Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δείξε μου τον Σκύλο σου

Recommended Posts

• Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

τι ομορφο σκυλακι! :woohoo:

εγω δεν εχω..ειχα βρει ενα στην θαλασσα ομως μια φορα και ηταν ετσι περιπου με το δικο σου! το βγαλαμε ποσειδωνα..αλλα τελικα οταν το πηγαμε στο γιατρο ο ποσειδωνας μας βγηκε ποσειδωνουλα :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hi lollipop !

εμείς πρόσφατα πήραμε ενα κουτάβι, τον Εκτορα !

δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από σκυλάκια, αλλα λίγο ίντερνετ, λίγο πληροφορίες από φιλους που έχουν κατοικίδιο και μαθαίνουμε να συζούμε οι τρείς μας !!!!

mariakrhth τι κουκλια ειναι αυτα!!!!!! Να τα χαιρεσαι κοριτσαρα μου κ με το καλο το ζουμπουρλουδικο σου! Οσο για την απορια σου για το ινωδογονο (?) το ειδα αλλα δεν εχω ιδεα........δεν θα ειναι τιποτα ανησυχιτικο ομως ;);)

Κορίτσια τι όμορφα σκυλάκια που έχετε!!!

Λόλλι, εμείς είπαμε...! ;)

ΜariaKriti, εχεις 2 σκυλάκια! και γω θέλω να πάρω ένα θηλυκό, απλά περιμένω να έρθει πρώτα το μωράκι (ελπίζω σύντομα) για να πάρω και μια παρεούλα για το τετράποδσο μωράκι μου :)

εκο ειναι τελειος ο τετραποδος γιος σου υπεροχος..αυτο παντως που εχω να πω ειναι πως αυτα τα σκυλια με ελευθερωσαν απο το αγχος του να μεινω εγκυος και γιατι δεν μενω και γιατι γιατι γιατι...και επισης ο μεγαλος μου ηταν αυτος που βρηκε την μαντι μου αφου την ακουγε να κλαιει και ειχε ξεσηκωσει τον κοσμο παμε λοιπον την βρισκει χωμενη μεσα σε κατι λουλουδια κοντα στο σπιτι μου κανει νοημα κλαιγοντας

(καταλαβενετε τι εννοεω)οποτε περνουμε την μικρη στο σπιτι και απο τοτε την εχει υπο την προστασια του.... :P:P:P:P

mariakrhth έγραψε:

εκο ειναι τελειος ο τετραποδος γιος σου υπεροχος..αυτο παντως που εχω να πω ειναι πως αυτα τα σκυλια με ελευθερωσαν απο το αγχος του να μεινω εγκυος και γιατι δεν μενω και γιατι γιατι γιατι...και επισης ο μεγαλος μου ηταν αυτος που βρηκε την μαντι μου αφου την ακουγε να κλαιει και ειχε ξεσηκωσει τον κοσμο παμε λοιπον την βρισκει χωμενη μεσα σε κατι λουλουδια κοντα στο σπιτι μου κανει νοημα κλαιγοντας

(καταλαβενετε τι εννοεω)οποτε περνουμε την μικρη στο σπιτι και απο τοτε την εχει υπο την προστασια του.... :P:P:P:P

να...κάτι τέτοια μου κάνουν την καρδιά χίλια κομμάτια...

και εμεις αν δεν είχαμε το σκυλάκι μας θα αντιμετωπίζαμε πολύ διαφορετικά πολλά θέματα. είναι ότι καλύτερο τα ζώα για τον άνθρωπο.. :)

αυτό το τσιλάκι ήταν το όνειρό μου να αποκτήσω..είναι Basenji,απο τις λίγες καθαρές πρωτογονες φυλές. κατάγεται απο το Κονγκό της Αφρικής.

λέγεται και το σκυλι του Χέοπα γιατί βρηκαν οστά του σκύλου στον τάφο του και σε άλλους αιγυπτιακούς. ειναι ενα απίστευτο σκυλί με χαρακτήρα.. γάτας, και ..δεν γαυγίζει! είναι βουβό. μόνο κλαψουρίζει το μανάρι μου αραιά και που. τον αγαπώ όσο τιποτα άλλο. εχει άλλα 2 στην Αθήνα ;)

απο του χρόνου θα πρέπει να τον ζευγαρώσω κιόλας...το μανάρι μου...αλλά κάτσε να γίνω πρώτα έγω μαμά και μετά θα γίνει κιαυτος μπαμπάς!!

:):) :silly: :kiss:

molis eida to 8ema mou ir8e amesws sto mualo i fatsoula tis kaluteris mou filis!!!einai 13 xronwn..eimaste mazi apo tote pou imoun 10 xronwn!! Latreuw ola ta zwakia k de mporw na fantastw ti zwi mou xwris ti MARA mou!!Me exei voi8isei me ton tropo tis panta,ba kseperasw para polu sovares k duskoles katastaseis!Ka8e fora pou tin agkaliazw ais8anomai oti mou dinei 8etiki energeia k etsi ta ksexnaw ola!!! :laugh: tin latreuw!!!

AUTH EINAI H MARA MOU!!!

Eko έγραψε:

Μαρα είσαι πολύ κουκλίτσα!κάτι ματάκια μεσα στη γλύκα! και οι φακιδούλες της είναι τρέλα!! :kiss:

S'EUXARISTOUME POLU!!!!KAI ENNOEITAI ANTAPODIDOUME GIA TON MR EKO!!! EINAI MEGALH MORFH!!!FATSOULA TRELH!!KAI VLEMMA..POU SKOTWNEI!!NA TON XAIRESAI TON KOUKLO SOU!!KAI AN TON ZEUGARWSEIS KAPOIA STIGMH PES TO MOU!!!

Μαρααααααα!!!!!!! Τι μαγουλαραααααααα!!!!!!!! Θελω να την ζουζουνισω,να της τραβηξω τα μαγουλακια της!!!! :):) Και τι ματαρες!!!!!!!!!!! :)

Lollipop έγραψε:

Μαρααααααα!!!!!!! Τι μαγουλαραααααααα!!!!!!!! Θελω να την ζουζουνισω,να της τραβηξω τα μαγουλακια της!!!! :):) Και τι ματαρες!!!!!!!!!!! :)

ASE ASE LOLLIPOP!!!DE MPOREIS NA FANTASTEIS..OXI EPEIDH EINAI DIKO MOU TO MAROULAKI MOU ALLA KA8E MERA SFIGGW TA DONTIA TOSO DUNATA POU 8A TA SPASW KAMIA MERA GIA NA MHN TH TSIMPHSW POLU POLU POLU DUNATA!!!XAXAXAXA!! :laugh:

ΕΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟ ΣΚΙΛΟ ..ΑΛΑ ΕΧΟ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΙ ΓΑΤΑ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΜΑΣ.....

ΚΑΙ ΑΦΟ ΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ....ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ,,ΑΚΟΥΟ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΣΑΣ....ΧΑΧΑΧΑ....ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΣΚΙΛΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑ

Καλα τα γατια ειναι αλλη φαση!!!!! Εχουν πολυ γελιο οταν εχουν κεφια!!!

Nikulina να τα χαιρεστε το ψιψινελι σας!Δεν μας το συστησες ομως :(

Πως το λενε?

nikulina έγραψε:

ΕΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟ ΣΚΙΛΟ ..ΑΛΑ ΕΧΟ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΙ ΓΑΤΑ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΜΑΣ..... 15019_106958742672509_100000751520229_60064_8224544_s-20100622.jpg

ΚΑΙ ΑΦΟ ΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ....ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ,,ΑΚΟΥΟ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΣΑΣ....ΧΑΧΑΧΑ....ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΣΚΙΛΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑ IMG000031.jpg

NIKULINA MOU EMENA H SKULITSA MOU KANEI PAREA ME GATOULES..KOIMOUNTAI K MAZI OPOTE DEN EXEI PROVLHMA APO OTI MOU LEEI!!! PANTWS OI GATOULES SOU FAINONATI POLU ZOUZOUNIARES!!!KAI AUTO TO MIKROULI EINAI TRELA!!!MATARES!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...