Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μ χαιρομαι παρα πολυ να την εχεις την μανούλα σ κοντά σ παρα πολλά χρόνια τετοια να ακούω μπράβο!!!!ο Θεός να της δίνει χρόνια.κ σε όλες τις μανούλες του κόσμου γιατι εινα ι οτι πιο ιερο εχουμε

Δημοσίευση

euxomai mono xares apo edo kai pera!! kai mena o pateroulis mou exei karkino kai edo kai 4 1/2 xronia einai ka8aros xoris metastasi kai emeis shmera eixame tis ka8ieromenes epanalhptikes eksetaseis kai eutuxos 8ee mou htane gia allh mia fora ka8ares!! kai mas o mpampas otan den eixe mallia mas ekane plaka oti 8elei na kanei tattoo sto sverko kai na allaksei epaggelma kai apo logisths na ginei portierhs se club :laugh: :laugh: opos katalavaineis ais8anomai apolita thn xara sas!! na einai panta gerh h manoulitsa sou euxomai!!

Δημοσίευση

εμενα ειναι κομμωτρια και λεγε οτι βαρεθηκε τις τριχες!σε καποια φαση την επιασε το παραπονο οτι θελει να βαλει περουκα !

αχ τι ευτυχια ειναι αυτη θεε μου!! δεν εχω λογια θελω να βγω στο μπαλκονι να φωναξωωωωωω

της ειπε οτι ειναι καλα κ οτι δεν εχει τιποτα!

θα κανει παλι εξεταση σε ενν χρονο!πεταωωωω πεταω σας λεω!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΑΑΑΑ

σας παρεσυρε το κυμμα αγαπης και θετικης ενεργειας?

ειμαι τοσο ευτυχισμενη!! καλα στη ροδο εχει να πεσει γελιο με την μαμα κ τον αγγελο την πηρε τηλ και την πειραζε!ααααχ παρτε θετικη αυρα!σας στελνω αγαπηηηη

Δημοσίευση

Ramona ξερω πως νοιωθεις. Περασαμε το ιδιο με τον μπαμπα μου... Χειρουργειο, χημειοθεραπιες... Το πρωτο βραδυ που ηταν ναρκωμενος εμεινα εγω μαζι του. Ανοιξε καποια στιγμη τα ματια του και μου λεει "Αννουλα μου, μου κοψαν τον πισινο?"(Ειχε στο παχυ εντερο) "Ναι μπαμπα τελειωσε" "Να τους πεις να μου το φυλαξουν" Και ξανακοιμηθηκε! Εκανε και χιουμορ ο φουκαρας... Καλε κανει κρυο η τρεμω απο την συγκινηση τωρα?

Δημοσίευση

Αυτά είναι πραγματικά ευχάριστα νέα!!!! Γερή και σιδερένια να είναι πάντα η μανούλα σου!!! Πολύ χαίρομαι για εσάς! Μπράβο! Καλά να περάσετε στις διακοπές σας..... ξέγνοιαστα πια!!!! Φιλιάαααα!

Δημοσίευση

πριν υπογραψει ο αδερφος μου στο δημαρχειο την πηραμε τηλ για να την ρωτησουμε αν τον δινει τον γιοκα της και εκανε πλακες δεν κολλουσε σε τιποτα! νιωθω λες και ειμαι η κορη του σουπερμαν!ελεγε οτι δεν μπορει να παθει τιποτα γιατι πρεπει να μαθει στην εγγονη της πραγματα!

τρις...δεν κανει κρυο απλα φυσσαει αγαπη!!! το νιωθω τοσο βαθυα μεσα μου!!!

Δημοσίευση

αναστασια πεταω το πιστευεις πετααααω!κοριτσια σας ευχαριστω οοολες!σημερα κατι με ειχε παρει απο κατω και πηρε η μαμα μου να μου φτιαξει τη μερα!νιωθω οτι μου εφτιαξε τη ζωη!τι ομορφο πραγμα να εχεις τη μανουλα σου θεεεεε μου!

μπεμπουλη σου στελνω δυνατη αγαπη και σου στελνω θετικη ενεργεια στην πανεμορφη οικογενεια σου!

κοριτσια εγω το δωρο μου για το πασχα το πηρα!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ.ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!!!ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...