Ifigeneia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Χρόνια πολλά Bellόγκα!!! Από το τρελλόγκα!!! :woohoo: Να χαίρεσαι ότι αγαπάς στη ζωή σου!!! Και του χρόνου με υγεία!!! Φιλιά πολλά πολλά!!! Υ.Γ. Άντε κορίτσια να γεμίσει το thread ευχούλες... Παράθεση
cecilia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 καλεεεε εχει γεννεθλεια η "ομορφια" μας!!!!!! Μπαααααα!!!! Χρονια πολλα και ομορφα!!!!! με υγεια!!! να χαιρεσαι την οικογεννεια σου!!!!!! Παράθεση
Ifigeneia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Γιορτή έχει η κοπέλα μας... Της Αγίας Πελαγίας Μεγάλη Η Χάρη Της! Παράθεση
bourique1983 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 χρονια σου πολλα...πολυχρονη..με υγεια και αγαπη... :woohoo: :woohoo: :woohoo: να σε χαιρομαστε! Παράθεση
neni86 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Να ζήσεις bella κ χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!!Να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου,ότι ποθείς κ επιθυμείς να έρθει στην αγκαλίτσα σου!!! Παράθεση
bell Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Κορίτσια με συγκινείτε! Ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεστε τιος οικογένειές σας και να φουσκώνουν κοιλίτσες!!!! Παράθεση
zaxarenia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 πολυχρονη και ευτυχισμενη ΠΕΛΑΖΙ!!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΜΜΜΜΜΟΥΤΣ Παράθεση
ΣΩΣΩ Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 χρονια πολλα και καλα μπελ!!!υγεια και παλι υγεια! Παράθεση
karolinaki1 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν Μπέλλα μου -Ομορφιά μου!!!!!!!!! να χεις πάντα μία δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια και να δεις το αγγελούδι σου όπως ποθεις!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Υγεία ,τύχη και πολλά πολλά χαμόγελα στη ζωή σου... Παράθεση
MITSI2 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 χρονια πολλαααα!! οτι ποθεις!!:) Παράθεση
juliax Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 MADAM PELAGY ??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ 8ΥΜΗ8ΕΙΣ ! Παράθεση
bell Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 juliax έγραψε: MADAM PELAGY ??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ 8ΥΜΗ8ΕΙΣ ! Kαλέ!!!! Δεν σε πιστεύω!! Τωρα πρν λίγο συζητούσαμε με τον άνδρα μου να πάμε κάπου έξω για βραδυνό φαγητό, και καταλήξαμε σε ένα ιταλικό εστιατόριο για αστακομακαρονάδα. Εγώ βέβαια που απεχθάνομαι ότι έχει σχέση με υδρόβιο οργανισμό, θα φάω τορτρλινια 4 τυριά. :laugh: Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! ευχαριστώ πολύ! Savroping. τη μπαϊντούσκα θα την χορεψουμε το καλοκαίρι που έχουμε το γάμο ενός πολύ δικού μας ατόμου! :laugh: Παράθεση
savropinguinos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 xronia polla thrakiotissa!!!!! mia mpaintouska g sena afieromeni!!! Παράθεση
bikxar Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 χρόνια πολλά πολύχρονη ότι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση
Lollipop Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Χρονια πολλα με υγεια! Να εισαι παντα χαμογελαστη κ ευτυχισμενη μαζι με την οικογενεια σου! Παράθεση
mummydi Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Mπελλούνι μου γιορτάζειειιειειειειιειεις!!!!!!!???? :woohoo: Χρόνια πολλάάάάά...!!!!!!Υγεία κ ότι άλλο επιθυμείς μέσα απ την καρδιά μου κοριτσάκι μου..Να σε χαίρονται τα παιδάκια κ όόόλοι όσοι σ αγαπάνε!!!! Με το καλό να έρθετε Ελλαδίτσα.. Φιλάκια πολλά πολλά πολλά,να περάσετε τέλεια με τον αντρούλη σου!!! Κ του χρόνου.. Παράθεση
molly Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Χρόνια σου πολλά Μπέλλα μου! Μόνο υγεία και ευτυχία στη ζωή σου...... Παράθεση
Mantarini Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Χρονιαααα Πολλάααααα!!!!!! Να είσαι πάντα γερή και ευτυχής και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! Παράθεση
mpougatsoula24 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ να χαιρεσε την οικογενεια σου υγεια κ αγαπη να εχεις παντα ....!!!!! Παράθεση
γωγακι Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 πολυχρονη!!! καθε σου ονειρο πραγματικοτητα... να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!! Παράθεση
bell Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Savropinguinos η μπαϊντούσκα θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι που έχουμε ένα γάμο ενός ξαδέλφου για να τη χορέψουμε! :laugh: :laugh: Παράθεση
GIORGIA Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Χρονια πολλα κι απο μενα Μπελλα!Υγεια κι οτι αλλο εσυ επιθυμεις!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου! Φιλουθκια!(το ειπα καλα?) Παράθεση
bell Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 GIORGIA έγραψε: Χρονια πολλα κι απο μενα Μπελλα!Υγεια κι οτι αλλο εσυ επιθυμεις!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου! Φιλουθκια!(το ειπα καλα?) Φιλούθκια ναι! :laugh: Ευχαριστώ! Παράθεση
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 χρονια πολλα bellakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να εισαι παντα ευτυχισμενη Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.