Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χρονια πολλα Δημητρα.Εγω εδω ειμαι , αλλα ψυχολογικα εχω καταντησει κυκλοθυμικη.Δεν αντεχω αλλο, αυριο ειναι η 10 μερα και σκεφτομαι να παω να κανω τελικα μια χοριακη.Τουλαχιστον αν ειναι 0 οπως τις αλλες φορες , θα προσγειωθω γρηγοροτερα και θα γυρισω στην καθημερινοτητα μου,διοτι τωρα , εχει κολλησει το μυαλο μου και βασανιζομαι.Εσυ καλα εισαι; Τι κανεις; Εμενα αυτο το ατιμο το στηθος , μια ποναει , μια δεν ποναει, μαλλον ειναι απο τα χαπια τελικα.Ωρες ωρες τιδε θα εδινα να μπορουσα να συλλαβω φυσιολογικα και να μην ηξερα τιποτα, να μουν τρεις λαλουν και δυο χορευουν :(:(:(:(

• Απαντήσεις 154
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χρονια πολλά φιλενάδες

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!

τι μου κάνετε;

συννεφάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα

δεν αντέχω αλλο θέλω να μάθω τι έχει γίνει

μέχρι τώρα τα κατάφερνα και το έβγαζα λιγάκι από το μυαλό μου από χθες όμως δεν αντέχω άλλο,

και μένα το στήθος μια πονάει μια όχι και από το μεσημέρι και μετά μου έρχοντε και λίγοι πόνοι περιόδου,

το πρωί δεν νιώθω ποτέ τίποτα,

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ε.ΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΞΑΝΑ, ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη!

Σας εύχομαι θετικές χοριακές σε όλες!!!!!

Συννεφάκι έτσι ακριβώς ένοιωθα στην 1η εξωσωματική.Στη δεύτερη ήμουν πολύ πιο χαλαρή και στην 3η ελπίζω ανάισθητη και έγγυος!!!

Δημοσίευση

πο πο κοριτσια και νομιζα πως ειμουν η μοναδικη !!!

μιλαμε δεν μιλιεμε !!

οπου και να πηγαινουμε θελω να φυγουμε !! εκδρομη με πηγε ο αντρας μου σημερα και εγω δεν μιλουσα καθολου !! ηθελα παλι να γυρισω σπιτι . καταθλιψη εχω παθει !!

κοριτσια εγω δεν αντεχω , και δεν μπορω να προσεχω αλλο τις κινησεις μου, βαρεθηκα !!! μπορει να μην κανω βαριες δουλειες αλλα ολα τα υπολοιπα τα κανω !!

κοριτσια εμενα το στηθος δεν ποναει ιδιαιτερα!! μονο οταν το ακουμπω στα πλαγια !! πονους περιοδου εχω λιγους !!

κανονικα εχθες ηταν η μερα που θα αδιαθετουσα !! αντε να δουμε ....

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα,προσπαθω να βρω κατι να σας γραψω...ετσι κατι που να σας κανει να νοιωσετε καλυτερα...ομως δεν βρισκω τιποτα,το μονο που θα σας πω ειναι πως σας καταλαβαινω απολυτα.Δεν εχω κανει εξωσωματικη,μεχρι την σπερματεγχυση εφτασα,ομως η αγωνια της αναμονης ειναι ακριβως η ιδια...

Το μονο που ευχομαι κ αυτο που θα πρεπει κ εσεις να εχετε στο μυαλο κ στην ψυχη σας ειναι θετικη σκεψη,οσο μπορειτε...το ξερω...δυσκολο,αλλα οσο μπορειτε...αφου φτασατε ως εδω ειστε δυνατες,θα τα καταφερετε... ;);)

Δημοσίευση

Χριστος Ανεστη!!!! Οτι επιθυμειτε να το εχετε γρηγορα ;) Κοριτσια μου δεν αντεξα αλλο και πηγα για χοριακη πρωι-πρωι αφησα τις μικρες σπιτι και πεταχτηκα στο μικροβιολογικο διπλα σχεδον με τις πυτζαμες :blink: Θα περιμενω μεχρι τις 12και μιση.Η καρδια μου παει να σπασει !!!!!!Ειναι πολυ νωρις ακομα και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα δειξει θετικο :unsure: Δεν εχω ορεξη να κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!!.Γυριζω σαν την αδικη καταρα δεξια και αριστερα,πινω καφε και καπνιζω ασυστολα :huh: Το στομαχι μου εχει γινει κομπος.Βεβαια ξερω οτι δεν θα ηρεμισω και τα αποτελεσματα να παρω, διοτι απ'οτι ξερετε εμενα αυτες οι χοριακες δεν με πανε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρνητικες και στην δευτερη και στην τριτη εγκυμοσυνη :blink: Και να φανταστειτε ημουνα στην 3η εβδομαδα και πιο πανω κυησης :(

Δημοσίευση

lovebaby έγραψε:

Χριστος Ανεστη!!!! Οτι επιθυμειτε να το εχετε γρηγορα ;) Κοριτσια μου δεν αντεξα αλλο και πηγα για χοριακη πρωι-πρωι αφησα τις μικρες σπιτι και πεταχτηκα στο μικροβιολογικο διπλα σχεδον με τις πυτζαμες :blink: Θα περιμενω μεχρι τις 12και μιση.Η καρδια μου παει να σπασει !!!!!!Ειναι πολυ νωρις ακομα και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα δειξει θετικο :unsure: Δεν εχω ορεξη να κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!!.Γυριζω σαν την αδικη καταρα δεξια και αριστερα,πινω καφε και καπνιζω ασυστολα :huh: Το στομαχι μου εχει γινει κομπος.Βεβαια ξερω οτι δεν θα ηρεμισω και τα αποτελεσματα να παρω, διοτι απ'οτι ξερετε εμενα αυτες οι χοριακες δεν με πανε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρνητικες και στην δευτερη και στην τριτη εγκυμοσυνη :blink: Και να φανταστειτε ημουνα στην 3η εβδομαδα και πιο πανω κυησης :(

love baby Μου δεν αντεξες ε?? δεν φοβασε μηπως απογοητευετεις?? ειναι νωρις ακομα !!

εγω κοριτσια δεν παω....φοβαμε παρα πολυ να παρω ακομα και τεστ ! μια μερα μου εμεινε που θα παει..θα περασει !!!

love baby Μου καπνιζεις?? εγω το εκοψα απο την ημερα της εμβρυομεταφορας !! και τα νευρα μου απο τοτε ειναι τσαταλιαααααα !! προσπαθω να καπνισω ενα τσιγαρο ανα 2 μερες στα κρυφα !!

στειλε μας μυνημα για την χοριακη !! περιμενουμε !! (αλλα μην την λαβεις και πολυ στα σοβαρα γιατι ισως ειναι νωρις

Δημοσίευση

Φιλεναδα θα στειλω μηνυμα οταν μπορεσω!Στο σπιτι μου αυτη την στιγμη δεν εχω ιντερνετ και πρεπει να κατεβαινω στο μαγαζι με την πρωτη ευκαιρια θα εχετε νεα μου.Σας φιλω :kiss::kiss: Η καρδια μου οσο πλησιαζει η ωρα παει να εκραγει, τρεμω ολοκληρη :unsure:

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδες.Τελικα δεν πηγα για χοριακη, ερηξα ενα κλαμα χθες βραδυ κατα τις 4 μου εφυγε ολο το αγχος και σημερα ειμαι αλλος ανθρωπος.Χοριακη θα κανω την Παρασκευη οπως μου ειπε ο γιατρος.Σημερα ηπια και μια κουπα γαλλικο καφε αν και δεν κανει λενε ο καφες και τωρα ειμαι καπως ανακουφισμενη , σαν να μου εφυγε ενα βαρος απο πανω.Θα παω το μεσημερακι για καφε με καλη παρεα και απο αυριο θα ασχοληθω και λιγο με το διδακτορικο μου γιατι τα φορτωσα ολα στον κοκορα .Να σας πω ομως τη μαυρη αληθεια μου, δεν περιμενω να ειναι θετικο γιατι το στηθος ξεπρηστηκε και πιστευω αν ημουν εγκυος κατι θα ενιωθα , θα ειχα ενα προαισθημα,μια μικρη αλλαγη στο σωμα μου, τωρα ειμαι ακριβως οπως και πρωτα.

Δημοσίευση

συνεφακι μην ανχωνεσε με αυτο το στηθος !!!

αλλωστε ουτε το δικο μου ειναι πρισμενο !!!

στην περιοδο ηταν ποιο πολυ πρισμενο να φανταστεις !!

εγω ξερω κοπελα που ειναι εγκυος 3 βδομαδων και δεν εχει ουτε μισο συμπτωμα !!!

να σε ρωτησω ?? πονους περιοδου εχεις ???

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Μην δινετε σημασια στα συμπτωματα και προσπαθηστε να χαλαρωσετε λιγο!!

Ολα τα δημιουργει το μυαλο μας..Εγω ειχα στηθος τουμπανο,ανακατωσουρες,ιδρωτα τη νυχτα,ειχαν σκουρηνει οι θηλες,συχνοουρια,υπνηλια τα παντα!!!Α και μια ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΑΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!

Οποτε μην ψσχνεστε!!!

Το καλυτερο συμπτωμα ειναι να μην εχει συμπτωματα τελικα..εγω αυτο καταλαβα!!!!

Καλα αποτελεσματα σε ολε σας!!!!

Φιλακιαααα

Δημοσίευση

καλημερα Κατερινα , ολα ειναι σχετικα τελικα,αμα θελει αυτο να ρθει , θα ρθει ο κοσμος να χαλασει, μια κοπελα εγραφε στο ιντερνετ πως εκανε τρελη γυμναστικη, βαρη, δουλειες χωρις να ξερει οτι ειναι εγκυος και ομως το μωρακι δεν επαθε τιποτα.Αλλα πιστευω πως εμεις που εχουμε μια δυσκολια στη συλληψη ,απο τις πολλες προσπαθεις θα το πετυχουμε καποια στιγμη το μωρακι, δεν υπαρχει πραγμα που να εχω προσπαθησει ενα καρο φορες και να μην το εχω πετυχει.Θα συνεχισω οσο χρειαστει.Μιλαμε το κλαμα με ανακουφιζει, γλιτωνω τα λεφτα του ψυχολογου :P:P:P:P

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τα πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης!Ε!!! τι περιμενετε δεν ξερετε?????ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΝΑΑΑΑΑ με το συμπαθιο.Αρνητικοτατο εως αηδιας :angry::angry: Ουτε καν λιιιιγο τσιμπιμενο απο τις βλαστοκυστες μου ας πουμε :angry: Τα νευρα μου τσαταλια!!!!!!!!Η ακατανομαστη αφαντη και οι ορμονες στο ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα! Έλειπα στο χωριό του άντρα μου για Πάσχα!

Έκανα εχθές χοριακή και φυσικά ήταν το απόλυτο 0!

Είχα μια αλλεργική αντίδραση στο αποτέλεσμα, κλάμα, θυμό και τα σχετικά και σήμερα όλα είναι καλύτερα. Εμφανίστηκε και η κυρία πρωι-πρωι, με τη δροσούλα.

Καλή επιτυχία σε όλες!

Δημοσίευση

patata77 λυπαμε πολυ !!! σε καταλαβαινω απολυτα !!! δεν ξερω τι λενε σε αυτες τις περιπτωσεις !! την επομενη φορα θα ειναι η τυχερη !!!

σημερα παω και εγω για χοριακη !!! σε μια ωρα θα ειμαι στο κεντρο !!

ειμαι ομως πολυ απογοητευμενη ηδη!!

εκανα εχθες το απογευμα βιαστηκα ενα τεστ φαρμακειου γιατι δεν αντεχα και εδειξε αρνητικο !!!

σημερα παω με μιση καρδια να κανω την χοριακη αφου εχω πονους περιοδου και νομιζω πως απο ωρα σε ωρα μου κατεβαινει !!!

μακαρι να ηταν λαθος το τεστ αν και το προαισθημα μου δεν με απατα!!!

κοριτσια θα σας ενημερωσω το μεσημερακι !!

Δημοσίευση

patata77 έγραψε:

Κοριτσάκια καλημέρα! Έλειπα στο χωριό του άντρα μου για Πάσχα!

Έκανα εχθές χοριακή και φυσικά ήταν το απόλυτο 0!

Είχα μια αλλεργική αντίδραση στο αποτέλεσμα, κλάμα, θυμό και τα σχετικά και σήμερα όλα είναι καλύτερα. Εμφανίστηκε και η κυρία πρωι-πρωι, με τη δροσούλα.

Καλή επιτυχία σε όλες!

Πατατουλα,μη στεναχωριεσαι,ξερω βλακεια σου λεω τωρα,αλλα θα ερθει κι η δικη σου στιγμη!!Να ηξερες τι θυμο που ειχα οταν ερχοταν 7 μηνες η κυρια και παντα στην ωρα της!! κι ειχα τυψεις που καπνιζα κι ελεγα να δεις θα ειμαι εγκυος κι εχω ηδη κανει ζημια!!κι οταν ερχοταν εκανα το ενα μετα το αλλο απο τον θυμο μου!!Κανε υπομονη!κι εχε πιστη!!

Dimitra καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

Δημοσίευση

Marinaκι σε ευχαριστώ πολύ, δεν λες βλακεία λες την αλήθεια! Ανθρώπινο είναι να θυμώνουμε, να νευριάζουμε και μετά πάλι ως δια μαγείας να ελπίζουμε. Εχω παρακολουθήσει την δική σου ιστορία, ήσουν απο τις πρώτες (μπορεί και η πρώτη) που μου έγραψε μόλις έγινα μέλος μετά τη δευτερη παλίνδρομη. Διάβασα τα νέα σου και χάρηκα πολύ! Όλα θα σου πάνε καλά αυτή τη φορά. Θα το δείς.. Φιλάκια πολλά και να προσέχεις!!

Δημοσίευση

dimitra0 σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να έχεις σήμερα και να διαψεύσουμε για ακόμη φορά αυτα τα άτιμα τα τεστ φαρμακείου.

και γω δεν άντεξα και έκανα σήμερα το πρωί ένα και φυσικά ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ

τα δικά μου θα τα μαθουμε με σιγουριά αύριο αν και εγώ δεν έχω καλό προαίσθημα.

στις άλλες 2 κοριτσάρες τι να πώ;;;

γερές και δυνατές να είμαστε και θα τα καταφέρουμε όλα.

το μυαλό μας πάντως σήμερα είναι στη dimitra. :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

dimitra0 Καλη επιτυχια!!!!!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Ουτως η αλλως εγω εχω θεμα με τις χοριακες δειχνουν μετα την 3η εβδομαδα(ηλικια εμβρυου).Οσο για τα φαρμακα δεν παιρνω.Ο θεος, μου εχει δωσει τα τρια δωρα του απλοχερα,οπως ευχομαι να τα δωσει σε ολες τις κοπελες που περιμενουν.Και να σας πω κατι βρε κοριτσια??Το ανχος ειναι καταλυτης το εχω καταλαβει!!!!Οσο δεν ειχα στο μυαλο μου την εγκυμοσυνη αυτη μου χτυπαγε την πορτα(εχω τρεις κορες).Το τελευταιο τετραμηνο ομως υστερα απο μια παλλινδομη κυηση που ειχα εχω φρικαρει!!!Και ξερετε γιατι????Γιατι δεν εβαλα στο μυαλο μου ουτε μια στιγμη την στραβη και το ειπα στα παιδια μου απο την ημερα που ειχα καθυστερηση!!!!!!Αυτο κι αν ηταν ΛΑΘΟΣ!!!!!Το κεφαλακι τους εψαχνε ονομα, κοιταζαν ρουχαλακια,σχεδιαζανε τα χρωμματα του δωματιου.Ητανε η μονιμη συζητηση πρωι-βραδυ!Κι υστερα.....το απολυτο ΚΕΝΟ....Η μπουμπου μου (ηλικιας 4 ετων) οταν εμαθε για το μωρακι γυρισε και μου ειπε"μανουλα να δωσω ενα φιλακι στο μωρακι που θα φυγει αυριο??"Η καρδια μου ειχε λιωσει που την ακουγα,ακομη και τωρα που γραφω ανατριχιαζω και βουρκωνω.Η μεγαλη μου η κορη (ηλικιας7 ετων)με κατηγορει οτι ειμαι ψευτρα,οτι ποτε δεν ηρθε!!! :( Απο τοτε ορκιστηκα να τους δωσω πισω το αδερφακι που εχασαν.Καταλαβα ομως κατι

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ :( Γι αυτο σας λεω οτι την ψυχη μας πρεπει να την πλαισιωνουν ομορφα πραγματα!!!!Το λεω για να το ακουω και εγω.Υπομονη και το πολυποθητο δωρακι θα το κρατησετε.Χιλια συγνωμη αν σας κουρασα!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου παλι καλα που εχω και εσας εδω μεσα !!

εκανα την χοριακη στις 10.00 μου ειπαν πως θα με παρουν το μεσημερι να μου πουν τα αποτελεσματα γιατι εχουν κανει πολλες κοπελες σημερα χοριακη!!! εχω φρικαρει !! το τηλεφωνο δεν χτυπαει...το εχω συνεχως διπλα μου !!! αν ειναι δυνατον..μεχρι και τελαιυτεα στιγμη με ταλαιπωρουν!! ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη...τετοια ταλαιπωρια δεν την περιμενα !!

δινω τα συνχαρητηρια μου στις κοπελες που εχουν κανει 3, 4 , & 6 εξωσωματικες ! χαρα στο κουραγιο τους !!! δεν ξερω αν αντεξω ψυχολογικα να κανω τοσες πολλες !!

σημερα καπνισα 3 τσιγαρα απο το ανχος μου !!! μας πως ειναι δυνατον να το κοψω?? με τετοιο ανχος??

μακαρι το τεστ να ηταν λαθος !! δεν ηταν και απο τα τεστ τα γνωστα !! ηταν των 10 ευρω που δειχνει το αποτελεσμα 7 μερες μετα την εμβρυομεταφορα!!

το στηθος μου εχει ναι μεν πριστει αλλα δεν ποναει ιδιαιτερα...και οι πονοι περιοδου συναχιζουν ακαθεκτα 15 μερες μετα την εμβρυομεταφορα !!!

ουφφφφφ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...