Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μόνη μου μένω Νίνα μου... μου αρέσει πιο πολύ να είμαι μόνη μου... αν και οι γονείς μου μένουν στα 200 μέτρα δεν νιώθω την ανάγκη να μείνω εκεί.. αν και με πρήζουν να πάω... ο καθένας θέλει το σπιτάκι του...δεν φοβάμαι κιόλας αλλιώς θα πήγαινα... Καληνύχτα και σεσενα τα λέμε αύριο πάλι.. όνειρα γλυκά!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! :woohoo:

Όχι καλέ, δεν σας έβλεπα στον ύπνο μου, απλά ξύπνησα νωρίς (στις 7, νωρίς για Σάββατο,ε?) λόγω ζέστης κ είπα να μπω κ να διαβάσω τα νέα σας.

Βλέπω κ άλλες "συναδέλφους" με αϋπνίες? Ζεστό γαλατάκι, (μπλιάχ!) συνήθως κάνει δουλειά! Εγώ κοιμήθηκα κατά τις 2 (είχαμε κόσμο σπίτι) ψόφια!

Μου ήρθε κ αυτή που δεν πρέπει να ξανάρθει τους επόμενους 9 μήνες στην ώρα της, την 28η μέρα! :silly:

Μου αρέσουν τρελά τα τικεράκια που μετρούν αντίστροφα για τις διακοπές! Το μωρό μου παίρνει άδεια 15-30 Αυγούστου. Μάλλον Χαλκιδική κ Πιερία θα παίξει κ φέτος, δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε πολύ, λόγω του πατέρα μου, αν κ φαίνεται σαφώς καλύτερα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες, αύριο δεν θα μπω λόγω διαβάσματος κ μάλλον ούτε τη Δευτέρα, θα γυρίσω αργά από τη σχολή. :angry:

Σας φιλώ! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε???

Νικουλίνα μου φυσικά και ΔΕΝ σας ξέχασα!!! Χθες το πρωι πηγα επίσκεψη να δω μια συνάδελφο που γεννησε και μετά είχα τα ανηψάκια μου..Τις πήγα σε παιχνιδότοπο και μετά γύρισα σπίτι, ετοιμαστηκα και πήγαμε στην ξαδερφη μου. Γεμισε μπεμπάκια η κλινική, ειχε και κοριτσακια..εκει είναι που λιώνω και με παίρνουν τα ζουμιά!!! ¨ηρθα αργά στο σπιτι και ετσι δεν μπήκα!

Σήμερα ξυπνησα νωρίς, είχα τον καλο μου να γκρινιαζει ότι τον πονάει η μεση του ΠΑΛΙ!! Θα κανω καμιά δουλίτσα και μετά θα πάμε στη Λεμεσό στους κουμπαρους μας!! Να δουμε και τη βαφτισιμιά μας (τη δεύτερη)! Θα μείνουμε εκεί το βράδυ να ψήσουμε και αύριο το πρωι θα πάμε για το πρώτο μας μπανιο στη θάλασσα!!!!

Εδώ όπως πάντα πολύυυυυυ ζέστη!!!

Διάβασα τα νέα σας!! Δημητρούλα μου χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μπαμπάς σου, και να πας διακοπές θα σε ανανεώσει!!!

Χρύσα μου έφυγες για Χαλκιδική???

Νίνα μου πολύ ξενύχτησα μου έγινες!! Και όχι δεν πηγα στο διευθυντή μου αν και πολύ θα το ήθελα!!!Δεν με εχει βάλει στο ματι απλά έχει άλλες ασχολίες αντί να κάνει την δουλεια του...ας πουμε να κάνει αγκαλίτσες με τις δασκάλες!!

DIOSΑ είδα το κινέζικο με το φύλο του μωρού! Μου βγαίνει σωστό για όταν ήμουν έγκυος..Κι αλήθεια δεν με πειράζει να είναι καλά, να πάνε όλα καλά και δεν με απασχολει το φύλο..Απλα επειδή είχα κοριτσάκι, έχω μια αδυναμία!!

Πιπιτσαζουζούνα ελπίζω να είσαι καλύτερα σημερα!

Πολλα έγραψα!!!ΦΙλιά σε όλες!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ....ΠΟΣ ΙΣΤΕ ΣΙΜΕΡΑ?

ΜΑΡΑΚΙ ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΝ ΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΙΡΑΞΕ....ΕΓΟ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΧΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΑΤΟΚΙΡΙΑΚΟ....

ΔΙΜΙΤΡΑ ΧΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΙΝΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ...

ΔΙΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΜΑΣΕ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....

Δημοσίευση

Νικουλίνα μου γλυκιά εννοείται πως δεν πείραξε τίποτα από αυτά που είπες..Δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγώ εύκολα..ίσα ισα και εγώ με χιουμορ απαντησα!!!

Φιλάκια πολλά και καλά να περάσεις και εσύ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟ ΚΑΛΟ ΝΕΕΟ......Η ΜΙΝΑ 2 ΓΙΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΝΟ ΛΙΣΤΑ.....ΜΙΝΑ ΛΙΠΑΜΕ ΠΟΛΙ......ΑΛΑ "ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!"

ΕΔΟ ΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΙΣΕ ΕΤΙΜΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΙΣΙ.....

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

1.DIOSA

2.maraki 24

3.TESH

4.nikulina

5.Χρυσα82

6.andria

7.gioulaki

8.Maimoudaki

9.Lollipop

10.christinne

11.persia

12.stedim

13.rinio23

14.σαγαπω

15.PIPITSAZOUZOUNA

16.anastasia32

17.rose25

18.mina2

Δημοσίευση

Γεία σας κορίτσια μου...Διάβασα και εγώ για τη Μίνα και στεναχωρέθηκα, κρίμα μωρέ πάνω που χάρηκε το κορίτσι... τι να πώ? Μίνα μου μην σε παίρνει απο κάτω κοπέλα μου, να είσαι δυνατή, και όποτε θέλεις έλα να τα λέμε.

Σήμερα κορίτσια μου δεν φάνηκα όλη μέρα γιατί έκανα λίγες δουλειές... και δεν ένιωθα και πολύ καλά και είπα να ξαπλώσω μετά τις δουλειές... Βρε κορίτισια με πονάει εδώ και 3 μέρες η αριστερή μου πλευρά χαμηλά στη κοιλιά, κάθε μέρα έχω 2 σταγόνες αίμα και μετά τίποτα...εκεί που λέω μου ήρθε περίοδος σταματάει... αλλά ο πόνος συνεχίζεται.. άρχισα να ανησυχώ μήπως κάτι τρέχει με την τομή απο μέσα.. απο την άλλη σκέφτομαι μήπως συμβαίνει αυτό λόγω καισαρικής και είναι νορμάλ.. αγχώθηκα λίγο σήμερα γιαυτό, σημέρα κλείνω 2 μήνες που "γέννησα", διάβασα και για τη Μίνα... άλλο κακό να μη μας βρεί τι να πω πια? έχει φοβηθεί το μάτι μου με τις απώλειες που διαβάζω τελευταία..

Φιλάκια κούκλες!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.δεν μπαινω συχνα σε αυτο το θεμα αλλα σας παρακολουθω οποτε μπορω!το λεω να μην νομιζετε οτι σας εχω ξεχασει, ειμαι κανονικα στην λιστα μην με βγαλετε οκ? :P μονο οταν μεινω εγκυος θα σας πω να με μεταφερετε προς τα κατω :laugh: :laugh:

πολυ λυπηθηκα για την mina μας :( και ηλπιζα οτι αυτη την φορα θα της πανε ολα καλα.τι να πω κουραγιο...παμε παλι απο την αρχη μαζι ολες mina :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ....ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???

ΕΓΟ ΜΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...ΞΕΦΙΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΕΑ....ΕΧΟ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΨΙΝΟΥΜΕ...ΕΓΟ ΑΝΕΒΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΙΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΤΕ...ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΜΙΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΒΑΡΙ...ΚΑΙΚΑ....

ΔΙΟΣΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ,ΠΑΡΤΟΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΟΝΟ......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΙΡΑΖΙ....ΕΓΟ ΕΧΟ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ...ΒΕΒΕΑ ΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ...

ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΦΙΓΟ.ΝΑ ΜΙΝ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΘΑ ΜΙΛΙΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Δημοσίευση

Το θέμα Νίνα μου είναι ότι τη γιατρό που πήγαινα 7 χρόνια όχι να την πάρω τηλ. ούτε να την σκέφτομαι δεν θέλω... :angry::angry: και τον άλλον απο τον νοσοκομείο τον έχω πρήξει μέχρι να 40τήσω στα τηλέφωνα...και τώρα ντρέπομαι να τον ξαναπάρω, βέβαια αν πονάω πάρα πολύ θα τον πάρω τηλ.δεν το συζητώ... :blush: την Δευτέρα θα πάω μάλλον σε έναν άλλον που λέω να τον έχω για κάθε ενδεχόμενο γιατί το νοσοκομείο που πηγαίνω δεν είναι στην πόλη μου...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ....ΠΟΣ ΙΣΤΕ ΣΙΜΕΡΑ???

ΔΙΟΣΑ ΠΟΣ ΙΣΕ??? ΠΟΝΑΣ ΑΚΟΜΑ?ΕΧΤΕΣ ΜΠΙΚΑ ΑΛΑ ΜΠΙΚΑ ΑΡΓΑ...ΚΑΤΙΣ ΤΕΣΕΡΙΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΙΘΑΝ ΚΑΜΙΑ.....ΤΡΙΣΙ ΜΙΣΙ ΜΟΥ ΕΦΙΓΑΝ Η ΜΟΥΣΑΦΙΡΕΙ....

ΣΙΜΕΡΑ ΕΧΙ ΜΙΑ ΙΠΕΡΟΧΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες και καλή εβδομάδα... όσες θα πήγαιναν σε γιατρό σήμερα περιμένουμε νέα σας εγώ τελικά θα πάω η αύριο η μεθαύριο για να συνδιάσω και άλλες δουλειές που θέλω να κάνω.. (Νίνα μου τώρα δεν πονάω αλλάούτε και περιόδος μου ήρθε... :dry: ) φιλάκια!!

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

... όσες θα πήγαιναν σε γιατρό σήμερα περιμένουμε νέα σας εγώ τελικά θα πάω η αύριο η μεθαύριο για να συνδιάσω και άλλες δουλειές που θέλω να κάνω.. (Νίνα μου τώρα δεν πονάω αλλάούτε και περιόδος μου ήρθε... :dry: ) φιλάκια!!

Γεια σου Diosa. Εγώ έχω σήμερα γιατρό και λέω να πάω αφού ακόμα δεν αδιαθέτησα. Μάλλον ο κύκλος μου θα σταθεροποιηθεί στις 44 ημέρες :woohoo: :woohoo:

Να σας ρωτήσω :dry: Μπορεί να μου κάνει τεστ ΠΑΠ ε?Παίζει ρόλο ότι περιμένω περίοδο? Μην πάω τζάμπα..Και η χαζή δεν το σκέφτηκα πιο νωρίς να τον πάρω ένα τηλέφωνο.Τώρα να του πώ τί? Να ακυρώσω τελευταία στιγμή το ραντεβού?Εγώ θα πάω και ότι γίνει.. :dry::dry:

Διάβασα πριν και τα νέα της Μίνας και στεναχωρέθηκα :(

Μίνα μου δυστυχώς δεν έχω λόγια να σου πώ..Μιά μεγάλη αγκαλιά μόνο!Εύχομαι όλα να πάνε καλά απο εδώ και πέρα!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ...ΠΟΥ ΧΑΤΙΚΑΤΕ ΣΙΜΕΡΑ?

ΧΡΙΣΑ ΞΕΡΟ ΕΣΙ ΣΤΑΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΑ...ΗΠΟΛΙΠΕΣ?ΠΟΥ ΙΣΤΕ?

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΟΝ.....ΕΓΟ ΣΙΜΕΡΑ ΠΙΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΙΨΕ ΚΑΤΟΛΟΥ..ΚΑΙ ΙΔΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΠΙΑ ΑΛΙ ΓΝΟΜΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΝΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙ ,ΠΟΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΛΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΝΑ ΣΙΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΟ[ΦΟΡΟΥΜ}ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΘΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣ..ΑΛΑ ΕΠΙΔΙ ΙΧΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΤΙΣ ΕΔΟ ΠΟΥ ΙΤΑΝ ΕΓΙΟΣ,ΔΕΝ ΙΤΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΧΕ ΑΝΑΚΙΝΟΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΙΤΙΣ...ΛΕΓΟΤΑΝ ΔΙΜΙΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΣΤΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΙΝΙΜΑΤΑ..ΕΜΙΣ ΣΙΝΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΜ....ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΙ ΜΕ ΡΟΤΙΣΕ ΤΗ ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΟ ΟΣΟ ΙΜΟΥΝ ΕΓΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟ ΝΑ ΤΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑ ΣΙΝΓΡΙΝΙ ΜΕ ΘΑ ΔΙΚΑΤΙΣ...ΙΠΑ ΓΙΑΤΗ ΟΧΙ...ΕΚΙ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΜΟΥ ΤΡΑΒΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΙ ΚΑΠΙΑ ΕΞΕΤΑΣΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΙΧΑ ΚΑΝΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΙ ΚΑΙ ΕΝΟ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΦΙΖΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΛΕΥΚΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΟΥΔΕΤΕΠΟΦΙΛΑ ΙΝΕ 24.0{Φ.Τ.42.Ο-85.0}ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ ΙΝΕ 74.2{Φ.Τ.:11.0-49.0}..ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΙΖΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΜΕΣ..ΟΠΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ..Η ΠΡΟΤΙ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΧΑΜΙΛΙ ΚΑΙ ΔΕΦΤΕΡΙ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΙ...ΑΦΤΟ ΜΟΥ ΤΡΑΒΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΙ...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΓΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟ,ΚΑΙ ΠΙΡΑ ΚΑΙ ΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΟΤΙΣΟ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΓΙΜΟΣΙΝΙ ΑΦΤΑ ΙΝΕ ΦΙΖΙΟΛΟΓΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΔΙΣΕ ΠΟΣ ΑΦΤΑ ΙΝΕ ΕΝΔΙΞΙ ΠΟΥ ΙΠΙΡΧΕ ΜΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΙ ΣΤΟ ΣΟΜΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!...ΓΙΑΤΗ ΟΜΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΦΙΖΙΛΟΓΙΚΑ???ΜΟΥ ΑΠΑΝΔΙΣΕ "ΤΗ ΤΟ ΨΑΧΝΙΣ ΤΟΡΑ ΠΙΑ?"..ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΙΑ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΟ ΤΗ ΙΝΕ ΑΦΙΝ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΙ..ΔΕΝ ΒΡΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΚΙΝΙ ΤΗΣ ΣΙΓΜΙ ΜΟΥ ΙΡΤΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ{ΣΑΣ ΙΠΑ ΠΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΛΑ ΜΙΝΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΤΙΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΔΙΣΕ ΑΜΕΣΟΣ}ΚΑΙ ΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛΟ ΜΙΝΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΤΙΣΟ ΑΝ ΙΠΙΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΙ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΟΡΕΣ...ΤΗΝ ΑΠΑΝΔΙΣΙ ΤΟΥ ΙΝΕ:Αγαπητή Νίνα,

είναι λίγο δύσκολο με αυτά τα στοιχεία που μου δίνεις μόνο να καταλάβω αν πρόκειται για μια αποβολή που έγινε λόγω χοριαμνιονίτιδας ή ανεπάρκειας τραχήλου μήτρας. Θα έλεγα ότι μάλλον χρειάζεται η περίδεση του τραχήλου, χωρίς να μπορώ να αποκλείσω τη χοριοαμνιονίτιδα μόνο από μία εξέταση αίματος 6 ημέρες πριν την αποβολή. Θα χρειαστεί μάλλον να τα πούμε από κοντά για να σας βοηθήσω καλύτερα.

Τα τηλέφωνά μου για ότι χρειαστείτε είναι 697 και 694 www.ivf-embryo.gr

Με εκτίμηση

Θάνος Παράσχος

2010/6/30 ΝΙΝΑ ΛΑΚΑΤΟΥΣΟΥ <ninalacatusu@yahoo.com>

* Όνομα:

ΝΙΝΑ ΛΑΚΑΤΟΥΣΟΥ

ΒΕΒΕΑ ΕΣΒΙΣΑ ΘΑ ΤΗΛΕΦΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΒΡΕΤΗ ΚΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΙΣΙ...ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΛΙ ΠΜ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΣΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΙ ΤΗΣ ΕΡΟΤΙΣΙΣ ΡΗΣ...

ΣΙΜΕΡΑ ΠΙΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑΜΟΥ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙ ΠΟΣ ΔΕΝ ΙΠΑΡΧΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΙ ΝΑ ΧΑΣΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ,,ΠΟΥ ΚΑΠΙΟΣ ΜΟΥ ΒΑΖΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟ....ΕΜΕΝΑ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΙΨΕ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΙΠΕ ΤΟ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΦΤΟΥΜΕ...

ΒΕΒΕΑ ΕΓΟ ΕΨΑΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΙΔΑ ΠΟΣ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΛΕΓΕΤΕ χοριαμνιονίτιδας ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΟΣΙΣ ΣΙΣΤΙΝΕΤΕ ΠΡΟΚΛΙΣΙ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΗ ΤΟ ΜΟΡΟ ΠΟΥ ΙΤΑΝ 550ΓΡ,ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ...

Ο ΚΙΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙ ΑΠΑΝΔΙΣΙ .ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΙ ΟΜΟΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΟΝΟ ΑΠΟΒΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ...

ΤΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΟ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΖΙΤΙΣΟ ΚΑΠΙΑ ΑΛΙ ΓΝΟΜΙ..

ΠΙΤΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ???ΕΓΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΜΙΚΡΙΒΙΟΝ ,ΜΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟ ΑΚΟΜΙ ,ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΙ ΕΓΙΜΟΣΙΝΙ ΝΑ ΜΙΝ ΞΑΝΑ ΣΙΜΒΙ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΓΝΟΜΙ ΓΙΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ..ΑΛΑ ΚΑΠΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑ ΕΡΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ,ΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΣΑΣ...ΕΠΙΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΟ ΣΕ ΣΑΣ ΣΕ ΠΙΟΝ ΝΑ ΘΑ ΠΟ?? ΙΣΕ Η ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΠΟΛΙΤΑ...

Δημοσίευση

Χρύσα μου το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ ( για το παπ) βρήκα αυτό, δες..

Πότε είναι η καλύτερη ημέρα για να πάω στο γυναικολόγο για τεστ Παπανικολάου και για τσεκ-απ;

Η καλύτερη ημέρα είναι 1 εβδομάδα μετά το τέλος της περιόδου. Τότε τα γεννητικά σου όργανα έχουν ηρεμήσει από τη ροή της περιόδου και η μήτρα είναι έτοιμη για το τεστ Παπανικολάου.

Πως πρέπει να προετοιμαστώ για το τεστ;

Δεν πρέπει να έρθεις σε ερωτική επαφή για ένα 24ωρο πριν την εξέταση, όπως επίσης δεν θα πρέπει να βάλεις ενδοκολπικές αλοιφές για το ίδιο διάστημα.

Και αυτό: http://gynaikologos-manolis.pblogs.gr/2 ... olaoy.html

Εγώ πάντως επειδή είχα ακούσει πως κάνουν μετά την γέννα ρώτησα τον γιατρό στο νοσοκομείο και μου είπε να το κάνω κανονικά πάνω στον χρόνο όπως κάνω κάθε χρόνο (δηλ. τον Νοέμβριο) και δεν χρειάζεται να το κάνω νωρίτερα...και ότι οι γιατροί έξω σε βάζουν να το κάνεις πιο συχνά για να πάρουν τα λεφτά :unsure: (θα ρωτήσω και αυτόν που θα πάω τώρα και θα δώ)

Νίνα μου τώρα στα δικά σου, εγώ θα έλεγα να πάρεις και μιά άλλη γνώμη, και να κάνεις και την εξέταση για παν ενδεχόμενο, για να ξέρεις τι συμβαίνει και να μην έχεις προβλήματα σε μια επόμενη εγκυμοσύνη... και καλά έκανες και μας τα είπες, γιαυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε - στηρίζουμε- ακούμε η μιά την άλλη...

Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Δημοσίευση

Diosa μου σ'ευχαριστώ,βασικά κ εγώ αυτά έβλεπα..

Στον προηγούμενο γιατρό που πήγαινα ποτέ δεν έκλεινα ραντεβού ειδικά για τεστ ΠΑΠ. Όποτε βόλευε πήγαινα χωρίς να είναι βάση περιόδου.

Κάποια στιγμή το είχαμε συζητήσει με κάποιες φίλες μου και μου είπαν ότι αυτό είναι λάθος και ότι το τεστ γίνεται μεταξύ 10-15ης ημέρας του κύκλου.

Ούτως η άλλως μπορεί και να μην πάω γιατί ξεκίνησαν και τα πονάκια περιόδου (τζάμπα χάρηκα την προηγούμενη φορά :(:(:(:( )και μάλλον θα μου έρθει.

Νίνα μου θα συμφωνήσω με την DIosa,σου έστειλα και πμ.

Μαράκι που είσαι πάλι??

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χάθηκα πάλι σήμερα...Το πρωί πήγα για καθαρισμό στην αισθητικό, μετά σε άλλο τυπογραφείο για τα προσκλητήρια και μετά βολτίτσα με τον αδερφό μου και φαγητό. Επειτα πήγα σε άλλο ταξιδιωτικό για το μήνα του μέλιτος. Πριν καμιά ωρίτσα γύρισα στο σπίτι. Το ένα το τυπογραφείο μου είπε 700 ευρώ και το άλλο 450 για το ιδιο πράγμα!!!!

Το Σαββατοκύριακο πέρασα πάρα πολύ ωραία, κάηκα και από τον ήλιο!!!

Χρύσα μου κι εγώ μια εβδομάδα μετά το τέλος της περιόδου πήγα για το τεστ και μάλιστα με πήραν πριν απο λίγο και είναι μια χαρά τα αποτελέσματα!

Νίνα μου νομίζω να κάνεις καλλιέργεια υγρών..Εγώ ειχα κάνει και ήταν καθαρά..Να το κάνεις όμως για να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι οκ. Και εννοείται πως καλά κανεις και τα μοιράζεσαι μαζί μας.

Τι έγινε με τη Μινα?Τώρα θα το διαβάσω αλλά γιατί ρε γμ? Πολύ άδικο!

DIOSA πώς είσαι? ΝΑ πας στο γιατρό να σε δει για να δει την τομή σου!

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια......

Τελικά δεν πήγα στον γιατρό.Θα πάω μάλλον τέλος της άλλης εβδομάδας.Δεν ρώτησα τον γιατρό γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη την ώρα αλλά είπα στην γραμματέα του ότι θα πάρω να κλείσω το επόμενο ραντεβού όταν μου έρθει για να με πούνε ακριβώς πότε να πάω.

Μαράκι μου τί κάνεις? Κάηκες απο τον ήλιο? άσε κ εγώ..Μπροστά στο στήθος έχω γίνει κατακόκκινη! Ύπουλος ο ήλιος!Πού να μην έβαζα και αντιηλιακό :huh:

Δημοσίευση

Χρύσα μου καλά έκανες..Καλύτερα να τελειώσεις με την περίοδο και να πας μετά και μετά να μην ξανάρθει η άτιμη!!!

Κάηκα περισσότερο όμως στη δεξιά πλευρά! Κάθε χρόνο το ίδιο παθαίνω!! Θέλω να πάρω όμως καινούριο μαγιώ γιατί αυτό που έβαλα χθες εκτός από το ότι δεν μου κάνει πλέον στο στήθος, δεν μου κάνει και καλό μαύρισμα!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΙΝ ΤΗΝΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ..ΚΑΙ ΙΔΙ ΜΙΛΙΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΙ ΕΝΑ ΡΑΝΔΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟΤΗΣ ΓΙΝΕΚΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΙ ΓΝΟΜΙ...Η ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΕΧΙ ΜΙΛΙΣΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟ ΟΛΕΣ Η ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΠΕΡΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΣΟ ΙΜΟΥ ΕΓΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΟ...ΕΦΤΙΧΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΣΑ ΟΛΑ..ΒΕΒΕΑ ΤΟΥΣ ΙΠΕΡΙΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΘΑ ΕΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΙ ΝΑ ΠΑΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΑΠΑ..ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΙ ,ΕΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΔΕΞΟ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΑ ΜΟΥ ΧΡΙΑΣΤΙΚΕ 3 ΟΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΔΕΞΟ ΤΟΡΑ...

ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΙΝΕ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΦΤΟ.......

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Είδατε ε?? Πρωινή πρωινή σήμερα!!!

Νικουλίνα μου να μην φοβάσαι και να είσαι χαλαρή...Να ξέρεις ότι πολύ πιθανόν να μπερδευτείς όταν πάρεις άλλες γνώμες..Συνήθως έτσι γίνεται!

Τους υπέρηχους τους έχω και στον υπολογιστή και στο γραφείο μου αλλά αποφεύγω να τα κοιτάω.Τα ρουχαλάκια της κόρης μου δεν ξέρω που βρίσκονται γιατί τα έβαλαν κάπου η μαμά μου και ο καλός μου. Προχθές τόλμησα να ρωτήσω πού βρίσκονται!

Περιμένουμε νέα σου!!

Οι υπόλοιπες κοιμάστε??? Δημητρούλα διαβάζεις? Η Χρύσα φαντάζομαι δουλειά!

Φιλιά σε όλες! :kiss:

Δημοσίευση

Προς το παρόν δεν έχει βόλτα Χρύσα μου! Στις 12 θα πάω για ιδιαίτερο και μετά θα πάω στο ταξιδιωτικό να το κλείσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ταξίδι μας για μετά το γάμο!!! :) :silly:

ΤΟ βράδυ μάλλον θα έχουμε έξοδο..Έρχεται ο Κιάμος στην Κύπρος στα μπουζουκια και θα πάμε με παρέα...Αν βέβαια δεν πονάει την πλάτη του ο γκρινιάρης ο άντρας μου!! :woohoo: :silly:

Εσύ τι κάνεις? Σου ήρθε περίοδος τελικά?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...