Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 544
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Nikol. έγραψε:

και τέλος γιατί το παραέκανα να δουλέψω κ λίγο. inbed_hudson02.jpg

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ....

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Nikol. έγραψε:

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Nikol. έγραψε:

Δημοσίευση

AIMI έγραψε:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΡΕΛΛΟΚΟΡΙΤΣΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΧΑΖΕΥΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΜAMMYLAND ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?Ε!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

XAXAXAXAXAXA AX VRE AIMI FADAZOMAI EKEINI TINORA TI EPA8ES XAXAXAXA EGO PADOS SIGOURA 8A PROSPA8OUSA NA XO8O MESA STON IPOLOGISTI .

PADOS OPOIA TO SKEFTIKE ITANE POLI KALO KORITSIA PRAGMATIKA EFTIAKSE I DIA8ESI MOU K LIGO GELIO VRE KORITSIA OXI MONO TSITA OPOS EIMASTAN TO TELEFTEO KAIRO EDO MESA FILAKIA SE OLES.

Δημοσίευση

AIMI έγραψε:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΡΕΛΛΟΚΟΡΙΤΣΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΧΑΖΕΥΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΜAMMYLAND ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?Ε!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

XAXAXAXAXAXA AX VRE AIMI FADAZOMAI EKEINI TINORA TI EPA8ES XAXAXAXA EGO PADOS SIGOURA 8A PROSPA8OUSA NA XO8O MESA STON IPOLOGISTI .

PADOS OPOIA TO SKEFTIKE ITANE POLI KALO KORITSIA PRAGMATIKA EFTIAKSE I DIA8ESI MOU K LIGO GELIO VRE KORITSIA OXI MONO TSITA OPOS EIMASTAN TO TELEFTEO KAIRO EDO MESA FILAKIA SE OLES.

Δημοσίευση

AIMI έγραψε:

Δημοσίευση

Να'στε καλα βρε κοριτσια μου φτιαξατε τη μερα!!:woohoo: Δυστηχως εγω δεν εχω καποιον να βαλω αλλα και να ειχα τι να εβαζα αφου με καλυψατε......!!!!! Λοιπον ομως εγω βαζω Νο1 τον Τζορτζ Κλουνει Νο2 τον Νικο Παπαδακη Νο3 τον Τζονυ Ντεπ και Νο4 τον Σκοφιλτν (δεν ξερω πως τον λενε κανονικα).Αλλα και ολοι οι αλλοι ειναι φωτια. Ντροπη μου παντρεμενη γυναικα και μανα!!!!:P :P :lol: ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Δημοσίευση

Να'στε καλα βρε κοριτσια μου φτιαξατε τη μερα!!:woohoo: Δυστηχως εγω δεν εχω καποιον να βαλω αλλα και να ειχα τι να εβαζα αφου με καλυψατε......!!!!! Λοιπον ομως εγω βαζω Νο1 τον Τζορτζ Κλουνει Νο2 τον Νικο Παπαδακη Νο3 τον Τζονυ Ντεπ και Νο4 τον Σκοφιλτν (δεν ξερω πως τον λενε κανονικα).Αλλα και ολοι οι αλλοι ειναι φωτια. Ντροπη μου παντρεμενη γυναικα και μανα!!!!:P :P :lol: ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

cristin μου είναι πολύ απλό : όταν κάνεις απάντηση κ γράφεις πιο κάτω έχει αποστολή εικόνας πατάς αναζήτηση κ από τον υπολογιστή που τις έχεις αποθηκεύσει επιλέγεις την αγαπημένη σου , υποβολή και καθάρισες...

άντε δείξε μας το γούστο σου για να δούμε πια είσαι....:P

και για να μην πάει χαμένο το μήνυμα ΄θα στείλω αλλη μια έχω άλλες 1700 όχι πολλές.

τον έχω μουρλάνει τον άντρα μου με αυτόν, όταν τον δείχνει στην Τ.V. με ενημερώνει κι όλας.......ναι είναι κ ηθοποιός το μανάρι μου...εκτός απο modelo ααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

cristin μου είναι πολύ απλό : όταν κάνεις απάντηση κ γράφεις πιο κάτω έχει αποστολή εικόνας πατάς αναζήτηση κ από τον υπολογιστή που τις έχεις αποθηκεύσει επιλέγεις την αγαπημένη σου , υποβολή και καθάρισες...

και για να μην πάει χαμένο το μήνυμα ΄θα στείλω αλλη μια έχω άλλες 1700 όχι πολλές.

τον έχω μουρλάνει τον άντρα μου με αυτόν, όταν τον δείχνει στην Τ.V. με ενημερώνει κι όλας.......ναι είναι κ ηθοποιός το μανάρι μου...εκτός απο modelo ααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...