Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:

Α. ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ? Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 28/1/2010 ΚΑΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 28/2/2010 ΕΧΩ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3 Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 1500.

Β. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Γ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ?

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσακι συνχαρητηρια!κ εγω τελευταια περιοδο ειχα 31-1 με 40 ημερων περιοδο κ ειμαι κ γω εγκυουλα απλα εγω εχω κ αιμα κ ειμαι ξαπλα με χαπια!!!!!ο 1ος υπερηχος λογικα θα σου πει ο γιατρος σου να πας να κανεις μιας κ θα δεις κ σακο αλλα κ νομιζω θα κουσεις κ καρδουλα!!!σε περιπτωση αποβολης κ αποκολλησης βλεπεις αιμα ναι η=γι αυτο κ γω ειμαι στο κρεβατι!!αυριο θα δουμε με την χοριακη μου τι γινεται!!!!τοποσο μηνων εισαι υπολογιζεται βαση της τελευταιας περιοδου!!!!!!ετσι θυμαμαι οτι μου χε πει ο γιατρος μου τοτε στην κορη μου!σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσακι!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ KALLI ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕΣ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ????????ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ...

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΧΟΡΙΚΑΗ 88 ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 71 ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 214 Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 337!!!ΕΜΕΝΑ Η ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗς!!ΕΓΩ ΑΛΛΕς 2 ΦΟΡΕς ΕΧΩ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

Δημοσίευση

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΤΟΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΛΙ ΜΟΥ....

Δημοσίευση

water ..καλημερα!!Καταρχην να σου ευχηθω..μια καλη εγκυμοσυνη..και συγχαρητηρια!αν και δεν ειμαι ειδικος..θα σου απαντησω συμφωνα...με τα δεδομενα σου...αυτα που πιστευω,αν και το πιο σωστο ειναι..ολες τις απορειες αυτες να στις λυσει ο ιδιος ο γιατρος σου!!

Συμφωνα λοιπον με την ΤΕΡ 31/01/2010 και γνωριζοντας οτι η ωορρηξια σου εγινε..στις 28/2/2010...πρεπει να εισαι 4 εβδομαδων και6 ημερων!!!Η Πιθ.ημερ.Τοκ....θα ειναι 22-11-2010!

αν λαβεις υποψην..μονο την ΤΕΡ..και δεν ειχες ωορρηξια ακριβως στις 28..τοτε.βρισκεσαι στο 5εβδομαδων..και 2 ημερων..με ΠΗΤ:19-11-2010.Παντως και η τιμη της χοριακης σου..αυτο δειχνει..(ειναι σωστη η εβδομαδα)Βλεπεις η διαφορα δεν ειναι μεγαλη!!

οσο αναφορα..αποβολες και αποκολλησεις..αλλες εχουν ενδειξεις..αμεσως..και αλλες οχι..Παντως μην σκεφτεσαι αρνητικα πραγματα..μονο θετικες σκεψεις!

ο πρωτος υπερηχος για να δει ο γιατρος αν υπαρχει σακος ενδομητριος μπορει να γινειμεσα στην εβδομαδα που ερχεται..

για να ακουσεις καρδια ομως..με εσωτερικο υπερηχο..περιμανεις μεχρι την 7 εβδομαδα!και μετα..

Ελπιζω να σε βοηθησα κοριτσι μου..αλλα οταν μιλησεις με το γιατρο..θα ηθελα να μου πεις αν επεσα μεσα!Ευχαριστω..

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!θελω πολυ αυτο το μωρακι κ ευχομαι να μεινει αυτη την φορα!!!!!!!!!!

Καλημερα KALLI μου!!!Τι κανει το νινακι μας?ειδα οτι εισαι καλυτερα..και χαιρομαι γιαυτο!!κατσε στο κρεββατακι σου και ολα καλα θα πανε...!πιστη και υπομονη ματια μου!!

Σας ευχομαι και στις δυο με το καλο να τα παρετε στην αγκαλιτσα σας!

Φιλια πολλα! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα water,

εύχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμείς!

Δεν ξέρω να σου απαντήσω στα επιμέρους ερωτήματα αλλά ένα πραγματάκι να σου πω:

και γω με κύκλο ό,τι να'ναι είχε τελευταία περίοδο 26/1/09 και μέχρι να καταλάβω ότι είμαι έγκυος πήγε μέσα Μαρτίου... Δεν ένιωθα το πραμικρό, καμία ενόχληση στην κοιλία, τίποτα. Γιαυτό μη δίνεις βάση στο αν πονάς ή όχι. Η χοριακή σου είναι μια χαρά οπότε :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 5000.5120 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ... :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...