Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρασινες κενωσεις βρεφους 5 μηνων

Recommended Posts

καλησπερα,

αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ, αν γνωριζει, αν εχει συμβει στο δικο του μωρο. Εχω ενα αγορακι που ειναι στον 5ο μηνα και εδω και δυο μερες οι κενωσεις του ειναι πρασινο σκουρο χρωμα, ποτε με λιγες βλεννες και ποτε με ασπρα κομματακια και γενικα κανει κακα του με μεγαλυτερη συχνοτητα απο πριν. Να σας πω πως θηλαζω αποκλειστικα και πως το μωρο εδς και 2 μερες ειναι λιγο μπουκωμενο,χωρις αλλα συμπτωματα πυρετους (μηπως ειναι ιωση?)κτλ και πως εδς και μερικες μερες κανω κανενα τσιγαρο που και που...παιζει ρολο η δικη μου διατροφη και το γαλα μου?η μηπως το μωρο?πρεπει να ανυσηχησω? ο παιδιατρος μου καποια φαση μου ειχε πει πως τα κακα των μωρων εχουν διαφορα χρωματα ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ πιθανό να είναι ιωσούλα ή απλά να έχει κρυώσει αφού λες ότι είναι και μπουκωμένος. Περίμενε λίγες μέρες και βλέπεις.

Το τσιγάρο δε νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Έφαγες κάτι που δεν είχες ξαναφάει? Βλέννα κάνουν κι από αλλεργία σε κάποια τροφή... Αλλά θα σου έλεγα να μην ανησυχείς προς το παρόν.

οταν ενα μωρο ειναι κρυωμενο ειναι λογικο να κανει διαφορετικες κενωσεις...σε χρωμα...σε ποσοτητα..σε συχνοτητα...αλλα και να εχουν βλεννη...

μην ανυσηχεις σε 2 με 3 μερες θα ειναι μια χαρα παλι...απλα αν δεις οτι εχει πολλες κενωσεις να τον θηλαζεις πιο συχνα για να μην αφυδατωθει ;)

συγνωμη για την καθυστερηση στην απαντηση μου, αλλα ταιζα το μικρουλι μου. μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κακα του για να δω σημερα πως ειναι. Παντως δεν εφαγα κατι παραξενο εγω για να φταιει αυτο. Το προβλημα ειναι οτι τρωει λιγοτερο απο πριν, φανταζομαι πως συμβαλλει και η ζεστη σε αυτο. αλλα πως να τον ταισω συχνοτερα? να τον βαλω στο στηθος πριν πεινασει?? Το γεγονος οτι για την μυτουλα του βαζω μπολικο ορο, μια αμπουλα σε καθε ρουθουνι δεν βοηθα στην μειωση πιθανοτητας αφυδατωσης??

μια αμπούλα ? σε κάθε ρουθούνι? κάθε πότε βάζεις τον φυσιολογικό όρο?

Νομίζω ότι δεν έχει σχέση η αφυδάτωση με τον φυσιολογικό ορό .... μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά αν έχει σχέση πες μου αν το ξέρω και εγώ .

Πριν απο καθε ταισμα για να μπορει να τρωει ανετα χωρις βουλωμενη μυτουλα βαζω μια αμπουλα σε καθε ρουθουνι σχετικα με πιεση. Μου το ειχε πει ο παιδιατρος μου μια φορα που ηταν παλι μπουκωμενος. Φανταζομαι πως παιζει ρολο εφοσον μεσα στο κορμακι του εστω και με το ζορι μπαινει καποιο υγρο εκτος απο το γαλα.

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΛΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΚΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΝΤΑΚΙ; ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΟΝΤΑΚΙΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΜΗΝΑ. ΨΑΞΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!

φλωριανα μου ο μικρος εκλεισε τον 4ο στις 10 ιουνιου και μπηκε στον 5ο και τα δοντακια τα ειχε ηδη βγαλει!!τυχαιο...?δεν νομιζω...:P δεν ξερω βεβαια αν τυχον προετοιμαζεται για τα επομενα...παντως τωρα ειναι μια χαρα και οπως φαινεται ηταν καποιο συναχακι. ομως μιας και το λες και μενα ο παιδιατρος για κατι διαρροιες που εκανε καποια φαση ο μικρουλης, δεν παραδεχοταν οτι μπορει να φταιει αυτο...τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις...το γιατρο που ειναι ενας ανθρωπος μορφωμενος ή την εμπειρια της μαμας μου που μεγαλωσε 3 παιδια και τωρα 4 εγγονια??

ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΞΕΡΩ 'ΓΩ; ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...