla prepei na doulepsoume me ton eafto mas sou to lew ekpiras me 2 zohrotata agoria!!!

ηθελα να διαβασω ολα αυτα που γραψαται αλλα με καληψε η μαρια. το εχω παθη να νιωθω χαλια και να ξεσπασω στα παιδια μου.ειδικα που ο αντρουλι μου πρωσπαθη καθε φορα να μου ριξη το υθηκο στο πατωμα και μετα να το μαζεψω μονη μου ειναι το κατι αλο.ειναι να μην σου τυχη αναποδος ανθρωπος αν σου τυχη ειναι ολα χαλια και δεν βλεπεις την ομορφια που ειναι γυρο σου,δεν χαιρεσαι καθωλου ακομα και να βλεπης τα ομορφα πραγματα που κανουν τα παιδια σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μaria98 νομιζω αυτη η ενοχληση ειναι φυσιολογικοτατη τωρα μεγαλωνει φουλ το παιδι αρχιζει και κανει αλλαγες στο σωμα.  Elenaki12 Σε βρισκω πανετοιμη συγκριτικα με εμενα που ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με την περιπτωση μου. Με το καλο ο γαμος και η βαφτιση σας τι ομορφα που το κανονισατε. Εχεις κλεισει 28 εβδομαδες ή διατρεχεις την 28η; Νομιζα οτι ειμαι η μεγαλυτερη στο γκρουπ🤣. Εμεις εκτος οτι δεν εχουμε κανει τιποτα μειναμε και ανυπαντροι λογω επιπλοκης και το αγορι μου με ρωταει εστω αν θα κανουμε ενα συμφωνο συμβιωσης αλλα εγω δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι και σφυριζω αδιαφορα προς ωρας. Μονο εμενα μου φαινεται αιωνας μεχρι το τελος ή ειναι απο την παρατεταμενη ξαπλα;;  Ηθελα να μου πειτε οποιο κοριτσι θελει σας εχουν πει ποσο ζυγιζουν τα μπεμπινια σας; 
    • https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/metadotika-kai-mh-metadotika-noshmata/c388-egkyklioi/5750-systaseis-gia-thn-eisagwgh-sterewn-trofwn-ston-1o-xrono-ths-zwhs... https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://e-child.gr/wp-content/uploads/2019/01/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CC%81%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CC%81%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CC%81-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%89%CC%81%CE%BD-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F-1.pdf&ved=2ahUKEwj7sqz48KyLAxUWnP0HHaKtD7sQFnoECB4QAQ&usg=AOvVaw3-HqSZWvDPj_UCVB6klSms εγώ έχω διαβάσει αυτό!!
    • Καλησπέρα! Για την tsh δεν ξέρω να σου πω..αλλά για τα κιλά.. και εμάς  στο doppler μας είπε ότι είναι μεγάλος αλλά φυσιολογικός..και στον υπερηχο προχτές.. γενικά ο πατέρας του γεννήθηκε 4800 οπότε το περιμένω.. μην αγχώνεσαι για αυτό.. 
    • Την 3η δόση του Vaxellis...ναι και αυτό το.δκεφτηκσ,να κάνω δοκιμή και αναλόγως..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...