Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, για άλλη μια φορά χρειάζομαι την εμπειρία σας και την βοήθεια σας!

Ο γλυκός μου μπεμπούλης σήμερα έγινε 20 ημερων και θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη μέρα! Επειδή όμως υποφέρουμε πολύ από κολικούς, ο μπέμπης μου έχει βρει την θηλή ως μέσο ανακούφισης!

Σκέφτομαι λοιπόν, αντί να είμαι 7 ώρες με το βυζί στο στόμα, όπου στην ουσία τρωει μόνο στην αρχή, να του δώσω πιπίλα!

Λέτε να είναι νωρίς και αυτό να χειρoτερέψει την κατάσταση;;;

Ευχαριστώ!!!! :-)

Δημοσίευση

ποτέ??????Μερικα μωρακια δεν θελουν την πιπιλα οταν θηλαζουν

αλλα α θες να του μαθεις την πιπιλα περμενε ενα μηνα ακομα να εδραιωθει η γαλουχια καλυτερα μην το ρισκαρεις

Να σου ζησει ο ζουζουνος σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!θα έλεγα καλήτερα να μην του δωσεις απο τωρα..ειναι πολύ νωρις!!Εγω του έδωσα πιπίλα 3 μηνων οταν λογω κάποιου προβλήματος σταμάτησα τον θηλασμό...και ακομα δεν την αποχωρίζεται..!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!

οπως ειπαν και τα κοριτσια καλυτερα να μην του δωσεις ακομα πιπιλα...ασε ενα μηνα ακομα...κι εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα και τωρα που ειναι 3,5 μηνων δεν ειναι και πολυ φαν της πιπιλας η δικια μου!!!κι εγω δεν της την πολυ δινω αλλα κι αυτη προτιμαει το στηθος της μαμας!!!!! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κ απο μένα κοριτσάκια μου..Εγώ είμαι πιο..διαλλακτική μανούλα!

Κ εμένα η παιδίατρός μας μου είχε πει αν μπορώ να την αποφύγω,αλλα κ αν χρειαστεί να της δωσω πιπίλα,να προτιμήσω σιλικόνη..

Αφού είδα οτι κ εμένα είχε πάρει το στήθος ως μέσον..νανουρισμού κ όχι φαγητού,εκεί,κοντά στις 3 εβδομάδες με 1 μήνα μετά τη γέννηση,ξεκίνησα να της δίνω πιπίλα-στην αρχή ούτε να τη φτύσει,αλλα επέμεινα(γιατι παράλληλα διάβασα κ έμαθα οτι συμβάλλει κ στην αντιμετώπιση του αιφνίδου βρεφικού θανατου(χτύπα ξύλο,μακριά απ όόόόλα τα μωράκια)κ τελικά προσαρμόστηκε στην chicco physio για νεογέννητα κ κανένα πρόβλημα δεν είχε με τον θηλασμό,κ τώρα την θέλει μόνο όταν νυστάζει μέχρι να κοιμηθεί,μετά τη φτύνει απο μόνη της!

Φιλάκια πολλά,να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα!

Δημοσίευση

εμενα τον γιο μου τον ειχαν δωσει πιπιλα ακομα μεσα στη θερμοκοιτιδα :blink: τι ναπεις... ετσι λοιπον την ειχε ηδη μαθει. αλλα και στην κορη μου αν θυμαμαι καλα στον πρωτο μηνα την εδωσα. μπορει και νωριτερα. Πιστευω οτι ισως να τον ηρεμει η πιπιλα και μπορει με αυτον τον τροπο να του μαθεις και να καταλαβαινει οτι αλλο πιπιλα και αλλο στηθος. για να μη πιπιλιζει το στηθος αλλα μονο να τρωει αποκει. δικια μου αποψη καλητερα νατα εχει ξεχωριστα. μη τα μπερδευει. καιμενα η κορη μου πηγε να μουτο κανει αυτο. καιμαλιστα τοτε δεν ηξερα και ελεγα ποπποοο ποσο γαλα πινει! δεν αφηνει ο στηθος μου και τελικαεκεινη πιπιλιζε :laugh: οκ εγω δε θυλασα και πολυ. αλλα δοκιμασε το αν θες. ειδικα αν τον θυλαζεις για πολυ καιρο καλητερα να μαθει απο τωρα τι ειναι πιπιλα και τι στηθος.σε αυτη την ηλικια οσο παραξενο και να φαινετε τετοια πραγματα τα καταλαβαινουν γρηγορα. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλό μήναααααα.. να σ πω εγω τ είδα που τ Χε η νύφη μου κ ήταν μια χαρά κ ετσι πήρα τ θάρρος κ πήρα τ ίδιο..η οποία είχε κ αυτή χρησιμοποιήσει το νοσοκομειακο για αύξηση παραγωγής στην αρχή όπως ειπες...125ευρω τ πήρα..
    • Καλημέρα και συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μήπως οι φίλες σου λίγο υπερβάλλουν? Κι εγώ φυσιολογικά γέννησα και πόσες ακόμα γυναίκες και δεν μας έκοψαν από πάνω μέχρι κάτω. Η καισαρική είναι μια επέμβαση ρουτίνας ναι μεν αλλά επέμβαση παρόλα αυτά και μετά μπορεί να δημιουργηθούν συμφυσεις στη μήτρα. Δεν είναι τυχαίο που όλος ο πλανήτης αποδοκιμάζει τα ποσοστά καισαρικών στην Ελλάδα. Φυσικά κι αν υπάρχει ιατρικός λόγος ή κάποιος λόγος ψυχολογικής φύσης της μαμάς να καταφύγεις εκεί, αλλά εγώ δεν θα ένιωθα τόσο σίγουρη αν έλεγα σε έναν γιατρό θέλω καισαρική και εκείνος συμφωνούσε εύκολα χωρίς να υπάρχει ιατρικός λόγος. Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια αλλά μην τα θεωρείς όλα εύκολα με την καισαρικη. Στον φυσιολογικό (εμένα ο γιος μου ήταν μπρος πίσω και με σακατεψε) η αποθεραπεία ήταν μια εβδομάδα και με υπόθετα βολταρεν δεν καταλάβαινα τίποτα. Στην καισαρική δεν μπορείς καλά καλά να σηκωθείς μόνη σου στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Και πάλι εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις αλλά πάρε και καμιά άλλη γνώμη. 
    • Καλό μας μήνα κορίτσια μου σε όλες μας!!!!! Λοιπόν από καρότσια διπλά και εγώ αυτό έχω σταμπάρει και προς τα εκεί τείνω για αγορά!!Ηλικία ήταν από μηδέν μέχρι όσο?? Γενικά αν πάρω καρότσι προτιμώ να ναι από μηδέν μέχρι 2-3 που λογικά κπ εκεί θα κάτσουν μαξ λένε..Εγώ έχω και 2 μονά που μαε έχουν δώσει οπότε για αρχή αν χρειαστεί πες έχω ήδη ένα,απλά ναι το διπλό καροτσάκι το θεωρώ must.Από ύπνο στην αρχή που τα κοίμιζες εσύ?? Εγώ σκέφτομαι λίκνο για αρχή μέσα στο δωμάτιο μας και τα δυο για κανά χρόνο το κόβω κ μετά στο δωμάτιο τους κούνιες δυο κλπ σκέφτομαι όποτε αυτά θα τα αφήσω για πιο μετά ,δε ξέρω κιόλας.Θηλασμό θα το κυνηγήσω αρχικά και ότι βγει έχω πει. Ναι,ναι φτου φτου!!! Καλό μήνα! Εγώ για θήλαστρα έχω διαβάσει και ακούσει τα νοσοκομειακά και ειδικότερα τα διπλά είναι καλύτερα ειδικά για εμάς που θα έχουμε και αυξημένες απαιτήσεις ποσότητας..οπότε θα νοικιάσω λέω όταν έρθει η ώρα για κάμποσο με σκοπό σιγά σιγά να κάνω μόνο αποκλειστικό θηλασμό, γιατί είναι ακριβά κιόλας τα καλά, τα οικονομικά δε ξέρω πόσο αξιόπιοστα θα ναι. Διδυμοκαρότσι και εγώ τα δίπλα δίπλα προτιμώ και ψάχνω,είναι πιο βολικά να τα βλέπεις κλπ αν και ογκώδη,στο αμάξι μας δε θα χωράνε πιστεύω έχουμε σχετικά μικρά, για μακυρά θα παίρνω τα δυο μονά έχω πει αν είναι χαχα
    • Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν προχώρησε το κατάλαβα από τα συμπτώματα. Είχα καφέ υγρά δύο μέρες και τώρα που ξανά προσπαθούσαμε δεν έβλεπα τίποτα ενώ δεν είχα περίοδο και έτσι πήρα έκανα τεστ και τώρα είμαι 5 μηνών. Καμία σχέση τα συμπτώματα που είχα την πρώτη φορά με τώρα ακριβώς τα αντίθετα οπότε μην αγχώνεσαι δεν είναι κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο.
    • Όσες φίλες και γνωστές μου έχουν γεννήσει φυσιολογικά τους έχουν κόψει από πάνω μέχρι κάτω,και κάνουν έναν μήνα να πάνε φυσιολογικά τουαλέτα γιατί πονάνε από τα ράμματα. Ενώ καισαρική είναι ένα προγραμματισμένο χειρουργείο μετά υπάρχουνε ειδικά προϊόντα που βάζεις για καλύτερη επούλωση και αντίστοιχα ένα μήνα υπόθεση είναι και αυτό. Και σε φίλη μου που γέννησε πριν από έναν χρόνο έχει σχεδόν εξαφανιστεί το σημάδι.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...