Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ :(

Ο μικρός μου 16 μηνών από εχθές το βράδυ κάνει πυρετό, κάνει μόνο διάρρια και στις τελευταίες 3 πάνες βλέπω αίμα στα κακά του.

Δυστυχώς έχουμε έρθει Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα και δεν μπορεί να τον δει η παιδίατρος μου... αύριο θα κάνουμε καλλιέργεια κοπράνων.

Ξέρετε τί μπορεί να είναι γιατί έχω τρελαθεί :(:(:(

Δημοσίευση

γεια σου..χρονια πολλα..εμεισ καναμε πυρετο για 1 μερα και μετα απο 1 ημερα εκανε για 6 μερες διαρροια...οχι αιμα στα κακα ομως..

πηγα παιδιατρο και μου ειπε ιωση και επαιρνε αλμορα για τους ηλεκτρολυτες..

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις.

Του έδωσα και έφαγε για πρώτη φορά αρωί το Πάσχα, λέτε να τον πείραξε αυτό?

Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας δυστυχώς δεν το εμπιστεύομαι και από αυτά που έχω ακούσει και από προσωπική εμπειρία

Δημοσίευση

το παιδακι σου πρεπει να εχει γαστρεντεριτιδα,εχει κολλησει καποιον ιο γι αυτο εχει αιμα στα κακα του...

καλο ειναι να το πας σε νοσοκομειο....και να του δινεις πολλα υγρα για μην αφυδατωθει...

περαστικα σας!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ,

Περαστικά σας Pebii και περαστικά μας.

Τώρα πάω να ξαπλώσω γιατί έχω να κοιμηθώ από προχθές και από τη στεναχώρια και την κούραση έχω βγάλει έρπη στα χείλη.

Απλά θέλω να γράψω και την άλλη σκέψη που θα με συντροφεύσει στον ύπνο μου " Να ταξιδέψω με το παιδί άρρωστο ξημερώματα Τετάρτης? και εάν όχι τί θα κάνω? 1) Με παιδί 2) Με δουλειά εγώ και άντρας μου...

Ο άντρας μου λέει να ταξιδέψουμε :S (αερο΄πορικώς έχουμε εισητήρια)

Τέλος πάντων - καληνύχτα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσίευση

¨εχω τα νεότερα, βγήκε η καλλιέργια κοπράνων και ο μικρός μου έχει το μικρόβιο Campylobacter spp και ξεκινήσαμε αντιβίωση συνεχίζοντας τη διατροφή.

Από την έρευνα που έκανα στο internet και τους τρόπους που μπορεί άποιος να το κολλήσει, πιθανολογώ ότι κόλλησε από τα 2 σκυλάκια που υπήρχαν στο σπίτι στη διάρκεια των διακοπών μας :(:angry::(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...