Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμενα τωρα κλαιει κ μου τρυπαει τα αυτιαα.....θα χω πολλες τρυπες για τα σκουλαρικια μου...αν κ δεν φοραω...χρυσουλινι 300 ατομα?χαμος ε?λοιπον..εγω δεν θα παρεξηγιομουνα αν αλλαζαν τα προσκλητηρια αλλα κ αυτο με τις τεντες καλη ιδεα.οποτε οτι κι αν κανεις καλο θα ναι.χρονια σας πολλα μωρακια 7 μηνων.ολια φευγουμε το σαββατο...λογικα θα ειμαστε στον κουρσαρο ..δεν εχουμε παει αλλα μας ειπαν οτι ειναι ωραιο beach bar.πολυ ζεστη.παω να μαγειρεψω κοτο με πατατες.αυριο εχω βρωμολοιμωδων.γρρρρρρρρ.αυτα....φιλια.παω να δω κ φωτο τωρα..μουτς.

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥ!ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!

ΡΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ!ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΤΩΡΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια

τα παιδακια μου ειναι επιτελους στα κρεβατακια τους και επικρατει ησυχια,σημερα ο μικρουλης εφαγε πατατουλα με κολοκυθακι αλλα δεν του πολυαρεσε αναγουλιαζε οι γλυκες γευσεις μας αρεσουν πιο πολυ φαινεται

πατσυ περυσι διακοπες πηγαμε στη ν.σκιωνη και πηγαιναμε για μπανιο στο παλιουρι στον κουρσαρο γιατι ειναι η μονη ωραια παραλια και με ψιλη αμμο για τα παιδια εκει γυρω αλλα εχει πολυ κοσμο να πηγαινετε πρωι για να προλαβαινετε καμια ξαπλωστρα γιατι μετα γεμιζει κανε καμια βουτια και για μας,εμεις τον αυγουστο λεμε για καμια βδομαδιτσα καπου κοντα μαλλον κατερινη

γιωτου πηγατε για βαφτιστικα;

καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδες! :)

εμεις ειχαμε παει το απογευμα να κλεισουμε και τα υπολοιπα βαπτιστικα!ειναι ολα τελεια! :):):)

επιτελους τελειωσε και αυτο!

εχω ενα πονοκεφαλο...ολο πονοκεφαλους εχω τις τελευταιες μερες! :dry: και σημερα ειχα και τσιμπιματακια χαμηλα..εχει πριστει και η κοιλια μου :ohmy::unsure: μαλλον θα ερθει η κωλοπεριοδος..λογικα την τεταρτη που θα παω στην γυναικολογο θα μου πει!ελπιζω να ειναι ολα καλα..γιατι δεν το κρυβω οτι ενα αγχος το εχω :unsure:τεσπα...

πηγαμε και σουπερ μαρκετ μετα...και οταν ηρθαμε σπιτι αρων αρων να κανεις μπανιο τα μικρα να ταισεις...ουφφφφφφφφ....αλλα τωρα ησυχια :P

φιλακια! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ Κ ΜΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΥΓΩ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΝΑ ΒΑΨΩ ΜΑΛΛΙ.

ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΕΝΤΕΣ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΜΠΩ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :kiss:

Δημοσίευση

γεια σας! :):):)

επιτελους τελειωσα με την βαπτιση...εκλεισα και παγωτατζη οποτε ολα ειναι ετοιμα! :woohoo: α!μονο παπουτσια μου μενει να παρω...αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο... ;)

βικακι και εγω μια απο τα ιδια...τρεχω ολο δουλειες εχει παρει φωτια το πλυντηριο και απο το βραδυ και το σιδερο :silly:

φιλια σε ολες! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες!!!

Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με την βάφτιση ακόμα.. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Την Πέμπτη θα συναντηθούμε με Γιωτού και Ματίνα.. αν μπορεί και καμιά άλλη να μας πει να το κανονίσουμε...

Πάω να κάνω δουλειές και μπορεί να μπω αργότερα... Φιλια!!

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μουυυυυ!!!!!

Ποσο μου λειψατε!!!

Σημερα εφυγαν η μαμα μου με την αδερφη μου και τα μωρα κι ετσι μπορω να διαβασω τα νεα σας με την ησυχια μου!

Απο οτι βλεπω ολες καλα!

Εμεις ειχαμε μικροιστοριες αλλα παλι καλα τελειωσαν.

Σας ειχα γραψει που τον μικρο τον ειχε πειραξει το εμβολιο κι ειχε δυο μερες πυρετο.

Το Σαββατο το απογευμα πηγαμε στην παιδικη χαρα να παιξουν τα μωρα κι απο κει πηγαμε να παρουμε σουβλακια να φαμε στο σπιτι.

Οσοι ωρα ημουν μεσα κι εδινα παραγγελια ο Μιχαλης εχασε το κεφι του.

Με το που φτανουμε σπιτι και τον πιανω ζεματουσε :blink:

Βαζω θερμομετρο και δειχνει 39 :blink::ohmy:

Τον αρπαξαμε και πηγαμε νοσοκομειο.

Τον εξεταζει ο γιατρος ολα καλα και φωναζει μια νοσηλευτρια να του παρει αιμα :dry:

Ο Μιχαλης να τσιριζει αλλα μνπορεσα και τον ακινητοποιησα.

Βαζει η βλαμμενη την πεταλουδα και χανει την φλεβα κι αρχιζει να σκαβει το χερι του :angry:

Κατηγορουσε και τον Μιχαλη οτι κουνιοταν :angry::angry:

Τελικα ειπε ο γιατρος να ανεβουμε στο παιδιατρικο να του παρουν αιμα.

Παμε εκει παιρνουν τον Μιχαλη και μου λεει περιμενετε εξω :huh:

Ο καημενος τσιριζε μαμα μαμα αλλα σε ενα λεπτο βγηκε.

Δωσαμε και ουρα και περιμεναμε.

Μας ειπαν οτι κυκλοφορει ιωση με συμπτωμα ξαφνικο πυρετο και να μην ανησυχουμε.

τελικα οι εξετασεις βγηκαν καλεσ και φυγαμε.

Ο μικρος εντωμεταξυ καθε βραδυ τον πιανουν τα δοντια και κλαιει.. :(

Προχτες ειχε και λιγο βηχα και τον πηγα στην παιδιατρο μας μην εχει ακροαστικα και παλι καλα ηταν καθαρος.

Μου πε οτι μπορει να ναι απο τα δοντακια του που εχει παραπανω σαλια τωρα.

Αλλα η κατασταση καθε βραδυ ειναι ανυποφορη :blink:

Πραγματικα εχω απελπιστει.

Θα δοκιμασω και τον νυχτερινο αποθηλασμο.

Δεν μπορω εχω κουραστει πολυ...

Αμα πιασω δουλεια πως θα πηγαινω με 2 και 3 ωρες υπνο...

Αυτα τα νεα μας.

Τωρα εχω τον αδερφουλη μου εδω και αυριο θα παμε μπανακι παλι.

Τα φιλια μου σε ολες! :kiss:

Τωρα θα τα λεμε πιο συχνα!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

Χρυσα μου περαστικα σας... :(

Πατσυ μου τελικα θα φυγουμε κ εμεις Σαββατο κ ετσι θα λειπεις κ εσυ :(:(:(:( θα μιλησουμε ομως μηπως τα καταφερουμε κ βρεθουμε στην επιστροφη :woohoo:

εμενα κοριτσια κατι παιζει κ μαλλον ειναι τα δοντια του γιατι καθε μερα κανει λιγο διαρροια που αν θυμαστε εμενα κανει κακα μια φορα την εβδομαδα κ ολη την ωρα τα χερια του δεν τα βγαζει απο το στομα κ ολο γκρινια κ φυσικα ολη νυχτα καθε τρεις κ λιγο θελει να κανει πιπιλα στο στηθος,μαλλον τον τρωνε τα ουλακια του μωρε γαμωτο κ τον ταλαιπωρουν :angry: ατιμα δοντια.....

αυριο θα παω με τον αδερφο μου να πλυνει τα λαδοπανα του μωρου στο ποταμι θα ειμαστε εγω αυτος κ ο Βασιλης μου κ θα ριξω πολυ γελιο σιγουρα, να τον δω στα γονατα να τριβει πετσετες κ ρουχαλακια :laugh: θα τον βγαλω κ φωτο!

Γιωτα μου αντε με το καλο κ εσεις!!!

εγω κοριτσια την προηγουμενη εβδομαδα δοκιμασα να του δωσω αχλαδι δεν του εχω δωσει τιποτα αλλο μεχρι στιγμης αλλα τον πειραξε μαλλον αλλεργια του εκανε ενω δεν εφαγε πολυ σχεδον καθολου δηλαδη αντε να καταπιε συνολικα ενα κουταλακι εκανε 5 φορες πρασινα κακα γεματα βλενη :angry::angry: θα ξαναδοκιμασω να του δωσω πατατουλα αυτη την φορα αλλα τελος του μηνα οχι ακομα...

φιλακια αγαπουλες παω να τον κανω μπανακι! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΑΜΕ!

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΖΕΣΤΗ!ΑΥΤΑ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.ΤΙΟ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ.ΧΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΛΗΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.ΦΟΒΑΜΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ Θ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ....ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩ.....ΠΕΛΑΓΩΣΑ...ΜΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:S

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολες! :):):)

τι μου κανετε;;;;;

σημερα κατσαμε στο σπιτι μας....ακομα πλενω και αυριο εχει σιδερο....ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω! :angry::( το ποσο το βαριεμαι δεν περιγραφεται! :blush::S

αυριο παω στην γυναικολο...αντε μεχρι να παω θα σκασω απο το αγχος μου :unsure:

θα παρω και αυριο και το φορεμα οποτε θα το βαλω να το δειτε κιολας!

πατσυ μην αγχωνεσαι βρε...εμενα για ωορεξια μου ακουγεται.. ;) .

χρυσα περαστικα στο μιχαλακη σου και ευχομαι να ηρεμησει και ο μικρος...

τωρα που θα επανελθεις εσυ φευγω εγω... :(

ματινακι εμεις θα τα πουμε απο κοντα :cheer:

χρυσουλινι φιλακια στην νυφουλα μου..και απο τον ιασωνα εχει :laugh: :P

αυτα...καλο βραδυ σε ολες μας! :)

Δημοσίευση

κοριτσια μου,μπηκα για ενα λεπτο να δω τα νεα σας και παω για νανι!!!ολη μερα εξω ημασταν σημερα και ειμαι ψοφια....

γιωτου,ακομα το τηλ.περιμενω..... ;)

χρυσα μου,περαστικα!!!!!!!!!!!! :)

χρυσουλινι,μην αγχωνεσαι με τη βαφτιση!!!!ολα μια χαρα θα ειναι οτι κι αν αποφασισετε!!!!! ;)

πατσυ,κι εγω ολο πονους εχω και φοβαμαι μη γινει τιποτα και τι θα κανει το μωρο μετα....ασε...ολο περιεργες ιδεες εχω..... :dry:

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!μακιαααααααααααα :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!

Πατσυ μου ηρεμησε μπορει να μην ειναι σκωλ. κ να ειναι ωορηξια που σου ειπε κ το Γιωτακι,μην αχγωνεσαι ετσι καλη μου,παντα αυτο κανεις κ δεν σου κανει καλο..

κοιμαστε ολες ε?? εμενα ξυπνησε απο τις 7.30 σημερα ο κυριος :angry:

θελω υπνοοοοοο

σημερα θα παω στο ποταμι για το πλυσιμο κ το απογευμα πρεπει να παω στα Γιαννενα στον φωτογραφο να βγαλει τον μικρο με τα βαπτηστικα ολοσωμη φωτο γιατι ο Βασιλης μου μολις τελειωσε η βαπτιση κοιμηθηκε κατευθειαν κ δεν καταφερε να τον βγαλει κ θα το κανουμε στο στουντιο.

Κατερινα μου που εισαι? ολα καλα?

Χρυσα μου ξερεις ποσο κουρασμενη κ αυπνη ειμαι αλλα οσες φορες δοκιμασα να του μειωσω γευμα μεσ την νυχτα ηταν χειροτερα κ για τους δυο μας γιατι αυτος εκλαιγε κ μετα ξαγρυπνουσε κ αυτο φυσικα εμενα με κουραζε πιο πολυ..αχ κ εγω δεν ξερω τι να κανω...αφου αν κοιμηθω 4-5 ωρες λεω επιτελους μια νυχτα ξεκουραστικα! :silly:

εχτες το βραδυ πηρα τον παιδιατρο ειχε γκρινια πολυ το μαναρι μου πρεπει να τον ταλαιπωρουν πολυ τα δοντακια δεν θα βγουν ευκολα :angry: κ μου εδωσε μια αλοιφη να του βαζω 2-3 φορες την ημερα κ να του δινω αν κλαιει πολυ κ λιγο ντεπονακι.κριμα μωρε τα καημενα ολο κατι τα ποναει :( ...κ του εβαλα εχτες μια σταγονα κρεμα στα ουλακια του ηπιε κ μισο απ το κανονικο που θα επρεπε ντεπον κ ηρεμησε κ κοιμηθηκε...αλλα ηλπιζα μηπως δεν ξυπνουσε τοσο συχνα αλλα δεν αλλαξε τιποτα...τεσπα τα ιδια κ τα γιδια καθε μερα....

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: στα μωρουλινια σας!

Δημοσίευση

καλημερα τρελομανουλες!!!!!!!!!!!!!

Γιωτα περιμενουμε νεα απο τη γυναικολογο!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας βαζω φωτο απο τη μια υποψηφια μπομπονιερα(την αλλη δεν μου την εχει στειλει ακομα).Θελω γνωμες αντικειμενικα.Αυτη ειναι που κανει 3 ευρω.

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα

χθες δεν μπηκα καθολου ειχα τον γιωργακη τον δευτερο απο προχτες το βραδυ ανεβασε πυρετο και χθες ολη μερα χαλια πυρετο 39 και εκανε και εμετο χθες το πρωι,και το απογευμα τον πηγα στο γιατρο και μου ειπε μαλλον καποια ιωση ειναι γιατι ο λαιμος του ειναι καθαρος και δεν μου εδωσε τιποτα μονο αντιπυρετικα σημερα ειναι καλυτερα εκανε ενα 38,6 πριν λιγο αλλα του εδωσα πονσταν και τωρα τρεχει χθες ο καημενος ουτε κουνιοταν μονο μην κολλησει ο μπεμπης φοβαμαι

χρυσα περαστικα στον μικρο σου,μπορει και σενα να περασε την ιδια ιωση που εχει και ο δικος μου

σοφακι υπομονη κοπελα μου θα βγουν και τα δοντακια αντε μηπως ηρεμησεις λιγο

πατσυ περαστικα και σενα και μακαρι να ειναι ωορηξια να μην τρεχεις με αλλα τωρα

πολλα φιλια σε ολλες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πασχαλιτσα μου ειναι πολυ-πολυ ομορφη!!!! η αληθεια ειναι οτι την βρισκω λιγακι ακριβη αλλα ειναι πολυ ομορφη!

Κατερινα μου περαστικα στον Γιωργακη σου!

δεν βλεπω να μας βγαινουν γρηγορα....κριμα το μαναρι μου...:(

Δημοσίευση

Καλημερα φιλες μου!!

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια!!Εμενα εχει τα δοντια και καποιες μερες εχει πολυ γκρινια.Εχθες που του εβαλα αλοιφη για τα δοντακια ειδα ενα μικρο κομματακι απο δοντακι ..Αρχισε να βγαινει σιγα σιγα το πρωτο.Του εκανα και καλλιεργεια ουρων η οποια εδειξε εξωτερικα μικροβια οτι δηλ δεν τον επλυνα καλα και ξανακαναμε αλλη μια εχθες.Σημερα θα παρω τα αποτελεσματα.

Πασχαλακι πολυ ωραια η μπομπονιερα .

Πατσουλινι μην αγχωνεσαι .Στη χαλκιδικη θα εχετε αυτοκινητο?Εγω μαλλον θα φυγω αυριο.

Γιωτα και γω επλυνα ποσα ρουχα και πρεπει να τα σιδερωσω για να τα παρω μαζι μας.Και αυτο που με κουραζει ειναι να μαζεψω τα πραγματα.

Σοφακι γιατι πλενετε τα λαδοπανα στο ποταμι????

Χρυσουλινι τι αποφασισες με τη βαφτιση?

Χρυσα μου φανταζομαι κουραση .Ο Μιχαλακης πως ειναι ?

Φιλακια πολλα σε ολες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!

ΠΑΤΣΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

καλημερα.ναι ολια.με αυτοκινητο θα ειμαστε.τελικα δεν θξα βρεθουμε θεσσαλονικη αλλα χαλκιδικη απ οτι την κοβω ε?χαχαχα.δεν ξςρω αν ειναι ωορρηξια γιατι μια ποναω κατω σκουληκι κ μια πιο πανω αο κει..κ δεν ειμαι κ καλη στην ανατομια.τι ειναι εκει?πρεπει να βρω την ξαδερφη μου μηπως με παει αυτη νοσδοκομειο..πας ωραια η μπομπο..πολυ ωραια.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΙΧΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Ε;ΠΩ ΠΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ.. :( ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ.

Κ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Κ ΣΕ ΖΩΗΡΑΔΑ Κ ΟΛΑ.Κ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΜΕΝΑ.ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.Κ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΛΕΙΠΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.

ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ. ;)

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. :)

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, γειά!!!!!!

Περαστικά στα μωράκια μας και στην τρελο Πάτσυ μας!!!

Εμείς μάλλον θα κάνουμε την βάφτιση στο εξοχικό μας .. εκκλησία βρήκαμε !!

Αφήστε εχθές φάγαμε την πρώτη μας τούμπα :( ,έπεσε από το κρεβάτι.. ευτυχώς η μπεμπούλα έκλαψε λίγο και μετά ήταν μια χαρά.. πήρα μια τρομάρα..

Πασχαλίτσα είναι πολύ όμορφη η μπουμπουνιέρα !!!!!!!! Περιμένουμε και την άλλη να σου πούμε συνολικά την γνώμη μας!!

Ματινάκι και Γιωτού τα λέμε αύριο!!! Έδωσα τα φιλιά από τον Ιάσωνα αλλα η μπέμπα , μου είπε ότι θέλει και άλλα .. :P Αααα Γιώτα βάλε και το φόρεμα φώτο να το δούεμ ..

Εγώ ακόμα δεν ξέρω τι να πάρω για την βάφτιση αλλα λέω να δω μετά τις 15 Ιούλη που θα έχει και εκπτώσεις ... Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω..

Έχθές κάναμε εμβόλιο και ανέβασε λίγο πυρετούλι.. σήμερα είναι μια χαρά ευτυχώς!! :)

Αυτά τα νέα μας , σας φιλώ πάω να κάνω καμιά δουλίτσα... :angry:

Δημοσίευση

γεια σας μανουλίτσες, τι κάνετε?

δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας έχω μέρες να μπώ γιατι λείπαμε το σαββατοκύριακο και τρέχω και για τις ετοιμασίες της βάπτισης.

η μικρή μου έχει ζωηρέψει πολύ, δεν κάθεται καθόλου, ακόμα και στην κούνια πιάνεται από τα κάγκελα και προσπαθεί να σηκωθεί, στο κρεβάτι προσπαθεί να μπουσουλήσει αλλα τα χερια δεν τα καταφέρνει ακόμα.

σας φιλώ και αν τα καταφέρω θα μπω και αργότερα. ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...