Μετάβαση σε περιεχόμενο

κλαίει πολύ στον γιατρό...τι να κάνω?

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα. Εχω χαθεί τον τελευταίο καιρό γιατί η μικρή μου περπάτησε (θα βαλω σχετικό βιντεο σ αλλο ποστ, έχει πολύ πλάκα !) κ πρέπει να είμαι πίσω της 24 ώρες το 24ωρο...ξέρετε οι παλιές, θα δείτε οι καινούργιες .. :)

Βρίσκω ευκαιρία τώρα που κοιμάται λοιπόν και σας γράφω για ένα θέμα που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Ενώ μέχρι πρότεινος με το θέμα γιατρού δεν έιχαμε κανένα πρόβλημα, τις τελευταίες δυο φορές που την πήγα, σπάραξε στο κλάμμα..θα μου πείτε όλα τα παιδάκια το κάνουν και το καταλαβαίνω, τα άκουγα κ εγώ εξάλλου απ έξω όση ώρα περιμέναμε...το θέμα είναι οτι η μικρή αρχίζει και κλαίει σπαραχτικά με λυγμούς, πριν κάν της κάνει ο,τιδήποτε, πριν καν την αγγίξει...δεν την έχω ξαναδεί έτσι...:( κλαίει τόσο που στο τέλος νομίζω οτι δεν μπορεί να πάρει ανάσα, και το χειρότερο ειναι οτι απο το τόσο κλάμμα κάνει και εμετό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ή να τελειωνουμε οπως οπως την εξέταση γιατι δεν μπορεί άλλο, δεν κάθεται μέσα ουτε λεπτό...οτι και να της κάνεις, δεν πιάνει..εχθές την έιχα αγκαλιά, την επαιζα, είχα παρει μαζί μου πιπίλες, παιχνιδια, νερο, τα πάντα, δεν επιανε τιποτα...εκανε εμετο πανω μου, πανω της, παντου, εκλαιγε ακομα και μιση ωρα αφότου είχαμε φύγει...

το ίδιο σκηνικό έγινε και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει για εμβόλιο (εχθες την πήγα γιατι εχει ιωσούλα, ενεση δεν καναμε, όλα αυτά έγιναν μόνο με το στηθοσκοπιο κ αυτο που τους κοιτάνε τ αυτάκια...)

και προβληματίζομαι βρε κορίτσια...έτσι θα μας πηγαίνει απο εδώ και πέρα? απο κεί που δεν είχαμε προβλημα και δεν κλαίγαμε καν στην ενεση του εμβολου, τώρα θα σπαράζουμε στο κλάμα και θα κάνει εμετό καθε φορά που θα τον βλέπει?? δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά αλλά δεν θέλω να το αφήσω έτσι...έχω σκεφτει μέχρι και να αλλάξω παιδίατρο, μηπως τον συγκεκριμενο τον έχει πάρει απο πολυ φόβο αλλά ποιος μου λέει οτι αργότερα και με τον αλλον δεν θα ειναι το ιδιο? στην αρχη μεχρι να καταλαβει τι γίνεται μπορεί να το περάσουμε σχετικά "αναίμακτα" αλλά μετά τι γίνεται? η μαμά μου, απ την άλλη μου έλεγε οτι της φάνηκε λίγο ψυχρός και ίσως αν την έπαιζε λίγο πριν...αλλά οι περισσότεροι έως όλοι ετσι είναι νομίζω,εχουν και πολύ δουλειά, θα κάτσουν άραγε να παίξουν το παιδί πρώτα, ετσι για να ξεφοβηθεί ( αν) λίγο??

τι άλλο να κάνω? εχω στεναχωρεθεί με το θέμα, πείτε μου καμιά γνώνη-ιδέα...

υγ/ και επειδή πλησιάζει και η βάφτιση (τελη Μαιου) και σιγουρα θα χουμε κ εκει κλάμματα, η ιδεά του να εμετού την ώρα του μυστηριόυ, με αγχώνει απο τώρα.... :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω οτι κλαιει γτ ξερει τι θα συμβει...

Δεν της αρεσει το εμβολιο!Θυμαται οτι 1 μηνα πριν αυτος ο "κακος" ανθρωπος.σε αυτο το δωματιο της εκανε ενεσουλα στο μοπουτακι!

Πιστευω πως πρεπει να κανεις υπομονη,αγκαλιες κλπ!Θα το ξεπερασει νομιζω(ελπιζω) κ θα αγαπησει(καααποια στιγμη )τον γιατρουλη της!

Ασε που σε λιγους μηνες θα τελειωσουν τα εμβολια!!! ;):lol:

Καλησπέρα κ από μένα!

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μέχρι δέκα ή έντεκα μηνών δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έκλαιγε καθόλου. Όταν χρόνισε, παρόλο που αλλάξαμε παιδίατρο (ο οποίος παρεπιπτόντως είναι πολύ καλός) με το που μπαίνουμε στο ιατρείο, σαπράζει στο κλάμα!

Μην ανησυχείς, είναι που όπως λέει η Αναστασία ξέρει τι θα συμβεί...

Πιστεύω ότι θα φτιάξει με τον καιρό... Υπομονή!!!

marga μου welcome to the club..

Το κοριτσάκι σου άρχισε να αντιλαμβάνεται τα πάντα αν το κατάλαβες! ;)

Λογικό είναι να έχει τέτοια αντίδραση στο γιατρό.

Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να την ξεντύνει ένας άγνωστος, να έρχεται τόσο κοντά της, να την τσιμπάει (αυτό τόσο δεν πονάει, όσο το φάρμακο που τρέχει μέσα στο δερματάκι της), να της κάνει διάφορα καψόνια...

19 μηνών το Μαράκι μου, 10 μήνες έχουμε το ίδιο μαρτύριο. Όχι σε βαθμό να κάνει εμετό από το κλάμα, αλλά σπαράζει και δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε. Τους 2 προηγούμενους μήνες με το ζόρι τη μετρήσαμε.

Ακριβώς ούτε ύψος, ούτε βάρος, ούτε περίμετρο κεφαλιού ξέρουμε... Στο περίπου είναι όλες οι μετρήσεις. Κόντεψε να πέσει από τη ζυγαριά την προτελευταία φορά. Στο εμβόλιο έσφιξε το χέρι της τόσο πολύ, που δεν μπορούσε ο γιατρός να πατήσει τη σύριγγα. Έπαθε πλάκα!

Προχθές λοιπόν την πήγα μόνη μου. Έκανε πρόοδο αυτή τη φορά. Δεν έκλαψε με το που μπήκαμε στο ιατρείο, αλλά με το που μπήκαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας!

Την πήγα μόνη μου γιατί ο άντρας μου είχε υπηρεσία.

Δεν την έχω ξαναδει έτσι... Τι φιλάκια της έδινε ο γιατρός, τι παιχνιδάκια, τι τραγουδάκια... Τίποτα!

Να πω ότι έχει και καμιά αγριόφατσα! Είναι πολύ γκυλιά φυσιογνωμία!

Από το πρωί την προετοίμαζα για την επίσκεψη... Θα πάμε στο γιατρό.. Τι θα μας κάνει? Τζιμ... Θα κλάψεις? όοοοοοοσι! Εμείς τι θα τον κάνουμε τον γιατρό? Καλόόόόόό!!! Και μετά? Μακα.. (μάκια, φιλάκια δλδ).

Ε, σαν πήγαμε εκεί, τα ξέχασε όλα!

Το κουφό είναι ότι στο τέλος, όταν άρχισα να τη ντύνω και κατάλαβε ότι τελείωσε το μαρτύριο, άρχισε να του δίνει πεταχτά φιλιά.

Μετά του έκανε αγκαλιά και στο τέλος έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να φύγουμε!

Δεν ξέρω αν έσπασε ο πάγος, ή την άλλη φορά θα έχουμε τα ίδια...

Σκέφτηκα μήπως εσείς να φέρνατε τον γιατρό στο σπίτι?

Μήπως στο δικό της περιβάλλον δε φοβάται τόσο?

Να αλλάξετε παιδίατρο δεν είναι λύση..

Θα κάνει το ίδιο και στον άλλον!

τα ιδια και εμεις η μικρη μου ειναι 16 μηνων ερχεται η παιδιατρος στο σπιτι μας και με το πουτην βλεπει αρχιζει τα κλαματα εχει κανει και 2 φορεσ εμετο!!!

καταλαβαινουν τα παντα σε αυτη την ηλικια,εχουν συνδιασει το προσωπο του γιατρου με το εμβολιο,λογικο να κλαινε,αλλωστε και εμεισ ακομα οταν παμε στο μικροβιολογικο δεν πεταμε απο την χαρα μας!!

Εμας η γιατρός έρχεται σπίτι.

Με το που τι βλέπει παρόλο που την εχω προετοιμασει όπως αναφέρει και η Ιφιγενεια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινεται δεν την αφήνει οθτε να την ακουμπήσει.Εχεί ένα μικρο φυσιματακι που η γιατρός θελει να το παρακολουθει και δεν έχει καταφερει να την εξετάσει.Δεν της αρεσει να την πασπατευουνε.Δεν κλαίει τόσο με το εμβόλιο όσο με όλα τα υπόλοιπα το τι δώρα της έφερε την προηγούμενη φορά δε λέγεται η μικρή όμως δε καταλάβαινε τίποτα έκλαιγε με αναφιλιτά.Στο εμβόλιο δεν κλαιει τοσο πολυ οσο σε όλα τα αλλα.Υψος , Βάρος δεν ξερουμε ακριβώς ποσο είναι.

Εγω να δειτε τι τραβαω δεν με αφηνει να της κοψω νυχια να της βαλω ορο στη μυτη να της καθαρισω τα αυτιά γίνεται πόλεμος.

Ifigeneia έγραψε:

Σκέφτηκα μήπως εσείς να φέρνατε τον γιατρό στο σπίτι?

Μήπως στο δικό της περιβάλλον δε φοβάται τόσο?

Να αλλάξετε παιδίατρο δεν είναι λύση..

Θα κάνει το ίδιο και στον άλλον!

ο γιος μου όταν ήταν 3 ετών ήθελα να τον πάω στον παιδίατρο και με το που φτάνουμε στην πόρτα του κτιρίου άρχισε να αντιδρά- να σημειώσω ότι πριν 1 χρόνο είχε ξαναπάει!!!!!- και εγώ ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να τον ακουμαντάρω-ανεβάσω πάνω και φώναξα "ενισχύσεις" τον άντρα μου και έτσι ανέβηκε!!!!

φανταστείτε μετά από ένα χρόνο και θυμόταν το κτίριο του γιατρού!!!!

και η κόρη μου κλαίει και στην εξέταση και στο εμβόλιο!!!! στο εμβόλιο περισσότερο επειδή δεν μπορεί να κινηθεί!!!

ο δικός μου ειναι απο τα παιδια που δεν έκλαψε ποτε...και μάλιστα το αντιθετο ..οποτε περναμε απο κάτω θελει να ανεβαινουμε...να πουμε γεια!!!!!! :lol::lol::lol::lol: !!!!!!

Τι έκανα εγώ θα πω χωρις να ξερω αν αυτο βοηθησε στο να την θελει την γιατρό..(γιατι δε νομιζω οτι εχει να κανει με τον γιατρό σου προσωπικά..ωστε να χρειαστει να τον αλλαξεις)

Σχεδόν πάντα ελεγα οτι θα πάμε στον γιατρό κανα 2 μερες πριν ..και συζητουσαμε ανοιγοντας το βιβλιαριο..και λεγοντας ας πουμε αααααα αυτο πρεπει να κανουμε..(αυτο απο 6 μηνων πολυ μικρος δηλαδή)

Πηγαιναμε μαζι να αγορασουμε τα εμβολια....και λεγαμε γιατι τα κανουμε...ή του ελεγα σαν ιστορια..οτι θα σε ζυγισει και παει λεγοντας ..

Επισης ανεφερα οτι θα δουμε και αλλα παιδακια (γιατι του αρεσει που εβλεπε κι αλλα παιδακια εκει ασχετα αν εγω τραβαγα τα πανδεινα γι να μην πλησιαζει τα άρρωστα...χαχαχαχ)

Επισης ΠΡΙΝ του κάνει εκεινου εμβολιο ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ...και του ζητουσα να μου κρατει το χεςρι λεγοντας του η μαμα θα πονεσει λιγο τωρα κρατα μου το χερακι ...για να πονεσω λιγοτερο...επιανε ...

Οταν ερχοταν η σειρα του εκλαιγε λιγο ...λογικο ειναι ....τον επαιρνα αγκαλιά..και του ελεγα θα κανεις υπομονη..

Ειναι σημαντικο αν δεν καθεται να ζητας απο τον γιατρο να την εξετασει στην αγκαλιά σου ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ή και το εμβολιο στην αγκαλια σου ...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΒΟΗΘΟ ..δηλαδη εσυ θα κολλησεις το αυτοκολλητακι για το αιμα..ή θα βαλεις βαμβάκι...με οιονοπενευμα

τον εβαζα με σα σε ολο αυτό...δηλαδη ...απο 1 χρονου θα ειναι ακομη πιο ευκολο ολο αυτό..

Σπιτι να παιζετε τον γιατρό...και αυτο βοηθαει ..και εννοειται Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ..μην της πει ποτε κανενας μην κανεις αυτο θα παμε στον γιατρό...ή θα σε κάνει τσιμπι ο γιατρος που ακουω απο μια φιλη μου να λεει στην μικρη της.. :S

ευχομαι να βοηθησα..αν και ειναι μικρη ακομη η δικια σου να ξερεις οτι καταλαβαινουν τοοοοοοοοοοοσα πολλα!

ααααααααα οσο για τον εμετο εμεις το ειχαμε αυτο μεχρι 16 μηνων ...μολις ζοριζοταν εκανε εμετο...τη 1 φορα και τελευταια...τον αφησα με τον εμετο....εξηγωντας του οτι δεν κανουμε εμετο ετσι απλα..για αυτο και η μαμα δεν θα σε καθαρισει (σκληρο αλλα ειχα δοκιμασει τα παντα..εκανε εμετο συνεχεια και κοντευε να χαλασει το στομαχι ..στην αρχη απο το κλαμμα μετα το βρηκε ευκολη λυση..για όλα()..

Αχ μωρε το πουλακι μου...!Ολα τα παιδακια το ιδιο περνανε!Αλλα να κανει κ εμετο??Αυτο δε το εχω ξανακουσει!Κ εμας σπαραζει!!Μολις τη δει,γουρλωνει τα ματια,την κοιταει καλα καλα κ αρχιζει... :( !Με λιγμους,οχι αστεια!!

Υπομονη θελει...τα καταλαβαινουν ολα τωρα πια οσο μεγαλωνουν κ οι γιατροι δε τους αρεσουν!!

Αγαλιτσες,λογακια κ υπομονη λιγα λεπτα!

Συμφωνω κ εγω παντως να ερχεται ο γιατρος σπιτι καποιες φορες!

Κάσση έγραψε:

ο δικός μου ειναι απο τα παιδια που δεν έκλαψε ποτε...και μάλιστα το αντιθετο ..οποτε περναμε απο κάτω θελει να ανεβαινουμε...να πουμε γεια!!!!!! :lol::lol::lol::lol: !!!!!!

Τι έκανα εγώ θα πω χωρις να ξερω αν αυτο βοηθησε στο να την θελει την γιατρό..(γιατι δε νομιζω οτι εχει να κανει με τον γιατρό σου προσωπικά..ωστε να χρειαστει να τον αλλαξεις)

Σχεδόν πάντα ελεγα οτι θα πάμε στον γιατρό κανα 2 μερες πριν ..και συζητουσαμε ανοιγοντας το βιβλιαριο..και λεγοντας ας πουμε αααααα αυτο πρεπει να κανουμε..(αυτο απο 6 μηνων πολυ μικρος δηλαδή)

Πηγαιναμε μαζι να αγορασουμε τα εμβολια....και λεγαμε γιατι τα κανουμε...ή του ελεγα σαν ιστορια..οτι θα σε ζυγισει και παει λεγοντας ..

Επισης ανεφερα οτι θα δουμε και αλλα παιδακια (γιατι του αρεσει που εβλεπε κι αλλα παιδακια εκει ασχετα αν εγω τραβαγα τα πανδεινα γι να μην πλησιαζει τα άρρωστα...χαχαχαχ)

Επισης ΠΡΙΝ του κάνει εκεινου εμβολιο ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ...και του ζητουσα να μου κρατει το χεςρι λεγοντας του η μαμα θα πονεσει λιγο τωρα κρατα μου το χερακι ...για να πονεσω λιγοτερο...επιανε ...

Οταν ερχοταν η σειρα του εκλαιγε λιγο ...λογικο ειναι ....τον επαιρνα αγκαλιά..και του ελεγα θα κανεις υπομονη..

Ειναι σημαντικο αν δεν καθεται να ζητας απο τον γιατρο να την εξετασει στην αγκαλιά σου ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ή και το εμβολιο στην αγκαλια σου ...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΒΟΗΘΟ ..δηλαδη εσυ θα κολλησεις το αυτοκολλητακι για το αιμα..ή θα βαλεις βαμβάκι...με οιονοπενευμα

τον εβαζα με σα σε ολο αυτό...δηλαδη ...απο 1 χρονου θα ειναι ακομη πιο ευκολο ολο αυτό..

Σπιτι να παιζετε τον γιατρό...και αυτο βοηθαει ..και εννοειται Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ..μην της πει ποτε κανενας μην κανεις αυτο θα παμε στον γιατρό...ή θα σε κάνει τσιμπι ο γιατρος που ακουω απο μια φιλη μου να λεει στην μικρη της.. :S

ευχομαι να βοηθησα..αν και ειναι μικρη ακομη η δικια σου να ξερεις οτι καταλαβαινουν τοοοοοοοοοοοσα πολλα!

ααααααααα οσο για τον εμετο εμεις το ειχαμε αυτο μεχρι 16 μηνων ...μολις ζοριζοταν εκανε εμετο...τη 1 φορα και τελευταια...τον αφησα με τον εμετο....εξηγωντας του οτι δεν κανουμε εμετο ετσι απλα..για αυτο και η μαμα δεν θα σε καθαρισει (σκληρο αλλα ειχα δοκιμασει τα παντα..εκανε εμετο συνεχεια και κοντευε να χαλασει το στομαχι ..στην αρχη απο το κλαμμα μετα το βρηκε ευκολη λυση..για όλα()..

Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις!

Μπράβο σου μανούλα!!!!! ;)

Κασση εξηγησε μου λιγακι αυτο με τον εμετο...

Δλδ...καταλαβε το μωρο οτι δεν πρεπει να κανει εμετο??? :blink:

Δλδ θεωρεις πως ειναι κατι το οποιο ενα παιδακι το κανει...επιτηδες???

Μηπως ετυχε να μην ξανακανει ισως επειδη...μεγαλωσε?Ξερω γω...Μου φανηκε καπως αυτο! :)

εμενα τωρα πια με το που φτανουμε στην πορτα κανει οπισθεν ο μικρος και αρνειται να μπει...τι το γιατρο εχουμε παιξει στο σπιτι (βλεπε Κασση),τι και καλα εμβολιο στη μαμα,και τον εχουμε αγκαλια κατα τη διαρκεια για να νιωθει καλα κλπκλπ δεν πιανει τιποτα.Και ειναι πολυ γλυκια η παιδιατρος του,του δινει μπαλονια,του λεει γλυκολογα,και ενω της απανταει χαμογελαστα αμεσως μετα κλαιει. "μαμακα βοϊο μπουκαλακιιιι '(εμβολιο μπουκαλακι). Καλοπερναμε καθε φορα!

εγω παντως ακομα θυμαμαι τον δικο μου παιδιατρο,ουρλιαζα καθε φορα,τον εβριζα,τον διαολοστελνα (ειλικρινα ο τροπος μου ηταν αθλιος) :dry: μηπως ειναι κληρονομικο? :laugh:

Αναστασία μου ..

Ο άγγελος είχε γενικά τον εμετό πολύ εύκολο..αν και σαν μωρό δεν είχε κάνει ποτέ ούτε μια γουλιά..σαν μωράκι..! φαντ΄σου δε φορεσε ποτε σαλιάρα.. :lol:

Αλλά...οταν μπηκαμε στις τροφές..και ο μικρός μου δεν έτρωγε...μετά πο διαφορους πειραματισμούς βρήκε..τον εμετό ! :silly: έτσι ώστε να μην τρώει παρα πάνω πσοότητα απο αυτη που εκεινος ήθελε..

Αρα μετα απο 5 κουταλιές (με τοσες χόρταινε) αρχιζε να αρνείται..και στη πρώτη κουταλιά που πηγαινες να δωσεις...τσουπ εκανε εμετο και οτι ειχε φαει πριν..Δεν τον πίεζα..αλλωστε πάντα ετρωγε με παραμύθι..ή με ιστορία..ή με κλοουν παρασταση ..εγω απλα συνεχιζα την παρασταση ..και πηγαινα να δωσω αλλη μια..τσουπ εκεινος..εμετό..

Τις πρωτες φορες..ενοχοποιησα εμενα..οτι εγω φταιω που τον πιεσα εστω και αυτο το λιγο..μετα καταλαβα ομως οτι ηταν αντιδραση..!

Στη συνεχεια με τη 2η κουταλια ας πουμε μου εκανε οτι αναγουλιάζει..και οτι το παει για εμετό..σταματουσα..(αρα αυτο που ηθελε γινοταν εννοω ηθελε με τον τροπο του να μου δειξει οτι δεν θελει να φαει..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΣΤΟΣ.να εκφραστει..

Επεκταθηκε το προβλημα..ζητουσε αγκαλιά..και καθυστερουσα ας πούμε μισό λεπτό (και πολυ λεω) εκανε εμετό...επεφτε και χτυπουσε λίγο έκανε εμετό..ήταν αιδιάθετος έκανε εμετό..ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΗ..σαν ετσι να εδειχνε τη δυσαρεσκεια του..και πετυχαινε αυτο που ηθελε..(γιατι οταν εκανε εμετο τον επαιρνα αγκαλιτσα..και του εκανα ακομη πιο πολυ τα χατηρια σε όλα..γενικα)

Ειχε γινει κουραστικό (εμετος παντου) αλλα και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το στομαχι του..πήγα στη γιατρο και καναμε εξετασεις για παλλινδρομηση ..ΟΧΙ!!!!ουτε στον οισοφαγο πρόβλημα..αρα η παιδιατρος αφου παθολογικα δεν υπηρχε τιποτα ...μου ειπε οτι ειναι ψυχολογικό..

και οτι πρεπει να μην κάνω σαν τρελη οταν κανει εμετο (εννοουσε που στεναχωριομουν και του ελεγα γιατι μωρο μου πάλι και τον χαΪδευα) μου ειπε θα κανεις το αντιθετο..πρεπει να καταλαβει οτι αν δεν θελει να φαει αλλο θα σπρωξει το κουταλι..αν δεν θελει αγκαλιά..θα την εχει σε μισο λεπτό..αφου τελειωσει η μανουλα..αν επεσε..θα περασει..!γρηγορα με το χαδι της μανουλας κ.οκ.

Δεν επιασε..στην αρχη ..οταν καναμε το τελευταιο (αυτο που εγραψα πιο πάνω..) δεν το ξαναεκανε..!δεν το καναμε με φωνη ομορφα του μιλησα οτι ξερεις κατι ..δε μπορουμε να κανουμε εμετο 2 φορες την ημερα γιατι η μαμα σου ειπε μισο λεπτό και έρχομαι..μπουρου μπουρου...πολύ όμως..

αυτα..!Σε κάλυψα??

Ifigeneia έγραψε:

Τους 2 προηγούμενους μήνες με το ζόρι τη μετρήσαμε.

Ακριβώς ούτε ύψος, ούτε βάρος, ούτε περίμετρο κεφαλιού ξέρουμε... Στο περίπου είναι όλες οι μετρήσεις. Κόντεψε να πέσει από τη ζυγαριά την προτελευταία φορά. Στο εμβόλιο έσφιξε το χέρι της τόσο πολύ, που δεν μπορούσε ο γιατρός να πατήσει τη σύριγγα. Έπαθε πλάκα!

Έκανε πρόοδο αυτή τη φορά. Δεν έκλαψε με το που μπήκαμε στο ιατρείο, αλλά με το που μπήκαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας!

Δεν την έχω ξαναδει έτσι... Τι φιλάκια της έδινε ο γιατρός, τι παιχνιδάκια, τι τραγουδάκια... Τίποτα!

Να πω ότι έχει και καμιά αγριόφατσα! Είναι πολύ γκυλιά φυσιογνωμία!

Από το πρωί την προετοίμαζα για την επίσκεψη... Θα πάμε στο γιατρό.. Τι θα μας κάνει? Τζιμ... Θα κλάψεις? όοοοοοοσι! Εμείς τι θα τον κάνουμε τον γιατρό? Καλόόόόόό!!! Και μετά? Μακα.. (μάκια, φιλάκια δλδ).

Ε, σαν πήγαμε εκεί, τα ξέχασε όλα!

Το κουφό είναι ότι στο τέλος, όταν άρχισα να τη ντύνω και κατάλαβε ότι τελείωσε το μαρτύριο, άρχισε να του δίνει πεταχτά φιλιά.

Μετά του έκανε αγκαλιά και στο τέλος έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να φύγουμε!

Δεν ξέρω αν έσπασε ο πάγος, ή την άλλη φορά θα έχουμε τα ίδια...

!

Ιφιγενεια νιωθω σα να εχεις βαλει κρυφη καμερα στο ιατρειο της δικης μας γιατρου!! :P

Ειδικα αυτα τα φιλια στο τελος μετα απο ολο αυτο το σπαραγμο..!

Τι τραβανε κ αυτα τα καημενουλικα... :(

Καλά ότα εννοώ δεν ξαναέκανε εμετό ..εννοώ για αυτο το λόγο αντιδρασης..

γιατι εμετο κάνουμε λογικό είναι ..(και γαστρενεριτιδα περασαμε..και τα φλεμματακια μας..όταν εχουμε συναχι ..τα βγαζουμε με εμετακι..) καμια φορα..! και γενικά αν κάτι τον αηδιάσει..

αλλα δε μιλάω για αυτά..!εμας ήταν αλλο...

Koρίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ...μου δώσατε πολλές ιδέες..και αισθάνομαι καλύτερα που βλέπω οτι κ άλλα παιδάκια αντιδρούν το ίδιο...θα προσπαθήσω λοιπόν να της το φέρω σαι παινχίδι και να την βάλω και την ίδια μέσα στο "κόλπο". Ελπίζω με τον καιρό κ υπομονή να φιάξει...ας κλαίει λίγο, είναι λογικο..με ενδιαφέρει να μην κλαίει έτσι, τόσο σπαραχτικά και στο τέλος να τα βγάζει...Κάσση μου, αυτό με τον εμετό που λες, με προβλημάτισε..αν πάρει τη μορφή αντίδρασης σε ό,τι δεν τους αρεσει και τα ενοχλεί, είναι οντως επικύνδινο πρόβλημα...μπράβο σας πάντως που το αντιμετωπίσατε έξυπνα κ επιτυχώς..ελπιζω να μην το κάνει κ η δικιά μου σύστημα...

αυτά προς το παρόν...πάω να βγάλω μυξούλες με ορό...wish me luck...και αν ακούσετε ενα παιδάκι να κάνει σαν να το σφάζουνε, εμείς θα είμαστε...πρόβλημα κ αυτό μεγάλο όταν ειναι άρρωστα... :blush:

Κασση με καλυψες! :) :laugh:

Μ'αρεσεις πολυ...μηντολμησει καποιος να σου κανει μια ερωτηση...ΜΠΑΜ!

πετας την αναλυση! :laugh: :laugh:

γραφεις ωραια ομως! ;) (κ ας μην συμφωνω παντα μαζι σου,τουλαχιστον μπορω να σε διαβαζω!)

κουραγιο μανουλες! :)

Ασχετο

αλλα ελεος βρε αναστασια με αυτη που σου το κατεβαζει το καρμα δεν βαρεθηκε τοσο καιρο????/καποια που να συμπαθει να της το ανεβαζει δεν εχει το μεσημερι ηταν 60 και τωρα ειναι 58 ποσους λογαριασμους εχει??????

Κάσση έγραψε:

bebadomama Πως τα πατε?????????τα ζουζούνια σου???????????εύχομαι τα καλύτερα! ειχα καιρό να σε δω!!!!!!!! :kiss:

καλα τα παμε,πολλη κουραση τα 2 παιδια...και ελεγα και για 3ο τρομαρα μου!!!(δεν υπαρχει περιπτωση,το ραβω!) :ohmy:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...