Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

επειδη σεβομαι τον εαυτο μου σε εναν βαθμο λιγο υπερβολικο καποιες φορες,θελω να ευχαριστησω τα ατομα που καταφεραν να φτασουν τα πραγματα εδω!

δεν θα κανω καμμια ανοητη ανακοινωση του στυλ "μαρθα κλαψα" (υπεροχη ατακα κοριτσακι μου...ξερεις εσυ)..ουτε θα αρχισω την επιθεση διοτι πολυ απλα εχω ενα επιπεδο και διοτι πολυ απλα υπαρχουν υπεροχα ατομα εδω μεσα που υπερσυμπαθω και δεν θελω να μπουν σε ανοητες διαδικασιες που αναλωνουν τον καθε ενα απο εμας....

οποτε το μονο που θα πω ειναι τα φιλια και την αγαπη μου...

θα τα ξαναπουμε συντομα,σας ευχαριστω για τις υπεροχες συζητησεις μας και ευχαριστω για την πολυ ομορφη ευκαιρια να σας γνωρισω πιο προσωπικα στη συναντηση!!!

θα τα ξανα πουμε

τα φιλια και την αγαπη μου...

post-5900-13873934777755_thumb.jpg

Δημοσίευση

Ραμόνα μου δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά για να το κάνεις θα έχεις τους λόγους σου και οφείλω να τους σεβαστώ.

Πολλά φιλιά έχεις κι από μένα, και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μπορούσα να σε γνωρίσω σήμερα... :)

Δημοσίευση

Η μαμά χήνα μπορεί και να έχει κάνει τον κύκλο της...

Η Ραμόνα τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο...Μόνο έτσι μπορώ να δεχτώ...τα φιλιά σου και την αγάπη σου!

Σου εύχομαι να σαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! Θα σε περιμένω και θα μου λείψεις πραγματικά!!!

Δημοσίευση

απλα εχω τα ορια μου!πραγματικα εχω τα ορια μου!απο την αλλη σημερα γνωρισα καποιες κοπελες που ηθελα να γνωρισω,περασα ομορφα και ξερω οτι η γνωριμια μας δε σταματαει εδω!τωρα οσες κουκλιτσες δε γνωρισα θα τις γνωρισω ειμαι σιγουρη!απλα εχω τα ορια μου και δε θελω να τα υπερβω...ουτε να ριχνω τον εαυτο μου σε διαφορα ηλιθια τρυπακια!μεγαλα κοριτσια ειμαστε οποτε θεωρω καταλαβαινετε!

ο λογος που σας εγραψα ηταν καθαρα για να μην νομιζουν καποια κοριτσια οτι τις γραφω (πχ η παραπονιαρικη μπουγατσουλα που υπερσυμπαθω) και για να μην ανησυχισουν καποια πολυ ξεχωριστα πλασματα που μονο αγαπη εχω λαβει απο αυτα !

σας παρακαλω εννημερωστε τη βανια οτι θα με κανει νυφη της διοτι θα μπω καταψυξη να περιμενω να μεγαλωσει ο κουκλος!

θα τα πουμε φιλουθια σε ολα τα κοριτσουδια κ τα μωρουλια κ τα κοιλουδια!!!

απλα ξερω ποτε περισσευω και ξερω ποτε να κανω στην ακρη!(πραγματικα κοριτσια δεν θελω δακρυβρεχτες καταστασεις...οσες με γνωρισατε με καταλαβαινετε οποτε ας πουμε ολοι μαζι ενα: τα λεμε,καλη συνεχεια!

Δημοσίευση

Ραμονα μου τι ειναι αυτα που γραφεις? Τι έπαθες πάλι? Δεν είπαμε θα τα γράφεις όλα κ θα προχωρας? Δεν είσαι εσύ που περισσεύεις.. κ μην ξεχνας οτι εισαι ενα απο τα κοριτσια που μας ανεβάζουν εδω μέσα...!!!

Αντε μην ακούω χαζά... πουθενά δεν θα πας... δεν σ'αφηνουμε εμεις!!!

Ορίστε μας!!

Δημοσίευση

τι εγινε βρε mama_xina?μπηκες και εσυ στο τρυπακι που λενε ολες οτι θελουν να φυγουν?δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε αυτο το βρισκω ανοητο και πιστευω οτι εσυ δεν πεφτεις σε αυτες τις παγιδες.εισαι ανοιχτο ατομο απο οτι εχω καταλαβει και τα λες ολα ευθεως τι εγινε τωρα και λες τετοια?

Δημοσίευση

Ραμόνα μου εγώ σήμερα σε είδα από κοντά. Δεν σε ξέρω προσωπικά και ίσως να μήν έτυχε να μιλήσουμε ποτέ από το φόρουμ. Από το fcb μου είσαι βέβαια οικεία καθότι χαζεύω τις φωτογραφίες σου που είναι πάντα καλιτεχνικές! Μωρέ κοριτσάκι μου γιατί το είπες αυτό? Το ότι δεν έχεις θέση ? Εγώ τί να πώ που μπαίνω μία φορά το χρόνο και πάω σε συναντήσεις και δεν ξέρω τις περισσότερες? Να μήν φύγεις άν αυτό θές να κάνεις. Θα σου πώ από μένα που παρότι δεν έχω χρόνο να μπαίνω (και το λέω συνέχεια αυτό) το φόρουμ αυτό πλέον είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι λίγο από μία έννοια που έχω συνεχώς για όσες κοπέλες έχουν μοιραστεί πράγματα... Δεν ξέρω τί έγινε ή άν σε πείραξε κάτι, όμως φαίνεσαι ότι είσαι ένα χαρούμενο άτομο με καλοσύνη.

Δημοσίευση

απλα ξερω τα ορια μου!ξερω πως αν δεν κατσω εστω και για λιγο μακρυα απο εδω θα αρχισω να κατεβαζω καντιλια σε ατομακια πολυ ανουσια ,οποτε λεω να κρατησω το επιπεδο μου και να μπω καποια αλλη στιγμη πιο ηρεμα γιατι πραγματικα θα μιλησω πολυ ασχημα κ δεν υπαρχει λογος για κατωτερισμους,αντιγραφες,μοιρολογια και κακομοιρισμους να χαλαω τη ζαχαρενια μου!(φιλια στη ζαχαρενια μπαι δε γουει!)

θα παιξω λιγο σιμσ3,θα μπαινω στο φεισμπουκ,θα καθαρισω το σπιτι,θα σιδερωσω επιτελους και οταν πραγματικα ηρεμησω θα ξαναματαμπω...απλα οχι τωρα γιατι με ξερω και δε θελω να μας βαλω σε αυτο το τρυπακι...οσο και αν θελουν καποιοι!χααχαχα

ενιγουει δε χανομαστε...δυο βηματα ειμαστε...εξαλλου οι καλοι ανθρωποι δεν χανοντε!

φιλια.τελος παω για υπνο γιατι εχω κοιμηθει 4ωρες!!!

υγ1 συγγνωμη αν παρεξηγηθηκαν καποια κοριτσια που μπορει να εχουν αλλη γνωμη για καποιον

υγ2 την βανια μην δωσει αλλου τον γαμπρο!

υγ3 ειστε οι πιο ομορφες κουκουβαγιες!!!!

Δημοσίευση

σορρυ λιγο αλλα δεν μπορω να κρατησω τα γελια μου: βρε κουκλα μου οσο κ αν το κατεβαζεις το καρμα δεν θα τρεξω να σου κλαφτω!

επισης να υπενθιμισω οτι δεν ειναι ανακοινωση του τυπου φευγω αντιο κ τετοια απλα εχω καποιες φιλες εδω και ειπα να τους πω απο τωρα που θα ειμαι για να μην νομισουν οτι αδιαφορω γιαυτες κτλ! παω για ενα κιτ κατ

Δημοσίευση

Για εμενα ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες!

Και εγω μπηκα σε ενα τετοιο τριπακι πριν ενα μηνα...αλλα αργοτερα το μετανοιωσα κ ξερεις γιατι;γιατι αυτη ειναι η καταληξη που θελουν ορισμενα ατομα να εχουμε.Το οτι φευγεις σημαινει πως νοιωθεις οτι καπου φταις κ τα παρατας,αν εισαι μαγκας κ θες να τα λες εξω απο τα δοντια κατσε εδω,στηριξε τη γνωμη σου κ τα πιστευω σου κ κανε αον αλλον να φυγει...οποις κ να ειναι..

Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα...ηλιθιοι,κακοι κ αρρωστοι ανθρωποι υπαρχουν παντου...δη. αν συναντουσες καποιον απο δαυτους στη δουλεια σου,θα δηλωνες παραιτηση;;;

Ελα ρε Ραμονα!Εσυ εχεις αποδειξει ποσο δυνατος ανθρωπος εισαι..δεν το περιμενα απο εσενα..

Τελος παντων...συνεχιζω να στενοχωριεμαι γιατι τα εχουμε κανει ΣΚΑΤΑ εδω μεσα!

Λοιπον βαλτε ενα χερακι ολες να γινει το mammy οπως ηταν πτιν 1,5- 2 χρονια.

Μην πεφτετε σε χαζα τριπακια,ο κοσμος ετσι ειναι...δηλ.θα αφηνουμε τους ηλιθιους να μας κανουν οτι θελουν;;

Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο... :(

Δημοσίευση

βρε γλυκουλες μου τι εγινε παλι.....ουτε εγω καταλαβα!!!

βρε ραμονακι και αν θες να βρισεις καποιες....ε καντο αν ειναι να ξαλαφρωσεις;)

τον τελευαταιο καιρο που μπαινω...ολο τετοια θεματα ειναι με κοπελες που φευγουν!!!!!μα τι γινετε???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...