Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μολις ανακαλυψα οτι η ψυχη του

mammyland εχει γεννεθλια.

Χρονια πολλα κοριτσακι μου να εισαι παντα τοσο χαρουμενη

και να μας φταχνεις την διαθεση.

Να σε προσεχουν και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε :kiss::kiss:

Δημοσίευση

σκατα να φαει το τρελοκομειο! χαχαχαχα

να ζησεις ζαχαρενια και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με τρια,τεσσερα,πεντε παιδια ( ετσι για να λυσεις και την υπογονημοτητα!)

παντου να σκορπιζεις τις γνωστες σου ατακες και να μην τολμανε να στην λενε οι βλακεεες!

να σε χαιρομαστε κιτρινιαρουλα μας!

καλε μην φυσσηξεις ακομη τα κερια περιμενε να μαζευτουμε οοοολες!

Δημοσίευση

βρε κοριτσια ειναι η γνωστη ζαχω που γιορταζει; γιατι και εγω το ειδα και πατησα προφιλ εκει στα γενεθλεια και μου εβγαλε το προφιλ οτι δεν εχει δγμοσιευεσεις και νομιζα οτι ειναι αλλη!!!

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ αν γιορταζεις εσυ η γνωστη τρελογκα του μαμμυ χρονια σου πολλα πολλα πολλα!!!!! βεβαια και οποιος γιορταζει χρονια του πολλα!!

Δημοσίευση

Kοριτσάκια,ας ευχηθούμε στη Ζαχαρένια τη γνωστή βεβαίως - βεβαίως!!!!

Αλλα μην σβήνετε το θεματάκι,ευκαιρία να στείλουμε τις ευχές μας στην κοπέλα που πραγματικά γιορτάζει!Τι πειράζει που δεν την γνωρίζουμε?( τουλάχιστον εγώ)ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Δημοσίευση

καλεεε εγω σε εγραψα? σε εμενα το ειπες?

εμ...εχεις ακουσει ποτε τη φραση ειμαι στον κοσμο μου?

εχω απαντησει σε πμ μετα απο μηνες...χαχαχα σοβαρα οποτε κολλαει το συστημα και για να στειλω πμ κανει μια ζωη τοτε τα παραταω!

τελικα ποια γιορταζει?

αν ειναι να το γενικευσουμε το θεμα..να ευχηθουμε σε οοοολες οσες γιορταζουν!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ποιο καφε εκλεισε?

ααα και κατι ακομη η ζαχαρενια γιορταζει καθε μερα! ειναι χαρα θεου! τη βλεπει ο θεος κ σπαει πλακα χαχαχα

:lol::lol: :woohoo: :woohoo:

Ναι σε σενα το ειπα.δεν πειραζει καλε.

σιγα μην παρεξηγηθω :P

μια που σε βρηκα το ειπα.

Σταματησαμε να γραφουμε στο σσσσσσ...λεμε τα δικα μας.

Δημοσίευση

ωχ γιατι το σταματησατε? εμ μονο τα δικα σας θα λετε?πειτε και της αλληνης...τετοια θελει ο κοσμος! χαχαχαχα

δεν παρεξηγηθηκες?ελα να δημιουργησουμε ιντριγκες ρε συ να νομιζουν οτι τσακωνομαστε!χιχι

λοιπον...να ρωτησω κατι?η παρεξηγηση με τη ζαχαρενια εγινε γιατι κυκλοφορει κ αλλη με αυτο το νικνειμ?

μηπως η δικη μας ζαχαρενια ειναι αντιγραφη? μηπως δεν ηταν παρθενογενεση αυτο το νικνειμ? χα και μας τα ελεγε η ελευθερια να μην την κανουμε παρεα!χαχαχαχα

Δημοσίευση

ponticaki έγραψε:

Κοριτσια μολις ανακαλυψα οτι η ψυχη του

mammyland εχει γεννεθλια.

Χρονια πολλα κοριτσακι μου να εισαι παντα τοσο χαρουμενη

και να μας φταχνεις την διαθεση.

Να σε προσεχουν και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε :kiss::kiss:

που το ανακαλυψες βρε ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΡΑ?????????

ε αυτο παει πολυ....2 φορες το χρονο γενεθλια δεν θα το αντεξω...θα τα εκατοστησω σε λιγο..θα μηδενησω το κοντερ!!!!!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΔΕΝΝΝ ΣΕΕΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....αλλα απο ποντικια τι περιμενα...

καλε στις 12 του μηνου του Ιανουαριου ειχα γενεθλια! Πανε αυτα...αντε του χρονου παλι...κλεισαμε για φετος!!!!

Μηπως θελετε να γιορταζουμε και τα 3 μηνα μετα τα γενεθλια???χαχαχαααααααα

Ευχαριστω παντως!

για να διαβασω παρακατω...ευχηθηκε καμμια???? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...