Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με το καλό βρε κορίτσι μου!!!! Να περάσετε τέλεια στο ταξίδι σας και θα περιμένουμε τα νεότερα σας 😇  Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω, πότε ήρθε η περιοδος με τον θηλασμό; επίσης προσπαθουσατε καιρό για το επόμενο παιδάκι; ήρθε γρήγορα;
    • Αχ βρε κορίτσια,  αυτό το συναίσθημα το νιώθω ακόμα αν κλείσω τα μάτια μου , οι πρώτες επισκέψεις ίσως και μέχρι την αυχενική διαφάνεια για όσες έχουμε περάσει παλινδρομη είναι δύσκολες, άγχος φόβος στο άκουσμα πως ευτυχώς πάνε όλα καλά!  Μη το βάζετε κάτω,  να σκέφτεστε επίσης πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και όλα θα πάνε καλά 🌸 θα κρατήσετε το θαυματακι αγκαλιά 😇
    • Επίσης μετά την παιδίατρο πήγα να πάρω 2 δωρακια , χάρηκα που κάναμε βόλτα,  χάρηκα που την είδα έτσι 2 δικοί μας άνθρωποι, ένιωσα μαμά κορίτσια,  σκεφτόμουν πωπω μιλάνε για το δικό μου παιδάκι 🥰   Η μικρούλα ήταν ησυχουλα καθίσαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι,  μπήκαμε και ένα γρήγορο σούπερ, εγώ δηλαδή η μικρή ήταν στο αμάξι με την πεθερά μου  Αχ περιμένω πως και πως να βγαίνουμε έξω 🤞
    • Επίσης μου είπε πως αποθήκη καλύτερα να κάνω μετά τις 40 μέρες όπως επίσης και πιπίλα να αποφύγω για την ώρα μέχρι να εδραιωθεί τελείως ο θηλασμός μας 
    • Εμείς κορίτσια σήμερα 20 ημερών!!! Πήγαμε παιδίατρο και τα νέα μας είναι τα εξης:  Το βάρος μας είναι 2930 , είναι οκευ, υπολόγισε πως παίρνει 30 τόσο γρ καθημερινά από την προηγούμενη ζύγιση όταν ήταν 7 ημερών Λίγο πρέπει να προσεξουμε το ποπουδακι μας , από τα πολλά κακακια τσισακια και αλλαγματα έχουμε συγκαει (ήταν και από την προηγούμενη επίσκεψη, είχε καλυτερευσει αλλά 2 μέρες τώρα ξανά κοκκινισε λιγάκι έντονα)  Βρίσκει ένα φύσημα στην καρδιά που δεν μπορούμε να το αξιολογησουμε από τώρα,  λογικά δεν είναι τίποτα μας είπε μην αγχωθείτε  Είχαμε λίγα ποναλακια νευράκια κλπ , μάλλον την πείραξε η διατροφή μου γιατί για κολικούς κάνουμε λόγο όταν η γκρίνια είναι ασταμάτητη και με διάρκεια ώρες και μοτίβο που επαναλαμβανεται για μέρες  Συνεχίζουμε το πρόγραμμα του θηλασμού ως έχει απλά μην υπερβαίνει τις 4 ώρες νηστικη  Ραντεβου ξανά στις 40 μέρες  Πρέπει να κάνουμε υπέρηχο ισχυων και εξέταση για τα αυτακια , εσείς αυτά θα τα κάνετε; Ξέχασα να την ρωτήσω αν μπορώ να πίνω κάπως άφοβα καφε ή ποια είναι η καλύτερη ώρα για να πιω  Από δω και πέρα θα σημειώνω απορίες   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...