Μετάβαση σε περιεχόμενο

TΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ . ΠΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ;; ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΟΥΦΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛ;;;

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! :) :silly: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα,

και εμένα μου φαινεται λίγο κουφο γιατί μιλάμε για υπερηχο β επιπεδου, ο οποιος γίνεται απο εξελιγμένο υπερηχογράφο, ειδικά πιστοποιημένο γιατρό, και η όλη διαδικασία μπορει να διαρκεσει απο 20 έως 40 λεπτά οποτε και λογικα το μωρο θα γυρίσει ειδικά με την πιεση που ασκει ο γιατρος στην κοιλια!! και να σου πω την αλήθεια, επειδη ο ιδιος γιατρος μου εκανε και την αυχενική διαφάνεια μου ειπε το φύλο τότε (στην αυχενική) με πιθανότητα 80% γιατι η κατατομή των οστών ειναι διαφορετική στα κοριτσια και διαφορετική στα αγόρια. ο γυναικολόγος σου τι λέει?

Καλό Πασχα και απο μένα και μ'ενα πονο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...