Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.....ΣΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΙΤΩΜΕΝΑ!ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ HELP..............

Δημοσίευση

λοβλι αμελι-χαρα παρε βαθιες αναπνοες και ταξιδεψε...ονειρευσου πως ολα θα πανε καλα και θα πανε να εισαι σιγουρη!

ανοιξε ενα συρταρι κλειδωσε το αγχος μεσα και δωσε σε εμας το κλειδι! και θα δεις το νινι θα σου κανει τοκ τοκ σε λιγες μερες και εσυ θα χοροπηδας απο τη χαρα σου καταλαβες μανουλα?

Δημοσίευση

χαρα μου εννοειται σε καταλαβαινω και εννοειτε πως εχω λυση λοιπον ακου καλα...οταν με επιανε αγχος αναβα κερακια εβαζα απαλη μουσικουλα και ξαπλωνα στον καναπε χαιδευα την κοιλια μου και κουβεντιαζα με το μωρο μου απο το τι νανουρισμα θα του τραγουδαω με την θεικα φαλτσα φωνη μου αλλα αφου θα ειναι απο την μαμα δεν θα το νοιαζει :P:P μεχρι υποθετικουσ καβγαδες με τον αντρα μου οτι αργει να γυρισει απο την βολτα με τους φιλους του/της :blush::blush: αστα μιλαμε για τρελα...αλλα εμενα με ηρεμουσε οπως με ηρεμουσε και η κουβεντα με την κολλητη μου που μου ελεγε οτι ειμαι χαζη γιατι ειμαι ηδη εγκυος και τζαμπα αγχονομαι..ααα..λιγες μερες πριν κανω την σπερ/χυση ξεθαψα απο τα μπαουλα της μανας μου μια πλεκτη καπα που μου φοραγε οταν ημουν μωρο και οποτε με επιανε πηγαινα και το αγκαλιαζα και φανταζομουν το μωρο μου μεσα του...φυσικα περιτο να πω πως δεν το αντεξα αυτο και ετσι καποια στιγμη για να μην τρελαθω επιασα και εβαψα εξω την αυλη μου απλα και μονο να ξεσπασω...και να σου πω καλα εκανα γιατι μια βδομαδα μετα εμαθα πως ημουν εγκυουλαααα...αρα λοιπον και εσυ κατι θα βρεις δεν σε φοβαμαι...ααα και κατι τελευταιο(σε ζαλισα εε???)βοηθαει και η προσευχουλα... ;)

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

μαρινιω μου,σε ευχαριστω κοπελα μου!!!απλα μετα απο πολλες απογοητευσεις καο στεναχωριες κανουν την εμφανηση τους τα ψυχοσωματικα!Ξερω οτι καποια στιγμη το ονειρο μου θα παρει σαρκα και οστα....αλλα μεχρι τοτε πως την παλευουμε?

TI EGINE RE PAIDIA???????????????????

ANTI GIA THN XARA35 ME APANTHSE H WENDY POU EINAI HDH EGKIOS???????????? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: E??????????????????????????????????

Δημοσίευση

http://www.youtube.com/watch?v=kMGmr18yHAE

λοιπον ανοιξε το ραδιοφωνο...κλεισε τα φωτα...και χαλαρωσε...το πιο ομορφο πλασματακι ξεκιναει το πιο γλυκο του ταξιδακι...δεν θελουμε το ασκοπο αγχος σου να το νευριασει και να σου πει "μαμααα μας δουλευεις χαλαρωσε!"...θελουμε να νιωσει ηρεμια και αγαπη....το σωμα σου αυτη τη στιγμη πρεπει να το αγκαλιαζει με αγαπη και ηρεμια...

με το να αγχωνεσαι και να σε πιανει πανικος....δεν βγαζεις ακρη...σκεψου και το αλλο αξιζει η αναμονη...να εισαι σιγουρη οτι σε λιγο θα μας γραφεις ποσο χαρουμενη εισαι!

ελα να κανουμε ομορφες θετικες εικονες για τα ομορφα που σου συμβαινουν....βαλε ομορφες εικονες στο μυαλο σου...θα ζησεις το θαυμα της ζωης....μονο ομορφες εικονες μπορουν να συνδιαστουν με αυτο!

εισαι ετοιμη για μεγαλες συγκινισεις ?

Δημοσίευση

εγω δεν αγχωνομαι παρα μονο να ειναι γερος ο μπεμπης ..και φυσικα να πανε και ολα καλα με την αδερφη μου ...η αδερφη μου ειναι αυτη που εχει αγχος xara 35 ..xμμμ αν και νομιζω οτι το αγχος ειναι κατι σαν κληρονομικο στην οικογενεια μας ..

Δημοσίευση

Ραμονα εγω την ηρεμω κι αυτη κανει γκαφες!!!

ηρθε σπιτι μου για μια ωρα και εγραψε απο το δικο μου user name !!!

αστερι ειναι!!!βοηθηστε κι εσεις μηπως και ηρεμισει γιατι εγω μαλλον δεν της ειμαι αρκετη...

Δημοσίευση

εμ ειδες οι αδερφες δε συμφωνουν ποτες!

τι διαφορα εχετε ηλικιακα?

αχ δεν την ειχα ξαναματαδει...να της λες να μπαινει!!!καλα βρε και συ δεν μπορεις να της πει πως ολα θα πανε τελεια και τσαμπα αγχωνετε?εμ πες της το!!!

Δημοσίευση

5 χρονια εχουμε διαφορα εγω ειμαι η μικροτερη ..στην οικογενεια μας Ραμονακι οπως βλεπεις ολα μας πανε τζαμι!!!!

Που να την ξαναεβλεπες αφου γραφτηκε προχθες ..της λεω οτι πρεπει να ειναι συγκρατημενα αισιοδοξη,σιγουρα καποια στιγμη θα μενει εγκυος .. απλα πρεπει να εχει δυναμη και πεισμα ..πιστευω θα τα καταφερει εχω περασει πολλες φορες απο την ιδια θεση και ξερω πως ειναι να εχεις αγωνια αγχος ξερω ομως οτι το αποτελεσμα που ερχεται θα σε ανταμειψει σιγουρα..μεχρι τοτε υπομονη συμπαρασταση και οτι αλλο χρειαστει ειμαι κι εγω διπλα της ..την αγαπαω .. και το ξερει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...