Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω τρια παιδακια και μερικες φορες μου περναν ιδεες να κανω αλλο ενα !

ενας λογος που λεω αστο καλυτερα ειναι οτι στην τριτη εγκυμοσυνη οι φλεβες μου ηταν τουμπανο , δεν θυμαμαι πως το λενε , μεχρι και στην μητρα . σερνομουν κυριολεκτικα , περπατουσα λιγο και κουραζομουν και μαλιστα απο την αρχη της εγκυμοσυνης , ενιωθα μια ενοχληση και ενα πρηξιμο αναμεσα στα ποδια . να σημειωσω οτι δεν ειμαι υπερβαρη . ο γιατρος μου ειχε πει οτι ετσι ειναι απο την τριτη εγκυμοσυνη και επειτα . εχει καμμια σας παρομοια εμπειρια?

Δημοσίευση

καλημέρα και απο εμένα!!! Κοίτα εγώ που είμαι τώρα στη 2η εγκυμοσύνη τα πόδια μου είναι τούμπανο και έχει σπάσει ήδη μια φλέβα και να φανταστείς πως δεν είμαι και παχουλή. Νομίζω πως έχει να κάνει και με τις πολλές ζέστες και με την περίοδο που μένεις έγκυος.

στη Ραφαέλα που όλο σχεδόν το διάστημα ήταν χειμώνας δεν αντιμετώπισα κανένα σχετικά πρόβλημα, τώρα όμως με τον μικρό είναι διαφορετικά.

Τι να κάνουμε? Υπομονήηηηηηη

Δημοσίευση

εγω τα γεννησα και τα 3 τον αυγουστο . στα 2 πρωτα δεν ειχα προβλημα . ομως αυτο το πρηξιμο το ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης .

εσενα τι σου ειπε ο γιατρος σου για τις φλεβες σου ? σε αποτρεπει απο μια ακομα εγκυμοσυνη?

Δημοσίευση

ρουλα μου εγω στο πρωτο μου παιδακι ειχαν πρηξει πολυ τα ποδια μου,αλλα δεν ειχα προβλημα με τις φλεβες!

στο δευτερο επισης ειχαν πρηστει κ αρχισαν να αχνοφαινονται οι πρωτες φλεβες στο δεξι ποδι.συγκεκριμενα πεταχτηκε μια φλεβα,η κυρια,απο πανω πανω στο μπουτι μεχρι κ κατω απ'τη γαμπα!

στο τριτο παιδι,χειροτερεψε κατα πολυ,ειχε πρηστει,εκαιγε κ ποναγα κ πηγα σε γιατρο,ο οποιος μ ειπε οτι ειναι τελειως βουλωμενη η δεξια κυρια φλεβα κ να παω να με ξαναδει μετα την εγκυμοσυνη γιατι μπορει να χρειαστει να την αφαιρεσει...ειναι αχρηστη οπως ειναι.επισης μετα τη γεννα μου εκαναν 3 ενεσεις στην κοιλια για να μην παθω θρομβωση.α!κ η γιατρος μου μου ειχε πει τοτε που ημουν εγκυος:<<μ'αρεσει που θελεις κ 4ο ετσι οπως ειναι οι φλεβες σου>> :angry::angry::unsure:

εγω δεν εχω ξαναπαει ακομα στο γιατρο,απο χειμωνα λεω.αλλα ειναι τα ιδια.βεβαια θ'αλλαξω γιατρο κ θα παρω γνωμες...αν κ πιστευω αν την αφαιρεσω δεν θα εχω προβλημα...μαλλον...πρωτα ο θεος...

εμεις βεβαια εχουμε κ κληρονομικοτητα.κ η γιαγια μου εχει κανει αφαιρεση της φλεβας,κ η μαμα μου,κ μια ξαδερφη μου....παιζει ρολο κ αυτο!καλυτερα να συμβουλευτεις το γιατρο σου πριν βαλεις μπρος για νινακι για να εισαι σιγουρη!!

Δημοσίευση

Συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω....εμένα μου είπε πως θα το παρακολουθούμε και για να μην μεγαλώσει το αιμάτωμα και για να μην δημιουργηθεί και άλλο.

Πάντως καλύτερα να συμβουλευτείς και άλλον γιατρό που πιθανά θα σου συστήσει την αφαίρεση και βλέποντας και κάνοντας.

Η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη του αδερφού μου "έσπασε" σχεδόν όλες τις φλέβες, δεν χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση αλλά το παρακολουθεί. Και επέμβαση να κάνεις άμα μετά δεν προσέχεις πάλι θα δημιουργηθούν, οπότε, δώρον άδωρο

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ!ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ!ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ!ΕΙΧΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

εχεις δοκιμάσει το καλτσόν για την φλεβίτιδα,αυτο που ειναι πολυ ελαστικό..

εμενα με έσωσε στην εγκυμοσύνη!

λογο βαρεου οικογενειακού ιστορικού (μαμα με 4 εγχειρήσεις στα ποδια κ αδερφή επισης 2 φορες .τησ αδερφης μου η φλεβίτιδα της εμφανίστηκε στην 1η εγκυμοσύνη)

φόρεσα λοιπον ελστικο καλτσόν και οχι μον δεν μου εμφανίστηκε φλεβίτιδα αλλα και τα ποδαράκια μου ηταν σαν πούπουλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...