Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα cuando μου!!

Έχεις δίκιο :P αλλά τι να κάνω???

Στα τραπέζια μαγειρεύω κανονικά να ευχαριστηθούν.

Αλλα εμείς προσπαθούμε να τρώμε σωστά καθημερινα.

Έχω και διαίτης!! Αν θέλετε να τα δημοσιεύσω πείτε!!!!

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσούδια !

μιας και μιλάμε για μαγειρική... ΜΗΠΩΣ εχει καμια σας, τη συνταγή που είχε δώσει ο Μαμαλάκης για ταρτάκια βατόμουρο ;;;;;;;

μέχρι και e-mail του είχα στείλει και τίποτα...

κάτι τέτοιες ώρες μετανοιώνω που δεν κρατάω μολύβι και χαρτί οταν χαζεύω εκπομπές μαγειρικής...!!!!!!

Δημοσίευση

Στη σελίδα του μπήκες? Πήγαινε στο google και γράψε

με λατινικούς χαρακτήρες το όνομά του και θα βγει η σελ.

Και επειδή μιλούσαμε πριν λίγες μέρες για Σύρο, δείτε

αυτό http://www.ilovegr.gr/destination/302/suros

Μόνο που δεν είναι γυρισμένο καλοκαίρι και χάνει λίγο..

Δημοσίευση

milina μου καλημερα! τώρα μπήκα!

είχα καιρό να ψάξω -παλι :angry: - την συνταγή.

Βρήκα μια για ταρτα με μήλα και σάλτσα λευκής σοκολάτας.

Αν αντικαταστήσω, άραγε, τα μήλα με μαρμελάδα βατόμουρο, και δεν βάλω λευκή σοκολάτα ;;; μμμ...

μάλλον θα το ψάξω καλύτερα, μπας και ανακαλύψω κάτι....!!!

Δεν ξέρω γιατί εχω κολλήσει με αυτή τη συγκεκριμένη που είχε προβάλει ο Μαμαλάκης, αλλα θυμάμαι οτι ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!

:woohoo: :woohoo:

ΩΧ ΩΧ ΩΧ!!! Για κοιτάξτε !!! κάτι βρήκα!

http://www.aristonkitchen.gr/recipes/tartakia-vatomoyro

δεν είναι του Μαμαλάκη, αλλα καλό μου φαίνεται!!!

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ;;;; βοήθεια καλέ!;

ΥΓ: ΠΡΟΣΟΧΗ θέλει κάτι να γλυκίζει η ζύμη ! πχ σιρόπι ή κονιάκ αλλιώς εχει γεύση αλευρίλας... :S:S

Δημοσίευση

Καλάαααα Kimon... ας μη μιλάμε για χταπόδι...

μια Καθαρή Δευτέρα, είχαμε φτιάξει με τον +fotis χταποδάκι και εφαγα 4 χταποδακια ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ...

περιττό να πω οτι η σοδα πήγε σύννεφο μετά...

χαΟχαΟχαΟχαΟχαΟ....!!!!!

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

γεια σου Μαρακι!!!το πετυχαινω πολυ το χταποδι και σημερα τετοιο εχω αλλα στην γαστρα με κρασι! ο γιος μου τρελαινετε!!

ΠΩΠΩΩΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩ...!!!!τι μου κάνεις!!!

είμαι και λιχούδα !

εγώ σήμερα φτιάχνω λιτό και απέριττο τριβελάκι μακαρόνι με τονο, απλό από κονσερβούλα... εχω πάρει και κιλάκια...

όσο πιό απλά τα φαγητάκια τόσο καλύτερο για μένα τώρα...

αλλα και ο αντρας μου έχει ευαίσθητο στομάχι

(τι ευαίσθητο...ΟΛΑ τον πειράζουν...!!!)

οπότε ολα οΚ!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

ζελατινες εχει κ στο καρφουρ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !

εφυγα για ψώνια !!! τα λέμε αργότερα τσουπρίτσες !!!!

πως πέρασε η ώρα σήμερα ;;;;;!!!!! ισα που προλαβαίνω τις δουλειές μου!!!

:S:S:S

Δημοσίευση

τελειο τ :kiss: ο βιντεακι απο συρο,τι φοβερο νησι πολυ γραφικο με τα σοκακια του ομορφεσ παραλιεσ......... καλα θα γινει μαχη με τα λουκουμια προβλεπω να γυρναω με 3 κιλα παραπανω μονο απο τα λουκουμια και τις χαλβαδοπιτες... κλεισαμε δωματιο με 30 ευρω στην ερμουπολη πολυ καλη τιμη!!!!!! ελπιζω και στις ταβερνουλες να φαμε καλα και με λογικεσ τιμες!!! οι αποστασεις ειναι μακρινες για τις παραλιες??? και για βολτα το βραδακι εκτος ερμουπολη που αλλου εχει να παμε???? :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσούδια μετά από αρκετό τρέξιμο, εφτιαξα την πρώτη μου τάρτα βατόμουρο!!!

αντί για mascarpone εβαλα philadelfia light, ελπίζω να κάνει...

και βατομουράκια εχει κατεψυγμένα το καρφούρ !!

όλα τα αλλα υλικά είναι απλά!

καλή επιτυχία σε όποια το δοκιμάσει !!

εγώ δεν βλέπω την ώρα να τη δοκιμάσω !!!!!

kiss kiss !!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΑΡΙΑ+FOTIS ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ!!!!!

Δημοσίευση

πριν σας καληνυχτίσω, σας ανεβάζω αυτό το τραγουδάκι, για καλό καλοκαίρι !!!!!

φιλάκια τσουπρίτσες !!

**μα όλες ΑΝΤ1 βλέπετε ;;;!!! :blink:

και αυτό:

http://www.youtube.com/watch#!v=yO78Fb5 ... re=related

(θυμάστε την διαφήμιση για το Campari κάπου στο 1988κάτι ;;)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες! Καλο μηνα!!! Διαβασα ολα τα ποστς που εχασα και μου ανοιξατε την ορεξη! Και ειπα κι εγω να αρχισω να προσεχω παλι απο σημερα γιατι εχασα τα κιλακια μου και κριμα ειναι να αφεθω (παλι) και να τα ξαναπαρω (παλι).... Ενας αγωνας τι να πεις.. B) Το μερημερι θα φαω εξω επομενως αποψε δεν παιζει φαγητο, μια δυο φρυγανιτσες η θα φτιαξω καμια σαλατα. Καλη επιτυχια με τα φαγητακια σας! Και ευχομαι ξανα ενα καλο (και τυχερο - δε θα επεκταθω :P ) μηνα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...