Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ.ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ.

ΑΠΛΑ ΘΑ ΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ?

Δημοσίευση

aglikeria mou geia sou.....loipon na se enimerwsw giati tuxainei na eimai kai aisthitikos.......den uparxei kanena ma kanena provlima na kaneis apotrixwsi stin egumosuni..oson evdomadwn kai an eisai!!!to keri gia ta euaisthita simeia opws to mpikini einai malako....mporeis na kaneis kai me xalaoua.......akomi kai me kruo k me zesto.....an to pareis apofasi mi to skeftese oti tha prokalesei kati..tha deis tha niwseis kai kalutera....twra epeidi tha einai prwti fora isws niwseis ena tsouktsimataki alla den einai tipota.....pisteuw na se voithisa!!!

Δημοσίευση

e tote einai analoga sto atomo......i kathemeia kserei ton eauto tis kai to swma tis..alles antexoun alles oxi......mporei na kanei dokimi den uparxei logos fovou.....de simainei oti tha paei ekei kai tha tin petsokopsoun...as zitisei na tin kanoun se mikri perioxi g arxi...an den antexei stamatei kai feugei..an kai de nomizw pws einai ponos alla fovos kai ligo tsouktsimo.....edw re koritsia tha gennisoume stin apotrixwsi tha kollisoume??gnwmi mou xwris na thelw na se prosvalw zouzou..filakia

Δημοσίευση

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.

ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ!!!

Δημοσίευση

eleni22 έγραψε:

e tote einai analoga sto atomo......i kathemeia kserei ton eauto tis kai to swma tis..alles antexoun alles oxi......mporei na kanei dokimi den uparxei logos fovou.....de simainei oti tha paei ekei kai tha tin petsokopsoun...as zitisei na tin kanoun se mikri perioxi g arxi...an den antexei stamatei kai feugei..an kai de nomizw pws einai ponos alla fovos kai ligo tsouktsimo.....

edw re koritsia tha gennisoume stin apotrixwsi tha kollisoume??

:huh: ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΑ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ

ΝΑ ΤΑΡΑΧΤΕΙ.. ??

gnwmi mou xwris na thelw na se prosvalw zouzou..filakia

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?? :blink::P

ANYWAY,aglikeria αν πιστευεις οτι δεν θα πονεσεις..συζητησε το κ με τον γιατρο σου(αν κ νομιζω οτι εχει να κανει με το αν θα το ''αντεξεις'')κ μετα βλεπεις κ πραττεις..

Δημοσίευση

aglikeria: Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΙΤΣΑ...ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΚΙΝΙ....ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΕΡΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!!! :laugh: :laugh:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΕ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η eleni22 ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..

Δημοσίευση

λογω δουλειας και γω,θα σου πω πως εαν τα ξυριζες μεχρι τωτα θα ειναι λιγο επωδυνο,εγω τα κανω ολα με κερι απο τα 18 μου,με το που πηγα στην σχολη,τωρα που ειμαι εγκυος κανω μονο τα πλαγια γιατι δεν αντεχω!και οι τριχες μου τις τραβας και βγενουν μονες τους αλλα μαλλον ειναι οι ορμονες που με κανουν και εγινα πιο ευαισθητη,μια φιλη μου πριν γεννησει αφου ρωτησε τον γιατρο πρωτα,της τα εκανα ολα,αλλα μιλαμε για γυναικα αφασεια,δεν κουνηθηκε λεπτο,ουτε και το μωρο ειδα να κουνιεται!το λεω γιατι παλιοτερα μια εγκυο πελατισσα που ειχα κανει συνεχεια εβλεπα την κοιλια της να κουνιεται σαν τρελη!!δοκιμασε στις ακρες για αρχη,οπως ειπε και η αλλη συναδερφος!και βλεπεις ενημερωτικα οσο προς τα μεσα παει ειναι πιο ευαισθητα!και εννοειται ρωτα τον γιατρο σου πρωτα,αντε με το καλο!!!!α καλυτερα ειναι με ζεστο κερι αν θα το κανεις ολο.

• Απαντήσεις

• Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα;Όχι δεν έκανα τίποτα μόνος του πήρε θέση εδώ και 1.5 μήνα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή ....! Εγώ έκλεισα τώρα της 34 και μπαίνω στης 35 εβδομάδες μακάρι να προλάβω να μπω στον μήνα μου και να μην συμβεί τίποτα απρόοπτο γιατί έχω αρκετούς πόντους μέσα στη μέρα ...! 
    • @Stavroula24 όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι! @Pinacolada ολα καλά θα είναι με το μωράκι! Απ οτι διαβαζω απο εδω και πέρα έχουν ραγδαία αναπτυξη. Για εμβόλια προς το παρόν εμένα δεν μου έχουν πει κατι...Κοριτσια με καρότσι τι θα κάνετε?  Εχω ξεκινήσει το ψάξιμο και αγχώθηκα με τους χρόνους γιατί όλοι μου λενε να ξεχάσω το διάστημα μεσα Δεκεμβρίου με μεσα Γενάρη γιατί κλείνουν η εταιρείες. Θα πρέπει μεσα στον μηνα να παραγγείλω. Ειχα δει το dovadi atta πολυ ωραιο αλλα ογκώδες για το αυτοκίνητο οποτε ακυρωνεται.Το kikka boo thea μου αρεσε σαν στυλ αλλα δεν μου φαινεται σταθερό σαν σκελετός. Ίσως καταλήξουμε στο cybex balios s lux ελαφρύ μου φάνηκε και με καλες αναρτήσεις. Επίσης δεν εχω αποφασίσει αν θελω 3σε1 ή 2σε1 και αν παρω το 2σε1 αν επιλέξω πορτ μπεμπέ ή αυγο... Για πείτε....🙄
    • Τι κάνετε κορίτσια;; Πως περνάει ο καιρός σας πλέον;;  Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς…αύριο κλείνω την 31η εβδομάδα και έχει δύο μέρες τώρα που την μικρή την νιώθω λιγότερο. Νιώθω κινητικότητα αλλά όχι ξεκάθαρες κινήσεις συχνά, όπως μέχρι πριν 2 μέρες. Έβαλα και το ντοπλερ σήμερα, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα, απλά αγχώθηκα λιγάκι και όλο την σκουντάω, της βάζω μουσική και χθες έφαγα κ μια σοκολάτα που είχα αιώνες 🤣 Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία και έτσι θα της το πω..
    • @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...