Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!

θα ηθελα να ρωτησω αν μετα την 6μηνη αδεια του οαεδ, αν ισχυει το μειωμενο ωραριο, και αν παιρνουμε κανονικη αδεια το καλοκαιρι;

αν ξερει καποιος να με βοηθηση; προσπαθησα να μαθω απο την επιθεωρηση εργασιας αλλα δεν απαντα κανεις στο τηλεφωνο και στο οαεδ δεν ξερουν να μου πουν.

ευχαριστω

Δημοσίευση

Γειά σου και να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!

Και βέβαια δικαιούσαι άδεια για το 2010!

Επίσης,

Ισχυει το μειωμένο ωράριο :

Ενα εξάμηνο μειωμένο κατά 2 ώρες( επειδή πήρες το 6μηνο του ΟΑΕΔ,χάνεις ένα εξάμηνο από το μειωμένο-διαφορετικά θα ήταν ένας χρόνος μειωμένος κατά 2 ώρες)και μετά το πρώτο εξάμηνο δικαιούσαι άλλο ένα εξάμηνο μειωμένο κατά μία ώρα!Αυτά!

Αν θέλεις μπορείς να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου στο Κέντρο Προστασίας Εργαζομένων και Ανέργων στο 210.5288000

Επίσης ρώτησε αν αλλάζουν οι κρατήσεις σου,ψηφίστηκε νόμος οπου αναφέρει πως μειώνονται,ή ενημέρωσε το λογιστήριο!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Εγω μετα το Πασχα ξεκινησα το 6μηνο με την μια ωρα μειωμενη. Ειχα για 7 μηνες 2 ωρες μειωμενες (ειχα παρει απο την 6μηνη, 5 μηνες) και η αδεια μου του 2010 ισχυει κανονικα. Οτι αλλη απορια θες εδω ειμαι, εργαζομαι σε λογιστικη εταιρεια, κ εκτος αυτου εχω πεθερο και κουνιαδα λογιστες!

Δημοσίευση

ευχαριστω αφροδιτη αν ξερεις γινεται το μειωμενο ωραριο να το παρω σε αδεια για ιδιωτικο τομεα ρωταω και οταν επιστρεψω να δουλεψω κανονικα οχτω ωρες μου το ειπε μια φιλη μου αλλα δεν ηξερε να μου πει λεπτομερειες. και κατα ποσο ισχυει αυτο;

Δημοσίευση

μπεμπακοα ναι δικαιουσε μειωμενο κ αδεια οπωσ λενε τα κορτιτσια

εγ το μειωμενο το περνω σε ωρες..

δηλ καθε μερα απο μια κ αν δεε χει δουλεια με διωχνει καμια φορα πιο νωρισ..

συνολο σε ωρες ειναι 660 ωρες ;)

Δημοσίευση

κατκατ όχι δεν είναι έτσι και το λέω γιατί είμαι πρόσφατη σε όλα αυτά απο τον Φεβρουάριο είμαι με το εξάμηνο του Οαεδ το οποίο λήγει 22 Αυγούστου.Πρώτα παίρνεις το εξάμηνο,μετά την κανονική σου άδεια και μετά το μειωμένο ωράριο σε άδεια.Ο εργοδότης μου έκανε λάθος και μου έδωσε πρώτα την άδεια και πηγαίνοντας στον ΟΑΕΔ μου τα είπαν εκεί σωστά(παραλίγο να έχανα και το εξάμηνο εξαιτίας του εργοδότη μου) :angry:

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΔΕΙα 2 ΜΗΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ 4ΩΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ 8 ΩΡΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΝ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟρια ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΧΙ?

Δημοσίευση

Εγω τα πηρα ετσι: αδεια τοκετου, αδεια λοχειας, κανονικη αδεια 2009, ισοχρονο, 6μηνο ΟΑΕΔ και δεν ειχα κανενα προβλημα... (μου συστησε να τα παρω ετσι φιλη απο το γραφειο προσωπικου για να μην πανε χαμενοι οι 6 μηνες του ισοχρονου).

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ.ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ?ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...