Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Να πας στο Locus medicus και εγώ εκεί έκανα ο Πάγκαλος είναι πανάκριβος αν έχεις δει τον Τσιλιβάκο στο Locus είσαι σε καλά χέρια έχει βοηθήσει πολύ κόσμο με τις αποβολές μακριά απο τον Καπετάνιο όμως όσο για τις σάλπιγγες εγώ είχα υδροσάλπιγγες και ενώ έμενα με την εξωσωματική το υγρό που εβγενε απο την σάλιγγα πήγαινε και ξεκολλούσε το έμβρυο έφτασα χοριακή έως 150 και μετά τίποτα για δες το λίγο, τελικά έκανα λαπαροσκόπηση και τις έκλεισα τις σαλπιγγες και έτσι έμεινα.

Καλή επιτυχία για ρώτα το Locus δεχεται βιβλιάριο δημοσίου και αν μπορέι ίσως σε εξυπηρετήσει και με το ΙΚΑ εγώ είχα κάνει κάποιες εξετάσεις εκεί.

ΦΙλια.

Καλημέρα ! Μόλις έγινα μέλος , και αυτό γιατί πολλές φορές έχω βοηθηθεί από τα όσα γράφετε και ευχαριστώ γι' αυτό .

Θα σε παρακαλούσα να μου πεις γιατί γράφεις " μακριά απο τον Καπετάνιο ".Χτες τον επισκέφτηκα καθώς έχω και τις δυο υδροσάλπιγγες αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και με ποιον γιατρό . Έχω μπερδευτεί πολύ .....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φέη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...