Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Recommended Posts

Είμαι νέα στο χώρο σας. Εύχομαι τα καλύτερα στις νέες μανούλες και σε όλες μας να βρεθούμε γρήγορα στη θέση τους. Μένω θεσσαλονίκη και από το καλοκαίρι θα είμαι μόνιμα Κρήτη. Μου είπαν για το ΠΕΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο και έκλεισα ραντεβού στο γνωστό γιατρό για αυτόν το μήνα. Κάπου 'όμως "έπεσαν" στα αυτιά μου πληροφορίες για απίστευτη ταλαιπωρία στο ΠΕΠΑΓΝΗ που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής το γιατρό και δεν τον βρίσκεις. Επίσης ότι το κόστος είναι ανάλογο με τα ιδιωτικά κέντρα. Μου είπαν και για ένα πολύ καλό ιδιωτικό κέντρο με πολλές επιτυχίες. Είμαι εντελώς άσχετη με το θέμα και με φοβίζουν όλα αυτά, ιδιαίτερα που θα είναι σε ένα μέρος που πρώτη φορά θα βρίσκομαι. Σας παρακαλώ αν έχετε κάποιες πληροφορίες από την εμπειρία σας να με βοηθήσετε.

THANKS

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!!!!!

εγω εκανα εξωσωματικη στο Πανεπηστημιακο πριν 2 χρονια περιπου κ τωρα εχω ενα κοριτσακι 14 μηνων.

εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ απο τον γιατρο κ απο το προσωπικο.δεν εχω κανενα παραπονο.

κ φυσικα δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.

οτι αλλο θελεις,ρωτα με κ θα χαρω να βοηθησω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΣ(ΚΥΡΙΕΣ)!!!ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΑ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 1200 ΕΥΡΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα Βαλια!!!!!

εμενα τις δεχτηκε τις εξετασεις που ειχα κανει,αλλα με εβαλε να κανω κ καποιες αλλες που δεν ειχα.

agapitsa ξεχασα να σου πω για το κοστος.εγω ειχα δωσει 1400 ευρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σας,

είμαι καινούργια στο forum αλλ'α εδώ κι ένα εξάμηνο ψάχνομαι εξονυχιστικά για εξωσωματική προσπάθεια στην Κρήτη. Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ διακριτκή και συγκρατημένη αλλλά πραγματικά η ακτάσταση είναι απαράδεκτη. Το δημόσιο δεν προσεγγίζεται ούτε με μπάρμπα από την Κορώνη όσο για το ιδιωτικό - μητέρα - έχω΄την εντύπωση ότι το έχει ανάγει σε εμπόριο. Κι επειδή ίσως ακούγομαι υπερβολική, εμπαθής και άδικη, Θα σας καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία από το συγκεκριμένο γιατρό της ιδιωτικής μονάδας "μητέρα". Σε πρώτη επίσκεψη - πριν λι΄γες μολις εβδομάδες - στο γνωστό για σας μάλλον εξωσωματικό του κέντρου και έπειτα από ερώτησή μου σχετικά με το κόστος κάποιας εξέτασης που μου πρότεινε ν ακάνω εισέπραξα μια απίστευτη επιθετικότητα. Επί λέει μου λέει: "Παιδί θέλετε να κάνετε...θα γεμίσουμε ΑΛβανούς στο τέλος...όχι ότι είμαι ρατσιστής αλλά είναι οι μόνοι που δε ρωτάν τίποτα και προχωρούν...".Και φαντάζεστε το σοκ μου, απλά κατέβασα το κεφάλι κι έμεινα αναυδη. Απλά τον κοιτούσα. Γνωρίζω ότι αυτή είναι προσωπική μου θέση, τα στοιχεία είναι ειλικρινέστατα και μπορεί κάτι να του έκατσε στραβά μαζί μου. Ο λόγος που τα καταγράφω είναι επειδή θεωρώ ότι τέτοιες συμεπριφορές έιναι απάνθρωπες και ανάγουν την υπογονιμότητα σε αναπηρία. Ναι κυριέ μου παιδί θέλουμε να κάνουμε αλλά δε θα ξεπουλήσουμε περιουσίες και πολύ περισσότερο την αξιοπρέπειά μας. Ένιωσα ότι έχω υποχρέωση να κοινοποιήσω μια τέτοια εμπειρία...από εκεί και πέρα σαφώς ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία που είναι σεβασ΄τη αλλά καλό είναι να γνωρίζουν και οι "επιχειρηματίες" - γιατί και οι εξωσωματικές μονάδες πρωτίστως ως τέτοιες λειτουργούν - ότι οφείλουν να είναι ΄και επαγγελματίες. Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν έγινα καυστική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΕΨΑΧΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έπειτα από 6 μήνες καιμάλλον αφού ήρθε και ψυχολογικά το πλήρωμα του χρόνου αποφάσισα ότι μόνο στην ΑΘήνα θα επιχειρήσω..όχι ότι εκεί λειτουργούν διαφορετικά αλλά ελπίζω να είναι πιο επαγγελματίες στη συμπεριφορά και πιο πεπειραμένοι επιστημονικά...εσύ από κρήτη? το έχεις ψάξει κι εσύ εδώ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΙ 23ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΩΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΠΑΝΗ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ... ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΙΛΙΤΙΚΟΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ άκουσα για μεγάλες καθυστερήσεις στο πανεπιστημιακό (για πάνω από 3 μήνες αναμονή) οπότε προσανατολιστικά αλλού και ξεκινάω Αθήνα τον Ιούνιο.

Ελπίζω να κάνεις την καλύτερη επιλογή και να έχεις σούπερ τέλεια αποτελέσματα!!!

⎝⏠⏝⏠⎠

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...