Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ :(

Ο μικρός μου 16 μηνών από εχθές το βράδυ κάνει πυρετό, κάνει μόνο διάρρια και στις τελευταίες 3 πάνες βλέπω αίμα στα κακά του.

Δυστυχώς έχουμε έρθει Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα και δεν μπορεί να τον δει η παιδίατρος μου... αύριο θα κάνουμε καλλιέργεια κοπράνων.

Ξέρετε τί μπορεί να είναι γιατί έχω τρελαθεί :(:(:(

Δημοσίευση

γεια σου..χρονια πολλα..εμεισ καναμε πυρετο για 1 μερα και μετα απο 1 ημερα εκανε για 6 μερες διαρροια...οχι αιμα στα κακα ομως..

πηγα παιδιατρο και μου ειπε ιωση και επαιρνε αλμορα για τους ηλεκτρολυτες..

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις.

Του έδωσα και έφαγε για πρώτη φορά αρωί το Πάσχα, λέτε να τον πείραξε αυτό?

Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας δυστυχώς δεν το εμπιστεύομαι και από αυτά που έχω ακούσει και από προσωπική εμπειρία

Δημοσίευση

το παιδακι σου πρεπει να εχει γαστρεντεριτιδα,εχει κολλησει καποιον ιο γι αυτο εχει αιμα στα κακα του...

καλο ειναι να το πας σε νοσοκομειο....και να του δινεις πολλα υγρα για μην αφυδατωθει...

περαστικα σας!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ,

Περαστικά σας Pebii και περαστικά μας.

Τώρα πάω να ξαπλώσω γιατί έχω να κοιμηθώ από προχθές και από τη στεναχώρια και την κούραση έχω βγάλει έρπη στα χείλη.

Απλά θέλω να γράψω και την άλλη σκέψη που θα με συντροφεύσει στον ύπνο μου " Να ταξιδέψω με το παιδί άρρωστο ξημερώματα Τετάρτης? και εάν όχι τί θα κάνω? 1) Με παιδί 2) Με δουλειά εγώ και άντρας μου...

Ο άντρας μου λέει να ταξιδέψουμε :S (αερο΄πορικώς έχουμε εισητήρια)

Τέλος πάντων - καληνύχτα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσίευση

¨εχω τα νεότερα, βγήκε η καλλιέργια κοπράνων και ο μικρός μου έχει το μικρόβιο Campylobacter spp και ξεκινήσαμε αντιβίωση συνεχίζοντας τη διατροφή.

Από την έρευνα που έκανα στο internet και τους τρόπους που μπορεί άποιος να το κολλήσει, πιθανολογώ ότι κόλλησε από τα 2 σκυλάκια που υπήρχαν στο σπίτι στη διάρκεια των διακοπών μας :(:angry::(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...