Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σε καταλαβαινω και μενα θα φυγει για κρητη για καποιους μηνες,σκεψου οτι θα γυρισει σε λιγοτερο απο ενα μηνα,υπομονη και να τα πουμε καμια φορα στη σαλαμινα,εκει δεν μενεις;

Δημοσίευση

pink έγραψε:

σε καταλαβαινω και μενα θα φυγει για κρητη για καποιους μηνες,σκεψου οτι θα γυρισει σε λιγοτερο απο ενα μηνα,υπομονη και να τα πουμε καμια φορα στη σαλαμινα,εκει δεν μενεις;

κι εσυ μια απο τα ιδια??? πολυ ωραια περναμε μπραβο μας...εγω ειπα να μαζευτουμε οι πονεμενες γυναικες στρατιωτικων να πιουμε καφε παρηγοριας... :laugh: :laugh: οχι σαλαμινα μενουν τα πεθερικα μου,και μαλλον την κυριακη του πασχα θα ειμαι εκει...

Δημοσίευση

χχιχι να κανουμε συναντηση πειραιωτικη!

φανη ποναωωω

εμεις ειμαστε και οι δυο αρρωστοι ρε σεις κοριτσια κ ο αγγελος θα παει αυριο στη δουλεια για να μην χασει την αδεια του!ελεος ε?

εγω το επαιξα θαραλλεα στη ροδο κ ελεγα δεν εχω τιποτα μωρε μεχρι που αρχισα να φωναζω μεσα στο αμαξι σταματα σταματα θα κανω "μπιαχ"

Δημοσίευση

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΡΑΜΟΝΑΚΙ !!!μην τρεχεις στην τουαλετα συνεχεια απλα πρε το λαπ και αραξε στην λεκανη !!! χαχαχχα !!! εμεις δεν εχουμε παρουσιασει τιποτα και ουτε θελουμε φυσικα !!!

γωγω οτι ειναι να γινει θα γινει !! δεν θατις πιεσω για τιποτα το εχω πει και το εννοω δεν θα κατσω να σκασω !! θελω να ειναι γερες και δυνατες και ας μη σπουδασουν τιποτα!!

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

γωγακι στο village στο ρεντη σε βολευει ναπιουμε μετα τη Δευετα του πασχα κανενα καφε; θα εχει αδεια ο καλος μου αλλα γενικοτερα οποτε μορειτε πειτε
α,ωραια πειτε μου και μενα,ραμονα μου περαστικα!
Δημοσίευση

συγνωμη βρε βαρβαρα μου που δεν απαντησα,αλλα ηρθε η κουνιαδα μου απο δω και τωρα εφυγε..εσυ θα τους δωσεις τις πρωτες βασεις τις συμβουλες σου κι ας πραξουν αναλογως...εννοειτε να ειναι γερα τα παιδακια...δε θα γινουν κι ολοι επιστημονες...

Δημοσίευση

δεν λες που ειχες και παρεουλα !!! χαζη δεν πειραζει που δεν μου απαντησες γρηγορα αλωστε εχουμε πει πολλες φορες οτι δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχεια μπροστα στον υπολογιστη μας !! σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και σου λεω για αλλη μια φορα οτι λογω εμπειριας μπορεις να βοηθησεις σε πολλα πραγματα οπως αυτο !! τι κανει ο αντρουλης ;; σε πηρε κανα τηλ ;;;

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να'σαι καλα βρε βαρβαρα μου... :kiss: ναι μωρε ο καημενουλης μου οταν ειναι εν πλω και τελειωνει την βαρδια του ανεβαινει επανω και με παιρνει τηλ συνεχεια να δει τι κανω..μου λεει και τι ωρες κανει βαρδια για να μην ανησυχω οταν αργει να μου τηλεφωνησει...αχ!τι να κανει κι αυτος,αν τα βαλεις κατω εγω τουλαχιστον ειμαι σπιτι μου και καθομαι,ενω εκεινος θαλασσοδερνεται... :(:(

Δημοσίευση

παλι καλα που εχεις και το mammy και ξεδινεις ;);) φανταζεσαι πως θα ηταν η ζωη μας χωρις τα τοσα μικρα πραγματακια που μας κανουν εστω και για λιγο να ξεχνιομαστε;το καλο ξερεις πιο ειναι εδω μεσα οτι υπαρχει καποια που μας καταλαβαινει γιατι εχει περασει και εκεινη το ιδιο.Προσωπικα εχω παρεξηγηθει πολλες φορες οχι στο mammy αλλα γενικα στην δουλεια που ημουν..σε διαφορες στιγμες..επειδη ειμαι ενας ανθρωπος που ποναω με τον πονο του αλλου και χαιρομαι με την χαρα του!Και χαιρομαι πραγματικα που εδω υπαρχουν κοπελες οπως και συ γωγακι μου που ειναι αξιες και δεν κοιτανε να βγαλουνε το ματι του αλλου

Δημοσίευση

και σημερα ειχε καλο καιρο χτες ομως ειχε πολυ αερα !! τον καυμενουλη μωρε γωγω δεν ξερω αν εχεις μπει ποτε σε τετοιο καραβι αλλα εγω που εχω δει φωτογραφιες ειναι σκετο χαλι να πουμε!! ας ειναι καλα ολοι οι νατικοι μας καιαυτοι που μας προσεχουν καιαυτοι που μας ταξιδευουν !! αντε παω να κανω ενα μπανακι και θα τα πουμε αυριο κοπελιες μου!! πρωτα ο θεος καλα να ειμαστε και αν μπορεσω να ανοιξω και δεν εχει παλι προβλημα η σελιδα χαχαχα

Δημοσίευση

lovelymama έγραψε:

παλι καλα που εχεις και το mammy και ξεδινεις ;);) φανταζεσαι πως θα ηταν η ζωη μας χωρις τα τοσα μικρα πραγματακια που μας κανουν εστω και για λιγο να ξεχνιομαστε;το καλο ξερεις πιο ειναι εδω μεσα οτι υπαρχει καποια που μας καταλαβαινει γιατι εχει περασει και εκεινη το ιδιο.Προσωπικα εχω παρεξηγηθει πολλες φορες οχι στο mammy αλλα γενικα στην δουλεια που ημουν..σε διαφορες στιγμες..επειδη ειμαι ενας ανθρωπος που ποναω με τον πονο του αλλου και χαιρομαι με την χαρα του!Και χαιρομαι πραγματικα που εδω υπαρχουν κοπελες οπως και συ γωγακι μου που ειναι αξιες και δεν κοιτανε να βγαλουνε το ματι του αλλου

να'σαι καλα κοπελα μου...μπορω να φανταστω ναι..εδω στο μαμμυ κουτσα στραβα θα περασει η ωριτσα με λιγη καλη κουβεντουλα και συμβουλες που μπορουμε να δωσουμε η μια στην αλλη.ειδα ο,τι υπαρχουν πολλες κοπελες που εχουν αντρες ναυτικους και μπορει να καταλαβει τον πονο η μια της αλλης... :(

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

και σημερα ειχε καλο καιρο χτες ομως ειχε πολυ αερα !! τον καυμενουλη μωρε γωγω δεν ξερω αν εχεις μπει ποτε σε τετοιο καραβι αλλα εγω που εχω δει φωτογραφιες ειναι σκετο χαλι να πουμε!! ας ειναι καλα ολοι οι νατικοι μας καιαυτοι που μας προσεχουν καιαυτοι που μας ταξιδευουν !! αντε παω να κανω ενα μπανακι και θα τα πουμε αυριο κοπελιες μου!! πρωτα ο θεος καλα να ειμαστε και αν μπορεσω να ανοιξω και δεν εχει παλι προβλημα η σελιδα χαχαχα

ναι ο θεος και ο αγιος νικολαος να τους φυλαει..καληνυχτα βαρβαρα καλη ξεκουραση...φιλακια!!!

Δημοσίευση

pink έγραψε:

εγω επισης σκεφτομαι οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα ολοι πανε σε τετοιες δουλειες λογω σιγουριας,ειναι δυσκολα αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι δεν θα σε διωξουν

εκει εχεις σιγουρο μισθο βρεξει χιονισει,αλλα ο αντρας μου ειναι χρονια στο ναυτικο δεν μπηκε χτες..ξερω φιλους του αντρα μου που του λενε αν ακουσεις τιποτα για προκυρηξεις πες μας μπας και χωθουμε μεσα...ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα δυστυχως...

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Ξερεις... πολλες φορες η μοναξια οταν εχεις γυρω σου ανθρωπους ειναι χειροτερη. Τουλαχιστον η ψυχη σου και η καρδια σου δεν ειναι μονη...

πανω σε αυτο που ειπες κοπελα μου,συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ..το εχω ζησει..να ειμαι περιτριγυρισμενη απο ανθρωπους και να αισθανομαι τελειως μονη..

Δημοσίευση

Γωγουλα εδω ειμαστε ολα τα κοριτσια για να σου κανουμε παεουλα!!!ειμαι και ξυπνητη και δεν νυσταζω καθολου!οτι θελεις εδω ειμαι!!!

Προσπαθησε να σκεφτεσαι μονο την μερα που θα γυρισει ο αντρουλης σου!!!

Δημοσίευση

Αργυρω 27 έγραψε:

Γωγουλα εδω ειμαστε ολα τα κοριτσια για να σου κανουμε παεουλα!!!ειμαι και ξυπνητη και δεν νυσταζω καθολου!οτι θελεις εδω ειμαι!!!

Προσπαθησε να σκεφτεσαι μονο την μερα που θα γυρισει ο αντρουλης σου!!!

καλημερα αργυρω μου,να'σαι καλα.σε ευχαριστω πολυ,κι εσενα και οποια κοριτσια εκαναν το κοπο να μου πουν δυο λογια παρηγοριας,και να με προσκαλεσουν για καφεδακι...σας ευχαριστω παρα πολυ,και σας ευχομαι καλη ανασταση,και καλο πασχα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γωγουλα μου καλημερα,εχω να μπω δυο-τρεις μερες στο mammy κ τωρα ειδα το post σου αυτο...Εγω δεν θα σου πω λογια παρηγοριας γιατι ξερω πολυ καλα πως αλλιως ειναι να το ζεις ολο αυτο κ αλλιως να το..φανταζεσε πως μπορει να ειναι...Το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο δικος μου αντρας δουλευει με βαρδιες,το οποιο σημαινει οτι καποιες φορες λειπει ολοκληρη τη νυχτα,ε...κατι τετοιες νυχτες,μου φαινονται αξημερωτες...νομιζω πως ξερω πως νοιωθεις...

Προσπαθησε οσο μπορεις να γεμιζεις το χρονο σου,οσο μπορεις...κανε πραγματα που σου αρεσουν για να ξεφευγεις λιγακι.Θα μου πεις..."αυτα τα ξρω...",ναι εχεις δικιο,αλλα ολη η ουσια εκει ειναι.

Οσο για αυτο που σου γραφει μια κοπελα πιο πανω,πως η μοναξια ειναι στην ψυχη...εχει τοοοοοσο δικιο.Εχω ζησει πολλα χρονια ετσι...νοιωθοντας μονη και στο ορκιζομαι πως δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο.

Δεν ξερω αν μενουμε κοντα,παντως επειδη απο τη φωτο κ απο τον τροπο που γραφεις μου φαινεσε παρα πολυ καλος κ συμπαθητικος ανθρωπος,αν θελεις μπορουμε να συναντηθουμε για ενα καφεδακι.

Πολλα φιλια κ μη μου στενοχωριεσαι...υπαρχουμε εμεις εδω,η μια με την αλλη βοηθαμε,συμπαραστεκομαστε,ειμαστε εδω,εστω κ διαδυκτιακα... :P

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Γωγουλα μου καλημερα,εχω να μπω δυο-τρεις μερες στο mammy κ τωρα ειδα το post σου αυτο...Εγω δεν θα σου πω λογια παρηγοριας γιατι ξερω πολυ καλα πως αλλιως ειναι να το ζεις ολο αυτο κ αλλιως να το..φανταζεσε πως μπορει να ειναι...Το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο δικος μου αντρας δουλευει με βαρδιες,το οποιο σημαινει οτι καποιες φορες λειπει ολοκληρη τη νυχτα,ε...κατι τετοιες νυχτες,μου φαινονται αξημερωτες...νομιζω πως ξερω πως νοιωθεις...

Προσπαθησε οσο μπορεις να γεμιζεις το χρονο σου,οσο μπορεις...κανε πραγματα που σου αρεσουν για να ξεφευγεις λιγακι.Θα μου πεις..."αυτα τα ξρω...",ναι εχεις δικιο,αλλα ολη η ουσια εκει ειναι.

Οσο για αυτο που σου γραφει μια κοπελα πιο πανω,πως η μοναξια ειναι στην ψυχη...εχει τοοοοοσο δικιο.Εχω ζησει πολλα χρονια ετσι...νοιωθοντας μονη και στο ορκιζομαι πως δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο.

Δεν ξερω αν μενουμε κοντα,παντως επειδη απο τη φωτο κ απο τον τροπο που γραφεις μου φαινεσε παρα πολυ καλος κ συμπαθητικος ανθρωπος,αν θελεις μπορουμε να συναντηθουμε για ενα καφεδακι.

Πολλα φιλια κ μη μου στενοχωριεσαι...υπαρχουμε εμεις εδω,η μια με την αλλη βοηθαμε,συμπαραστεκομαστε,ειμαστε εδω,εστω κ διαδυκτιακα... :P

αχ!!! γλυκια μου ζουμπι,σε ευχαριστω πολυ,να σαι παντα καλα....τι ωραια που τα εγραψες!!! ναι οντως τα γνωριζω ολα αυτα που ειπες(εγραψες)κι αυτο κανω...κουτσα στραβα θα περασει η μερα κανοντας δουλειες στο σπιτι,(τα ιδια κα τα ιδια)ενα ατομο ειμαι ποιος θα το λερωσει?αλλα το μυαλο ειναι φευγατο....νομιζω το μεσημερι θα ακουσω τα κλειδια στην πορτα και θα ακουσω...μωρο μου??? ηρθαααααα!!! κι οταν πεφτω το βραδυ να κοιμηθω και ειναι αδειο το κρεβατι παιρνω αγκαλια το μαξιλαρι του και κλαιω...δε το θελω αλλα μου βγαινει...και πανω που λεω αντε φαγαμε τις μισες μερες ερχεται ενα αλλο γερο χτυπημα.οταν γυρισει με το καλο στις 14 του μηνα,στα μεσα μαιου ξαναφευγει για κυπρο λιβανο 40 μερες..στο δαφνι θα κλειστω... :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...