Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειναι ο 7ος μηνας που προσπαθουμε να κανουμε μωρακι..πριν μια εβδομαδα ειχα ωορρηξια και σημερα πρωτη μερα ποναω αρκετα χαμηλα και το στομαχι μου εδω και 2-3 μερες ειναι ανω κατω.θα μπορουσαν αυτα να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης?μετα απο ποσες μερες μπορει να βγει θετικο το τεστ εγκυμοσυνης?οσες εγιναν μανουλες ποτε αρχισαν να εχουν τα πρωτα σημαδια?

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕΣ ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ?ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΕΣΤ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΙΩΣΑΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΛΙΑΡ ΜΠΛΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ,5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

εγώ πάντως ήξερα νωριτερα οτι ειμαι εγκυος απο συμπτωματα παρομοια. Ειχα εντονο πονο στο στηθος και πρηξιμο σαν συμπτωματα περιοδου αλλα πιο εντονα και ετσι το ειχα ψιλοκαταλαβει. Έκανα βεβεαια το τεστ αργοτερα αλλα ήδη το υποψιαζομουν. Και στην παλινδρομη που ειχα πριν την μπεμπα μου ειχα τα ιδια συμπτωματα. Κανε λιγο υπομονη. Ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να μας ανακοινώσεις συντομα τα ευχαριστα

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ.ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΕΜΕΘΑΝ ΚΑΙ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.:cheer:

Δημοσίευση

ΘΑ το ξαναπώ , συμπτώματα δεν υπαρχουν συγκεκριμένα, εγω είχα τραβήγματα στο κατω μέρος της κοιλιάς και επίσης δεν είχα ηλεκτρισμο στα μαλλια μου τιποτε άλλο..αλλα βασικά είχα ένστικτο.....χοριακή μπορεις να κάνεις την 14 μέρα μετα την ωορηξία αν φυσικά την καταλάβεις ή έχεις κάνει τεστ ωορηξίας τεστ εμποριου νομίζω μετα την καθυστέρηση 3-4 μέρες. Καλη επιτυχία πάντως

Δημοσίευση

Πέρσα μου εγώ προσωπικά τον 1 χρόνο που προσπαθούσαμε κυνήγαγα κάθε μήνα τα συμπτώματα!!!!!

Συνέχεια κοίταζα το στήθος μου, το έπιανα να δω αν πονάει, ζαλιζόμουνα, είχα έντονα υγρά... γενικά τα είχα παίξει και το μονο που κοίταζα ήταν να δω αν εχω συμπτώματα!

Οταν έμεινα έγκυος, δύο ημέρες πριν να κάνω το τεστ, είδα το στήθος μου να ξεπρήζεται...

Δεν ένιωθα τίποτα αλλο.....

Πήρα τηλεφωνο τον γιατρό μου μέσα στην απελπισία, να τον ρωτήσω αν το ότι ξεπρήζεται το στήθος σημαίνει οτι δεν είμαι έγκυος... :S (αφου δεν με έβρισε!!! χα χα χα).

Μου είπε οτι δεν παίζει κανένα ρόλο και είχε δίκιο!

Μετά απο δύο ημέρες που έκανα την χοριακή μου βγήκε 730 και παρόλο που ήταν ανεβασμένη για την ηλικία της κύησης (είχα διδυμάκια), εγώ δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ απολύτως σύμπτωμα!

Αυτό ήταν την 5η εβδομάδα της κύησης.

Την 7η εβδομάδα, κατάλαβα τι πάει να πει συμπτώματα εγκυμοσύνης....... εκεί αρχίσανε τα όργανα!!!! :blink::S:x:pinch:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Αν και εχωγεννήσει πρόσφατα ,δεν θυμάμαι καθόλυ τι συμπτώματα είχα πριν την καθυστέρηση .Μετα την καθυστέρηση και πριν ακόμη μάθω ότι είμαι έγκυος είχα πόσους σαν περιόδου και αναγούλες αλλά όχι συχνές. Τώρα όμως δεν ξέρω τι να υποθέσω καθώς κάναμε ελεύθερα γύρω στην 9η μέρα και 6 μέρες πριντην περίοδο νιώθω την κοιλιά μου πρησμένη και με πονάει σαν περίοδο. Πριν κανα δυο ώρες που με έπιασε πάλι είχα τηναίσθηση μιας μικρής ελαφριάς τάσης για εμετό..Κανονικά θα έπρεπε να ΄καταλάβω από τηνπρώτημου εγκυμοσύνη αλλά δεν θυμάμαι και πολλα πριν μάθω ότι έχω καθυστέρηση..Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος για το άν είμαι η όχι αλλά με έβαλε σε σκέψεις!!!

  • 7 years later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

Εμείς τώρα που προσπαθούμε για το δεύτερο, το μονο που έχει αλλάξει είναι πως δεν μπορω να μπω στο super market. Μου βρωμανε τα κρέατα και μου φέρνουν αναγουλα. Κάτι που συνέβει στον δεύτερο μήνα της προηγούμενης εγκυμοσύνης. Δε γνωρίζω ακόμα αν είμαι (είναι νωρίς για τεστ) αλλά το συμπέρασμα είναι πως κάθε μια πρεπει να βρει τα δικά της συμπτώματα. Και δεν θέλει άγχος..... Οτι είναι να ερθει θα ερθει.

  • 5 months later...
Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας ειμαι κι εγω καινουρια.εχω τρεις μερες καθυστεριση και εδω και δυο βδομαδες ποναω χαμηλα κατα διαστηματα,σαν να μου ερθει περιοδος.το στηθος οχι πολλα πραγματα,καρι μικροενοχλησεις και το νιωθω πιο γεματο.ειχα μια παλλινδρομη τα χριστουγεννα και ειχα παρομοια συμπτωματα λετε να ειμαι....?

 

Δημοσίευση
στις On 8/4/2017 at 3:22 ΜΜ, ο/η Chrisavasilaki είπε:

Κοριτσια γεια σας ειμαι κι εγω καινουρια.εχω τρεις μερες καθυστεριση και εδω και δυο βδομαδες ποναω χαμηλα κατα διαστηματα,σαν να μου ερθει περιοδος.το στηθος οχι πολλα πραγματα,καρι μικροενοχλησεις και το νιωθω πιο γεματο.ειχα μια παλλινδρομη τα χριστουγεννα και ειχα παρομοια συμπτωματα λετε να ειμαι....?

 

Κανε ενα τεστακι και μια χωριακη και θα μαθουμε σιγουρα!Σου ευχομαι να εισαι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...