Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σημερα κοντευω να σκασω απο τα νευρα μου!!!

Χτες ειχανε ερθει 2 ζευγαρια συναδελφοι του αντρα μου στο σπιτι. Το ενα ζευγαρι παντρεμενο και φερανε και το παιδακι τους μαζι, 14 μηνων.

Ειχα πει στον αντρα μου να τους πει οτι βγαζουμε τα παπουτσια στο σπιτι επειδη μπουσουλαει το παιδι και τα χαλια ως γνωστον..δεν σφουγγαριζονται.

Η κοπελα απο το ανυπαντρο ζευγαρι μπηκε μεσα φορτσατη, πατησε το χαλι ωραιοτατα και της λεει ο δικος της να βγαλει τα παπουτσια της. "Α ναι , το ξεχασα" λεει και παει και τα βγαζει στραβωμενη. "Μουσουλμανοι εισαστε και βγαζετε τα παπουτσια"λεει γελωντας. Δεν μιλαω εγω.

Καθομαστε ολοι ωραια και καλα, εγω με τη μαμα του μικρου ασχολουμαστε με τα μωρα αφου τους εχω φτιαξει σε ολους καφεδες κτλ.

Η αλλη βγαζει τσιγαρο, το αναβει (δεν την ειδα) και μου ζηταει τασακι!!!! Της λεω οτι εχει στη βεραντα και να παει εξω να καπνισει αν θελει. Γυρναει και λεει στιν αντρα μου "Κι εσυ ολη μερα αυτα εχεις, να βγαινεις στο μπαλκονι να καπνιζεις?Καταλαβα δηλαδη κανω παιδια σημαινει ζω σαν φυλακισμενος!!" Με κοιταει καλα καλα η αλλη μαμα, δεν μιλαω εγω παλι.

Παιζανε τα μωρα, ειχανε παρει τα παιχνιδια της μικρης που κανουν μουσικουλες και γινοτανε χαμος! "Πω πω ζαλιστηκα, που ειναι το off?" Λεει η αλλη μαμα "να κατσε να κλεισουμε τη μουσικη, οντως χαμος γινεται" και απανταει η αλλη "οχι,τα παιδια εννοω αν εχουν κουμπι που να κλεινουνε".Συνεχιζω να μην μιλαω.

Λεγαμε εμεις με την αλλη τη μαμα για τα παιδια, τι κανουνε, τι τρωνε κτλ,αυτα ειχανε παρει κατι κουβαδακια με κυβους και τους κοπαναγανε και τοτε λεει παλι αυτη "Πω, πω ειλικρινα μου εχουνε παρει το κεφαλι, που ειναι αυτος ο Ηρωδης οταν τον χρειαζεσαι?".

Αυτο ηταν. Γυρισε ο διακοπτης. Κοιταω τον αντρα μου. Δεν μιλαει. Κανεις δεν μιλαει. Αυτη γελαει. Της λεω λοιπον "Σε παρακαλω παρε τα πραγματα σου και σηκω φυγε απο το σπιτι μου τωρα." Κοκκαλο ολοι. Μου λεει αυτη "ΤΙ?"(με υφος!!) Της λεω "Αυτο που ακουσες". Σηκωνεται, κατακοκκινη, παιρνει πραγματα και γυρναει και λεει στον αντρα μου "Δεν παει καλα αυτη!"

Και μετα πεφτει λογοκρισια. Το τι ακουσε δεν περιγραφεται...

Το καλυτερο ποιο ειναι? Οτι τα ακουσα μετα εγω απο τον αντρα μου! Οτι τον εκανα ρεζιλι λεει στους συναδελφους του!!! Αφου κοιμηθηκε το μωρο του εριξα ενα στολισμα και εκεινου και ηρεμισα!!! Αν ειναι δυνατον!!!ΚΑι τι να εκανα δηλαδη? Να της ελεγα μπραβο??? Που ηρθε μεσα στο σπιτι μου να μου πει που ειναι ο Ηρωδης που εσφαζε παιδια επειδη την ενοχλουσε το παιδι μου?????????????????????????????????????????????

Και μετα να με πει και "αυτη"????????????????????????????????????????

Πειτε μου.Εχω αδικο?

Δημοσίευση

χαχαχα!!!

ΚΑΤΚΑΤ σε βρισκω φοβερη.,...εγω δεν θα το εκανα...το τακτ θα με φαει

πραγματικα πολυ εκνευριστικη

ειναι αγενεσταστη..και κατα την γνωμη μου καλα την εκανες.

Δεν εχει κανενα δικαιωμα να φερεται ετσι στο σπιτι σου, και στο σπιτι σου θα υπιδεχεσαι και θα φιλοξενεις ανθρωπους που σε σεβονται εσενα και την οικογεννεια σου.

Τετοια σημπεριφοαρ μονο σεβαστο προς το προσωπο σου δεν δηλωνει, καια υτο ακριβως να πεις και στον αντρουλη σου- μα καλα ολοι οι αντρες βρε παιδι μου ιδιοι ειναι-

Αφου αυτη δεν σεβεται εσενα, αυτον ΚΑΙ το παιδι σου..εσυ γιατι να εισαι ευγενικη μαζη της

Δημοσίευση

Μπράβο ΚΑΤ!!!!

Χίλια δίκια όχι ένα...!!!

Αυτή μάλλον ήθελε να πάει σε κανένα μπάρ και για οικονομία ήρθαν σπίτι σας...για να γλυτώσουν τα χρήματα του ποτού...εεε δεν εξηγείται αλλιώς...αλλού ήθελε να ναι η κοπέλα και την καταπιέζατε!!!!

Στο καλό λοιπόν και να μη μας γράφει!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...