Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι, η εποχη ειναι λιγο...

Δεν εχει τουρισμο ακομη!

Η Λινδος ειναι πολυ ωραια αλλα απο οτι ξερω να ειναι καλοκαιρι.

Το φαλιρακι ουτε εμενα μου αρεσει!

Εχω να παω απο 20 ετων!

Ραμονα, ειναι λιγο νεκρα τωρα.

Μην περιμενεις και πολλα να δεις απο κοσμο.

• Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σε ευχαριστουμεεεεε

πλακα πλακα ανυπομωνω να δω τη ροδο γιατι εχω ακουσει οτι η παλια πολη ειναι μαγικη...μονο αυτο ξερω ομως! θα γυρησω με πολλες φωτογραφιες για να σας θυμησω ομορφα πραγματα τοτε!!

απο νησια εχω παει λημνο,σκιαθο,σεριφο,παρο,ναξο και γενκως εχω δει οτι οι τιμες ειναι στα υψη απο τη βενζινη μεχρι τον καφε! αλλα τα κοριτσια ειπαν θα μας στειλουν ενημερωμενους για να μην μας τα φανε!

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Παράθεση
Α και φυσικα ως πολυ πιτσιρικα θυμαμαι που ειχαμε παει να δουμε τη φωκια στο ενυδρειο :P !!

Παει η Φωκια!

Πεθανε! :(

Ναι και το ενυδρειο ειναι ωραιο!

Για τις ομπρελες?

Δεν ξερω!

Εχει μαγαζια στην σειρα με ομπρελες.

Ισως γι'αυτο! :huh:

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Παράθεση
little-angel έγραψε:

Παει η Φωκια!

Πεθανε! :(

Ναι και το ενυδρειο ειναι ωραιο!

Για τις ομπρελες?

Δεν ξερω!

Εχει μαγαζια στην σειρα με ομπρελες.

Ισως γι'αυτο! :huh:[/quote:3tbuy1ar]

Ναι μωρε το ξερω :( !Τελευταια φορα που ηρθαν πριν μερικα χρονια ειπα να παω να δω μπας και...αλλα δεν..!

Δημοσίευση

Ναι Ραμονα μου, το αγαλμα ειναι σουπεεεεεερ! Ειναι ενα ζευγαρι που ειναι αγκαλια και φιλιουνται....Και εμεις οχι απλα βγαλαμε φωτογραφια εκει, αλλα φωτογραφηθηκαμε ακριβως ετσι, στην ιδια σταση οπως το αγαλμα μπροστα τους....τελεια και οτι επρεπε για νιοπαντρους και ερωτευμενους! Ισως να ειναι και η καλυτερη φωτογραφια που βγαλαμε στο ταξιδι μας...Μην το χασεις με τιποτα!!!

(αν ειναι ακομα εκει το αγαλμα, ξερω γω, εχουν περασει και 6 χρονια απο τοτε, ας σου απαντησουν οι Ροδιτισσες), ελπιζω να ειναι, αξιζει!

Δημοσίευση

Καλά συγγνώμη..όλες βγάλαμε φωτογραφία σε αυτό το άγαλμα;;; Κι εμείς με τον άντρα μου και μάλιστα ήμουν τότε 21 ετών και μέσα στην παλαβομάρα και αντιγράψαμε τη στάση τους με τον πιο γελοίο τρόπο!!!χεχεχεχεχε...Αντε Ελενάκι...επιτέλους νακάνουμε αυτή τη ρημαδοσυνάντηση!!! Στείλε μου με πμ το τηλέφωνό σου!!:)Λέμε για 25η Μαρτίου κάτω στο Μαντράκι...τι λες;;

Δημοσίευση

Ε, ενταξει, περιπου...βασικα ο αντρας μου ντρεποταν να τραβηξουμε τετοια φωτογραφια και τον επεισα οπως-οπως...αν μπορεσω θα σου βαλω και αλλες απο Ροδο. Εκει να δεις ομορφιες το νησι!!!Βασικα εγω ειμαι ασχετη, ο αντρας μου την περασε, θα του πω να βαλει 1-2 ακομα, απο 7 Πηγες, Παλια Πολη και Πεταλουδες, ο,τι μπορω τελοσπαντων.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ.ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙ. ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Δημοσίευση

αχ τελεια!!!! θα σας βαλω και εγω οταν επιστρεψω!!!

παντως μου αρεσει που λετε οτι ειναι ρομαντικα γιατι ειμαστε ερωτευμενα παιδακια εμεις!!!

σχετικα με τις ομπρελες τις κανουν εισαγωγη απεξω νομιζω απο ιταλια νομιζω καποιος ροδιτης.κατι μου ελεγε ο πατερας μου....μας ειχε φερει τη προηγουμενη φορα!!

Δημοσίευση

Το ξερω ρε γαμωτο οτι ειμαστε αναποδα αλλα ο αντρας μου ντρεποταν λιγο να βγαλουμε τετοια φωτογραφια και τον επεισα οπως-οπως, γι΄

αυτο ειναι λιγο αμηχανος. Παλι καλα που βγαλαμε και αυτη για να εχω κατι τουλαχιστον...

Δημοσίευση

Ατέλειωτες βόλτες στο κάστρο...όλααα τα λεφτά!!! Και στον λόφο πάνω από την πόλη (δεν θυμάμαι πως τον λένε...έχει ξένο όνομα...υπέροχη θέα)...Και στο καζίνο (εννοείται απέξω)...

Και σε ένα μαγαζάκι που το έχουν Γερμανίδες για υπέροχα γλυκάκια, κρουασάν κ.λ.π και το βράδυ για πίτσα με το μέτρο...

Και να πας στη Λίνδο και στον Πανορμίτη και στην Παναγία την Τσαμπίκα και στην Παναγιά την Κρεμαστή και στις Πεταλούδες και...και...και...και ΠΑΡΕ ΜΕ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

Θα μπορούσα να μείνω στη Ρόδο ΜΟΝΙΜΑ!!! Την λατρεύω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...