Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φαρμακευτικό ευνουχισμό για παιδόφιλους και βιαστές καθιερώνει η Πολωνία.

Ο σχετικός νόμος που τίθεται σε ισχύ από σήμερα παρέχει το δικαίωμα στους δικαστές να επιβάλουν ως ποινή τον φαρμακευτικό ευνουχισμό σε ορισμένους καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα, χρησιμοποιώντας ορμονικά φάρμακα για την κατάπνιξη της σεξουαλικής ορμής.

Αφορμή αποτέλεσε η σύλληψη ενός 45χρονου άντρα πριν από περίπου ένα χρόνο, ο οποίος είχε αποκτήσει δύο παιδιά με την ανήλικη κόρη του.

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/06/ ... emical.htm

Χημικος ευνουχισμος στους παιδαιραστες ????????

Μου αρεσει η ιδεα

Δημοσίευση

νομίζω ότι κάπου ήδη εφαρμόζεται- είνα ικάτι σαν το 'αντικούκου' που όλοι ξέρουμε για ...τον στρατό.

απλά νομίζω ότι αυτό θα είναι κάτι πολύυυυ ισχυρό- την βρίσκω καλή ιδέα πάντως!

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ σαν την πιο αυστηρή ποινή που θα μπορούσε να δωθεί. Αλλά κάτι τέτοια εγκλήματα θα προτιμούσα να τιμωρούντε με θανατική ποινή.

Γιατί με αυτό το φάρμακο που πιθανόν θα πάρουν απλά δεν θα έχουν σεξουαλική ζωή αλλά ούτε και όρεξη για σεξ. Οπότε δεν θα υποφέρουν. Απλά δεν θα έχουν ανάγκη για σεξ. Εϊναι αυτό τιμωρία για ένα τέτοιο τέρας???

:angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Καλή μου φαίνεται σαν ποινή (τουλάχιστον καλύτερη από την απλή φυλάκιση) αλλά πιστεύω και εγώ οτι η παιδεραστία είναι το μόνο έγκλημα στο οποίο θα έπρεπε να εφαρμόζεται θανατική ποινή! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό για τέτοιες πράξεις...

Δημοσίευση

Συμφωνό απολύτως μακάρι να γίνει εδώ και στην Αμερική. Τα παιδιά μας πρέπει να έχουν προστασία και μια όμορφη παιδική ηλικία εξοργίσμο αμα ακούω βιασμούς σε μικρα παιδάκια και να το κόψουν τελειός ακόμα καλύτερα !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΩΛΟΝΙΑ !!!!! :):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94ναι μ εκανε κολπικο υοερηχο κ ειδε οτι οι ωοθηκες ετοιμάζονται για ωορηξια. Στις 40 μερες δ πηγες κ συ? Γτ ξανα πας τώρα? Εγω 3 γέννες 3 διαφορετικοί γιατροι στις 40 μερες με είδανε κ ειχα παρει τ οκ για όλα.
    • Μήπως σε επηρεάζει και το air-condition?εγώ έτσι νομίζω ότι αυτό με επηρέαζε και μάλιστα μόνο τ σπιτιού.
    • Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι...και να μην είναι με το κινητό στο χέρι,αλλά να σε βοηθάει στις δουλειές!!!! Εννοείται πως θα προσέξεις πρώτα από όλα τα μωράκι...έκανες τόσο κόπο να φτάσεις ως εδώ.... Τώρα προτεραιότητα έχει το μωράκι σας!!!! Με το καλό 🙏 🙏 🙏 και εγώ όλα τα κάνω χαλαρά και με το πάσο μου...ας είναι και λίγο ακατάστατα...τι να κάνουμε; Εγώ φαγητό δεν μπορώ να μην κάνω γιατί έχω άλλα δύο παιδάκια αλλιώς και εγώ δεν θα έκανα κάθε μέρα σίγουρα 😅
    • Επισης εμεις πηραμε καπελινο πριν 2 εβδομαδες και οσο μεγαλωνει το κεφαλακι μας μας παει καλυτερα γιατι πριν ουτε αυτο μας πηγαινε καλο. Ευτυχως πηρε κιγο πανω του και του ταιριαζουν καποια φορμακια κλπ 🤣🤣. Καποια οχι ολα 
    • Τι ωραια νεα κοριτσια μου, καλα δεν το πιστευω οτι αφενος γεννησαμε ολες καλα και αφετερου ετοιμαζομαστε και για διακοπες ειναι τοσο ομορφα. Στο μεταξυ ο γιατρος μ πολυ αυστηρος κοριτσια, μεχρι και πριν 20 μερες π πηγα δεν με αφηνε θαλασσα, τωρα π θα ξαναπαω μπορει να μου πει να μπω. Εχω και μια φαγουριτσα ποτε ποτε απο κατω ελπιζω να μην εχω κολπιτιδα ακομα δε γεννησα🤣🤣. @Diwni μου Σου εκανε κολπικο υπερηχο και ειδε οτι εισαι ετοιμη να αδιαθετησεις; Ρωταω εσενα επειδη γεννησες και συ με καισαρικη. @Katerinioo και γωω εχω την απορια αν ειναι κανονικη η πρωτη περιοδος. Επισης μεχρι την 50η μερα ειχα αιμα καθε 5 μερες που μετα εξαφανιζοταν οποτε μαλλον δεν σου ηρθε ακομα ισως ειναι λοχεια. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...