Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λοιπόν από φορμακια εμάς μας έχουν βολεψει τρομερά των orchestra ένα νούμερο μεγαλύτερο (φαντάζομαι εσείς θα χρειαστείτε 2 νούμερα μεγαλύτερο) είναι στενά και μακριά γραμμή.. καθώς και των h&m είναι πιο φαρδιά γραμμή χωρίς να είναι κοντόχοντρη όπως τα περισσότερα.. Για το συγκεκριμένο μάρσιπο δεν ξέρω να σου πω.. αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι 6-9 μηνών (αν θυμάμαι καλά) περίπου θέλουμε να είναι εργονομικός για τα ισχία τους.. επίσης δεν καταπονούν τη μέση σου.. το ιδανικό θυμάμαι διάβαζα ήταν το ύφασμα που τυλίγεται ουσιαστικά γύρω από εσένα και το παιδί.. εγώ είχα αποφασίσει να μην πάρω αλλά μου έδωσαν έναν εργονομικό, babasling λέγεται, δεν με βόλεψε καθόλου αλλά ηρεμούσε το παιδί μέσα όταν υποφέραμε από κολικούς οπότε το χρησιμοποίησα το πρώτο καιρό.. μετά δεν ήθελε ούτε η ίδια.. Δεν έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση ακόμα για να σου πω.. λίγο που το έψαχνα μόνη μου πάντως κατάλαβα "μακριά από ρυζαλευρο" και ότι είτε φρούτα είτε λαχανικά το ξεκινήσεις το παιδί είναι το ίδιο, απλά θα ξεκινήσεις με μια ομάδα από αυτά και θα εισάγεις ένα τη φορά ανά 5-6 ημέρες.. εγώ έλεγα να ξεκινήσουμε με φρούτα πάντως λόγο εποχής, αλλά θα το συζητήσουμε και με τη παιδίατρο όταν έρθει η ώρα. Ας μας πουν όμως και οι πιο έμπειρες..🫠
    • Δεν εχει ξανακάνει σπερμοδιαγραμμα, πρωτη φορα, μέσα σε 7 λεπτα το μετέφερε, αλλα μου ειπε οτι ηταν αραιό το δείγμα ετσι το.είδε αυτός, οχι οπως.αλλες φορες
    • Δεν ξερω οτι πως του τα ειπε, για σιγουριά θα παει παλι αύριο το δείγμα, αλλα με βιταμινες διορθωνεται κατι που ειναι χαμηλό, τώρα να εκανε λάθος.Παιζει ρόλο η μεταφορά, ειχε πολλη ζέστη εκει που τ εβαλε και μετα το σκέφτηκε.Αυτο ειναι σπανιο να μην εχει καθόλου, δεν μπορω να το πιστεψω. Μετα τι γινεται?Εξωδωματικη να φανταστω?
    • Εγώ συμφωνώ με τη @Kiddo η μεταφορά του δείγματος όσο λάθος κ να γίνει δεν εξαφανίζει τα σπερματοζωάρια, τις υπόλοιπες παραμέτρους επηρεάζει, εμενα πάντα έδινε δείγμα εκεί για σιγουριά. Που το έκανε δηλαδή? Σε ένα απλό μικροβιολογικό εργαστήριο? εμεις που έχουμε χάλια σπέρμα, το πολύ πολύ μέχρι 1.5 εκ έφτανε, κάποια στιγμή κάναμε ένα σπερμοδιαγραμμα σε απλό εργαστήριο γιατί δεν μας ένοιαζε το αποτέλεσμα, το θέλαμε για επιτροπή εξωσωματικής νομίζω και του έβγαλε 0 σπερματοζωάρια, σοκ ο άντρας μου πάει στο κέντρο εξωσωματικής να επαναλάβει γιατί αγχώθηκε κ εκεί έβρισκαν κάποια σπερματοζωάρια (λίγα αλλά υπήρχαν) γιατί δεν τα βάζουν σε μηχάνημα. Κ άλλη μια φορά το ένα από τα δύο εξειδικευμένα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης μας έβγαλε 0 και το κέντρο εξωσωματικής πάλι βρήκε κάτι λίγα μετά.. ψάξτε το λίγο με ηρεμία αν και καταλαβαίνω το αρχικό σοκ. Έχει ξανά κάνει ποτέ εξετάσεις? μόνο ουρολόγος θα πει για βιταμίνες ή οτιδήποτε σχετικά με θεραπεία, τα εργαστήρια τι ανακατεύονται με αυτά? Κ μας μας είχε τρομάξει αυτή στο εργαστήριο κατευθείαν αζωοσπερμια και θέλει βιοψία όρχεων κλπ αλλά δεν ήταν και μια χαρά παιδάκι κάναμε χωρίς βιοψία γι'αυτό στο λέω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...