Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ!


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΛΕΙΨΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΛΠΙΓΓΑ.ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΥΖΥΓΟς ΜΟΥ.ΕΧΕΙ 20%ΖΩΝΤΑΝΑ.40%ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ 86.1 ΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΣΕ 4 ΣΕΣΕ .ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ .ΔΛΔ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΙΣ 15.ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΟΡΜΟΝΗ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΩΩΡΗΞΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ 12ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕς ΓΡΑΜΜΕς.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ;;;;;;;ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ.ΣΦΙΞΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα!!!

Εύχομαι γρήγορα να έχεις καλά αποτελέσματα και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το 2ο παιδάκι σου!!!

Με τόσο καλές εξετάσεις θα έχεις σίγουρα αποτέλεσμα με την σπερματέγχυση.

Εγώ έμεινα πρόσφατα έγκυος με την δεύτερη σπερματέγχυση!

Και πάλι καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

IreneValadia με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου :cheer::cheer::cheer:

TINKYBEL σου εύχομαι καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου.

Και εμείς το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να κάνουμε σπερματέγχυση. Ο αντρούλης μου πάσχει από ολιγοασθενοσπερμία και μάλλον τον άλλο μήνα θα το επιχειρήσω....

Θα περιμένω τα νέα σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου και φίλες μου αφού μοιραζόμαστε το ιδιο πράγμα!τελικά αδιαθέτησα και ξεκίνησα και παίρνω το clariphene tvn 50mlgr. 1το πρωί και 1 το βράδυ και αύριο θα βρίσκομαι στην 3 μέρα .μου είπε μέχυοφρι την 7 του κύκλου να τα πάρω.Μόλις τελειώσω θα πάω την 12 του κυκλου για υπέρηχο μαζι με το αποτέλεσμα του σπερμοδιαγράμματος για να δούμε τι θα κάνουμε και πότε!ρε κοριτ΄σακια μου διάβασα αλλού ότι αυτό το φάρμακο σε μία κοπέλα της έκνε υπερδιέργεση ωωθηκών και έτρεχε στο νοσοκομείο.Ψιλοτρομοκρατήθηκα αλλά..τώρα λέω αν ήταν έτσι δεν θα μου τα λεδινε έτσι ο γιατρός μου.Τον εμπιστεύομαι!!ουφ!!ανακουφήστηκα που σας τα είπα.φιλάκια πολλά και καλή μας επιτυχια!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinkybel ki ego meta ti salpigografia ^epiasa^to iperoxo koritsaki mou!tora einai treiamisi minon!meta ti salpigografia pantos xsero oti anoigei pio eykola o dromos!pes tou sizigou basiliko polto na pinei!sas eyxomai na erthei to moraki pou thelete amesos!kali tyxh!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιά η διαφορά ανάμεσα στην εξωσωματική και στη σπερματέγχυση; Σε ποιά περίπτωση κάνουν σπερματέγχυση;

Ευχαριστώ!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile! γεια σου η διαφορα ειναι πως στην σπερματεγχυση η μονη παρεμβαση που γινετε ειναι στον καθαρισμο και στην βελτιωση του σπερματος..ααα και βαζοντας το ο γιατρος απευθειας στην μητρα παρακεμπτεται το εμποδιο του τραχηλου και της βλενης που μπορει να δημιουργησει προβλημα στο σπερμα...κατα τα αλλα η γονιμοποιηση του ωαριου γινεται οπως και σε μια φισιολογικη συλληψη...στην εξωσωματικη παλι η γονιμοποιηση γινεται στο εργαστηριο και στην μητρα μεσα τοποθετουνται τα ετοιμα γονιμοποιημενα ωαρια...ελπιζω να σε κατατοπισα... :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...