Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSIA ME EXEI PIASEI PANIKOS!!DE MOU EXEI SUMVEI POTE KSANA!EIMAI SE GONIMES MERES KAI DEN EXW KA8OLOY YGRA..EIMAI TELEIWS STEGNH ENW PANTA GINOTAN TO ANTI8ETO.EXW AGXW8EI PARA POLY.KSEREI KAMIA NA ME VOI8ISEI,SAS EXEI SUMVEI POTE??LETE NA YPARXEI PERIPTWSI NA MHN EKANA WARIO AUTO TO MHNA??SAS PARAKALW PEITE MOU AN KSERETE KATI!!!!!!!!!!!! :blink:

Δημοσίευση

Κοπελιτσα...τι πανικος ειναι αυτος;;;Ειναι απολυτως φυσιολογικο καποιον η καποιους μηνες να μην κανεις κ ωορηξια...δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα.Επισης μπορει να κανεις ωορηξια,χωρις κανενα συμπτωμα.Εγω ας πουμε αλλους μηνες το καταλαβαινω κ αλλους ενω ξερω οτι ειμαι στις γονιμες(βαση υπερηχου),δεν νοιωθω τιποτα,ουτε υγρα,ουτε πονιακια..

Ηρεμησε κοριτσακι.Ολα αυτα ειναι φυσιολογικα.Μην αγχωνεσε τοσο!

Καλη τυχη στις προσπαθειες κ ....χαλαρα...

Δημοσίευση

Μόλις τώρα διάβασα αυτά που γράφεις.Εγώ έχω φυσιολογικότατες ωορυξίες και σπάνια έχω υγρά εκείνες τις μέρες.Σε πληροφορώ πως όταν σε δύο κύκλους μου σε διάστημα δύο ετών δεν έκανα ωορυξία, που είναι απολύτως φυσιολογικό, το ξέρω γιατί το παρακολουθώ στενά, είχα περισσότερα υγρά από κάθε άλλη φορά...Άρα μην τρελλαίνεσαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...