Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΛΕΙΨΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΛΠΙΓΓΑ.ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΥΖΥΓΟς ΜΟΥ.ΕΧΕΙ 20%ΖΩΝΤΑΝΑ.40%ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ 86.1 ΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΣΕ 4 ΣΕΣΕ .ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ .ΔΛΔ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΙΣ 15.ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΟΡΜΟΝΗ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΩΩΡΗΞΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ 12ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕς ΓΡΑΜΜΕς.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ;;;;;;;ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ.ΣΦΙΞΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ! :)

Δημοσίευση

Καλή σου μέρα!!!

Εύχομαι γρήγορα να έχεις καλά αποτελέσματα και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το 2ο παιδάκι σου!!!

Με τόσο καλές εξετάσεις θα έχεις σίγουρα αποτέλεσμα με την σπερματέγχυση.

Εγώ έμεινα πρόσφατα έγκυος με την δεύτερη σπερματέγχυση!

Και πάλι καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

IreneValadia με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου :cheer::cheer::cheer:

TINKYBEL σου εύχομαι καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου.

Και εμείς το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να κάνουμε σπερματέγχυση. Ο αντρούλης μου πάσχει από ολιγοασθενοσπερμία και μάλλον τον άλλο μήνα θα το επιχειρήσω....

Θα περιμένω τα νέα σας!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου και φίλες μου αφού μοιραζόμαστε το ιδιο πράγμα!τελικά αδιαθέτησα και ξεκίνησα και παίρνω το clariphene tvn 50mlgr. 1το πρωί και 1 το βράδυ και αύριο θα βρίσκομαι στην 3 μέρα .μου είπε μέχυοφρι την 7 του κύκλου να τα πάρω.Μόλις τελειώσω θα πάω την 12 του κυκλου για υπέρηχο μαζι με το αποτέλεσμα του σπερμοδιαγράμματος για να δούμε τι θα κάνουμε και πότε!ρε κοριτ΄σακια μου διάβασα αλλού ότι αυτό το φάρμακο σε μία κοπέλα της έκνε υπερδιέργεση ωωθηκών και έτρεχε στο νοσοκομείο.Ψιλοτρομοκρατήθηκα αλλά..τώρα λέω αν ήταν έτσι δεν θα μου τα λεδινε έτσι ο γιατρός μου.Τον εμπιστεύομαι!!ουφ!!ανακουφήστηκα που σας τα είπα.φιλάκια πολλά και καλή μας επιτυχια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

etoile! γεια σου η διαφορα ειναι πως στην σπερματεγχυση η μονη παρεμβαση που γινετε ειναι στον καθαρισμο και στην βελτιωση του σπερματος..ααα και βαζοντας το ο γιατρος απευθειας στην μητρα παρακεμπτεται το εμποδιο του τραχηλου και της βλενης που μπορει να δημιουργησει προβλημα στο σπερμα...κατα τα αλλα η γονιμοποιηση του ωαριου γινεται οπως και σε μια φισιολογικη συλληψη...στην εξωσωματικη παλι η γονιμοποιηση γινεται στο εργαστηριο και στην μητρα μεσα τοποθετουνται τα ετοιμα γονιμοποιημενα ωαρια...ελπιζω να σε κατατοπισα... :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια!! Χαίρομαι που είστε καλά και κάνετε τις ετοιμασίες σας!  Εμείς σήμερα, 32+2 είχαμε το ντοπλερ. Τα βρήκε όλα πολύ καλά και την μπουμπουκα 2100. Βέβαια αυτό το μωρό συνεχίζει να μην μας δείχνει προσωπάκι για φωτό, αλλά δεν πειράζει εννοείται!  Σε άλλα νέα εγώ δεν είμαι αρκετά καλά. Εχω από χθες ουρολοίμωξη με έντονα κ ενοχλητικά συμπτώματα και περιμένω αύριο το απόγευμα το αντιβιογραμμα για να ξεκινήσω αγωγή. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και μάλιστα γέννησα με ουρολοίμωξη. Τώρα γενικά δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι μια μόνιμη γκρίνια! Ενώ το χαίρομαι πολύ, ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ και κουράζομαι εύκολα. Συν ότι έχω καούρες παλινδρόμηση και συσπάσεις που με ενοχλούν πολύ όλη μέρα. Τελοσπαντων, λίγο έμεινε 😊 Αύριο θα έρθει η μαμά μου και θα ετοιμάσουμε τα ρούχα και την ντουλάπα της μικρούλας, αλλά κάτι άλλο δεν έχω ετοιμάσει ακόμα. Αυτααα..  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου περαστικα στη μανούλα σου. Εμενα εκανε ακριβως ενα μηνα για να αρχισει να τρωει πανω απο 2 3 κουταλακια και εχει εδω και 2 3 μερες π τρωει μια νορμαλ ποσότητα. Εσυ θα προσφέρεις καθε μερα. Θα κάνεις συνδυασμους στις γεύσεις, στην υφή. Θα διαλέξεις μια ωρα που δ θα νυσταζει, θα πεινάει μεν αλλα οχι παρα πολυ ώστε να μην εχει υπομονή να φάει. Σιγα σιγα θα τ βρείτε. Εμενα με έσωσε τελικά το ατμομπλεντερ π ειχα απο τ κορίτσια. Τωρα ειναι αρκετα τσιμπημένος στην τιμή αλλα τοτε το είχα πάρει γυρω στα 90 ευρώ. Νομιζα οτι το είχα χάσει αλλα ευτυχως τ βρηκα. Βαζω τ αχλαδι η το μηλο (μισο συνηθως) για 5 λεπτά στον ατμο, μολις γινει προσθέτω μια κουταλιά αβοκάντο π μ είπαν εδω τ κορίτσια κ μισή μπανάνα. Αλεθω κ γινεται χυλός κ πολυ της αρεσει. Ρευστό αρκετα δηλαδή το ρουφάει μια χαρα. Βαλε περισσότερη μπανάνα, λιγότερο μήλο πχ, δοκιμάσε να προσθέσεις καυτο νεράκι να λιώσουν. Μπορεί να τ αρεσει καλύτερα ζεστο. Έχει μάθει απο τ γαλα κιολας να ειναι ζεστο. Ισως τ ερθει καλύτερα.
    • Μάλλον όχι. Θα ακούγαμε κι άλλες γνώμες. Δεν πειράζει θα στηρίζουμε η μία την άλλη.  Δες μήπως μπορείς κάποια ραντεβού να τα κάνεις διαδικτυακά με τη διατροφολόγο και να ζυγιζεσαι μία φορά το μήνα. Στον γιατρό δε ζυγιζεσαι; Εμένα με ζυγίζει κάθε φορά.  Καλά κιλά έχεις. Μακάρι να ξεκινούσα κι εγώ με τόσα. Έχω πολλά παραπάνω. Γι αυτό πρέπει να προσέξω πολύ. 
    • Κορίτσι μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εδώ 39+1 σήμερα, μεθαύριο έχω γιατρό να δούμε τι γίνεται με τη μικρή. Προς το παρόν πέρα από κάποια Braxton και πόνους σε λεκάνη μέση δεν έχω άλλο πιο έντονο δείγμα. Για να δούμε!  Εσύ πως είσαι; 
    • Τπτ καλε! Να σου πω την αλήθεια και εγω ντρεπομουν αλλα μετα ειπα δε θα κατσω να σκασω..αρχικα ο Μαστρο και να με δει αποκλειεται να με θυμαται!! Αλλα και οταν πηγα στον Χριστοπουλο (λες και το ηξερε πως το σκεφτομαστε αυτο) μου ειπε να μην εχω αγχος αν με δει ο γιατρος που ειχα πριν, πως ολοι μαζί είναι μια ομάδα σαν μοναδα και δεν υπαρχουν τέτοια θεματα..αλλα μετα απο τοσες προσπαθειες να σου πω την αληθεια προσπαθω να μην το σκεφτομαι..δε θα γυρισουμε ολες τις μοναδες της Αθηνας..δεν θα πρεπει να ντρεπομαστε, αγωνα μεγαλο κανουμε και τα λεφτα μας δινουμε! Εαν για τον χ, ψ λογο δεν μειναμε ευχαριστημενες ή θελουμε να αλλαξουμε για μια δευτερη οπτικη κλπ θα πρεπει να το κάνουμε..ο Μαστρο πχ δεν ηταν κακος αλλα προς εμενα μ φανηκε εν τελει αδιαφορος..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...