Μετάβαση σε περιεχόμενο

..................................................

Recommended Posts

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

.....ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....

ΟΝΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΘΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!

ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!

...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!!

Δημοσίευση

ζουμπι μου δεν εχω λογια...δεν ξερω τι να πω...μονο λυπαμαι πολυ....να εχεις πιστη κ κουραγιο κ θα ξαναβρεις την αισιοδοξια σου!!!καποια στιγμη θα σου στειλει ο θεουλης το νινακι που θελεις....ισως ολα αυτα ειναι μια δοκιμασια....δειξε πιστη κοριτσακι μου!

κουραγιο...

Δημοσίευση

Μόλις το διάβασα...αχ βρε ζουμπι...

Μονο κουραγιο και υπομονη...τι αλλο να πω...

Μην απογοτευεσαι ομως, μην το βαλεις κατω...Παρε το χρονο σου, δεν ειναι ευκολο, το καταλαβαινω...μπορει να μην το εχω νιωσει ποτε, γιατι ποτε δεν ειχα τη χαρα να μεινω εγκυος...

Ευχομαι να ξαναεχουμε συντομα χαρουμενα νεα απο σενα! και το πιστευω πως θα εχουμε...Μην το βαζεις κατω!

Δημοσίευση

Τι να πω,κοριτσάκι?Πέρασε όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα το καλοκαίρι και καταλαβαίνω πόσο σκληρό είναι.Κάνε κουράγιο,πέρε τον χρόνο σου να νιώσεις αυτήν την θλίψη και μετά πάρε δύναμη από το κοριτσάκι σου.Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα...

Δημοσίευση

Αχ ρε ζουμπι, γμτ κερατο!

Κορίτσι μου προσπάθησε με κάποιο τρόπο να ηρεμήσεις, να σκέφτεσαι την Ειρηνούλα σου, και θα δεις που μετα απο καιρο κι εκει που ΔΕΝ θα το περιμένεις τσουπ! θα έρθει!! Δεν στο λέω για "να σου δωσω κουράγιο" και καλα...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Εμεις λυγίσαμε με οτι διαβάσαμε, εσυ σηκω όρθια με όσα σου λεμε...!

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσάκι μου...... :( :(

Τώρα το έμαθα κι εγώ... αχ πως σε νιώθω.. :(

Τι να πω... τα κορίτσια τα'χουν πει όλα.

Να ξέρεις, είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς.

Πετρουλίτσα μου, μια μεγάλη αγκαλιά...

Δημοσίευση

..............

τι ναπω? ειναι απο τις αδικιες της ζωης...

προσπαθησε να το ξεπερασεις γιατι εχεις ενα παιδακι που σε εχει αναγκη και μεσα στην αγκαλιτσα του θα βρεις και παλι κουραγιο...

απο εμας εδω..οτι θελεις θα ειμαστε διπλα σου...

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ !!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΞΑΝΑ.

Δημοσίευση

ζουμπι λυπαμαι ολες σε νιωθουμε,γιατι οι περισσοτερες εδω μεσα ειχαμε μια απωλεια,πρεπει να παρεις κουραγιο απο τα γλυκα ματακια της κορης σου,ξερω πονας κλαψε να βγει ο πονος απο μεσα σου,παλεψε να κλεισεις την πληγη σου για να συνεχησεις.κρατα το χερακι το μικρο της ειρηνουλας και προχωρα.σε φιλω...

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ??ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΙΑ ΑΣΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΙΝΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δημοσίευση

ζουμπι κουκλα μου λυπαμαι πολυ :( ειχα μεινει στα ευχαριστα κ περιμενα να διαβασω την εξελιξη τους,οχι κατι τετοιο απο εσενα.. :( κοπελα μου κλαψε ξεσπασε,θα σου κανει καλο..κ οπως ειπαν κ τα κοριτσια παρε δυναμη απο την κορουλα σου......σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ την αγαπη μου κοπελα μου...

Δημοσίευση

ζουμπι μου,τωρα διαβασα το ποστ.... :( ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας...ευχομαι να τα ξεχασεις ολα συντομα και να ερθει γρηγορα ενα καινουριο σπορακι που θα μεινει και θα σας κανει ευτυχισμενους...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...