Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αφροδίτη έχεις δίκιο! είπα την και αποψή μου στο "λυπάμαι πολύ"

πριν λίγες μερες είχε τρομοκρατηθεί επειδή κατα λάθος έδωσε περισσότερη

παρακεταμόλη σε υποθετο στο παιδάκι της που είχε πυρετό.

Της απάντησα στο ποστ, και επειδή κάτι δεν κατάλαβε, μου μίλησε στο τσατ. (την λεχω κ γω στις επαφές μου.)Τρομοκρατηθηκε μην τυχόν το παιδί

χρειαστει νοσοκομείο λόγω της υπερβολικής δόσης φαρμάκου που έδωσε.

Την καθησύχασα λέγοντάς της οτι αφου είχαν ήδη περάσει 5 ώρες απο τη λήψη φαρμάκου και δεν παρουσίασε κάτι το παιδί είναι οκ.

ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα!

φιλιά!

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παντα διαβαζω ποστ μελων που δεν γνωριζω καλα αν χρειαστει. Αλλωστε γι αυτο εβαλα τα λινκ για να δει και η ιδια η βουλα οτι υπηρχαν κοριτσια που απαντησαν στα θεματα της αρα αδικως μας κατηγορησε οτι δεν ενδιαφερομαστε. Θα μπορουσε να γραψει ενα ποστ με το τι εγινε και να την στηριξουμε οσο μπορουμε. Αντι γι αυτο ανοιξε ενα ποστ που κανει τα παραπονα της και σιγα σιγα της έβγαιναν και τα υπολοιπα. Γι αυτο αλλωστε δεν ασχοληθηκα με την εκτρωση διοτι δεν ξερω τιποτα για εκεινη. Πως να τη βοηθησω! :(

Δημοσίευση

Οταν εγραψε η Βουλα της εδωσα τη δικη μου αποψη δνε την εκρινα ουτε ειπα να στισουμε στο τοιχο οποιαδηποτε κοπελα εχει κανει εκτρωση παρολο που ειμαι αντιθεη σε αυτο και ξαφνιακ βλεπω οτι η βουλα πηρε την αποφαση να σβησει τα μυνηματα και να πει οτι θελει να σταματησουμε να γραφουμε επανω στο θεμα ενω εκεινη μας εχει πεταξει το μπαλακι οτι δνε δωσαμε σημασια σε αυτα που ειχε γραψει δηλαδη απο τη μια μας την λεει και απο την αλλη ενταξει μωρε δεν θελω ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ εμενα αυτο μου δειχνει μια μονη εικονα για αυτο το ατομο οτιστη ζωη της θελει να τα παραταει οταν βρισκει τα δυσκολα η οταν οι καταστασεις δε ειναι στα μετρα της .Επειδη ειδα ολα οσα εγραψες ΑΦΡΟΔΙΤΗ ειπα κατσε μαλλον καποια μελοι της τα εχωσαν αγρια και γυρισα και ειδαολα τα μυνηματα λοιπον ξερετε τη ειδα ;17 ατομα της μιλησαμε θετικα και προσπαθησαμε να της πουμε οτι οτι εγεινε εγεινε προχωρα παρακατω και εκεινη σαν ανταποδση τιμας λεει ; σταματαω τη συζητηση εδω !εως εκινη τη στιγμη μονο 2 ατομα ηταν αρνητικα και ισως απολυτα απεναντι στη πραξη της οχιπροσωπικα στο ατομο της αλαλ απο εκεινη τη στιγμη καιμετα ξεσηκωσε κματα αντιδρασεων.

Αφροδιτη μου θελω να σου πω κατι δεν εχει σημασια αν καποιες απο εμας αντρεξαμε να δουμε τι εγραφε η Βουλα στα μυνηματα της πριν 10 μερες δνε σου λεω πιο παλια ουε θα πω οτι ειναι κακοβουλη χρηστης αλλα να σου πω κατιοταν εχεις κανεις κατι στυο οποιο εσυ η ιδια εχεις ενοχες δνεμπορεις να ριχνεις τις ευθυνσες στους αλλους .

Και αλλωστε καμια απο εδω μεσα δεν ειναι υποχρεωμενη να διαβαζει ολα τα ποστ προσωπικα απο την ημερα που εχασα τον πατερα μου δνε μπαινω συχνα αλλα οταν μπω θα δω μερικα θεματα και αναλογα θα απαντησω αυτο δνε σηξμαινει οτι δνε εκτιμω τα ,μελοι και με ενοχλειοταν καποια μελοι μιλουν επειδη κρινουν εξ ιδιον.

Την καλυτερξ απαντησηγια μενα την εδωσε η Ιφιγενεια και να καποια δνε ειναι καλυμενη με ολα οσα προσφερει το mammyland θα πω το εξη :ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ :woohoo: !ε μα πια μας εχουν μουρλανει ολ την ωρα ολο ευγουν και ολο κολλημενες ειναι ! :blink:

Δημοσίευση

epidi se olo auto pira thesi kai gw stin arxi tou exw na pw to exis...den maresei na me koroideoun.!!!!!!otan arxisa na lew oti edw mesa ginete anakiklwsi onomatwn kai koroidias kapies enoclithikan kai apantisan ouf varethikame piaa...kaipali ta idia!!an den san aresei min apantate!!den mporei xerw ti ginete me tin voula...alla logiko den einia na prokalesei moni tis entupwsis kathwsss ta dedomena tis einai kapws!!!mexri proxthes rwtouse gia to self clear elege to mwro tha nai euprosdekto kai xafnika epivevenei tin eggumosini kai mesa se mia mera kanei kai ektrwsi????????kai mpenei amesws kai sto mammyland na to anakinwsei??kai enw pernei apantiseiss pou ti perimene na parei apo dw ...svinei osa grafei???Giati??mipos pali giati entupwseis???ilikrinaaa euxomai na leei psemata....oxi gia ton eauto tiss alla gia tin psixoula.....kai alithia na nai krima men alla uti kathorizei tin zoi tis kai xerei tiprepi na kanei!!thelete na mou peite kapies kokones edw mesa pou to pezete exupnes oti den exete antiliftheii oti peftei poli paramithi???oti exoume uperoli sto megaliooo etsi apla gia na asxoloumaste??egw me oses to suzitisa pantos sumfwnoun...den nomizw na mai egw i xazi pou to vlepw!!!diavaste themataa deite ta me seiraa uparxoun toso anakrivi stixiaa pou kathws se atoma leme min stenaxwrisee kai ta parigoroume auta poli aplaa den exoun kamia empiria me to thema kai apla theloun ta fwta panw tous gia agnwsto logo!!!nai antidraw kai lew auta pou lew giati den maresei i koroidia se ena site pou mpenw energa...voithaw voithieme ekana filies kai pisteuwww sauto!!!i kathe mia einai upeuthini twn praxewn tis!!den stinw kamia ston toixooo aplaaa den eimai kai xazi wste name koroideuoun.....

Δημοσίευση

voula akou na deis kopelara mou glukia....den xerw an les alithia i psemta...den mporw na katalavw akoma kai twra tin sugnwmi pou zitas kai apo pou tin zitas!!mesa se 5 meres evgales ena themaa to opoio eginee se ruthmousss poli grigorous..den ixeres kan oti isoun egguos..to mathes xafnika...eixes peiiiii thimameee kai to thimame kalaaa.....otiii an eimai egguos telikaaa kalodexoumeno!!kai xafnikaa mpeneis k les ekanes ektrwsii mesa se 2 meres auta twra!!!!pote to skeftieks pires tin apofasi???eise oli mera se ena net....apo xthes to vraduu mexri k simeraa pou mpenww se poli takta diastimataaa eise mesa!!!!rixneis mia apantisii svineiss ola ta themata souuu giati???na min uparxoun stixiaa???diladi dimiourgeis oti dimiourgeis svineis ta pantaa kai afineis tis alless na skotononte!!!den mporw na katalavw tin oli istoria sou ilikrina...euxomai pragmatika omws na les psemtaaa.....

Δημοσίευση

Voulaki logiko htan na se parekshghsw

me thn symperifora sou! Twra teleytaia ginane polla sto mammy

me pseytikous xrhstes kai to myalo mou paei kateytheian ekei.

Esy mas mperdepses ligo giayto kai egine olh ayth h istoria.

Nomiza pws hsouna neo melos...

Diavazontas ta post ths AFRODITHS epitrepse mou na allaksw

gnwmh gia to atomo sou kai na sou pw pws se pisteyw kai pws

lypamai gia oti sou synaivei....Den kserw pws tha fanei ayto

stis alles kopeles kai den me noiazei kiolas,alla egw etsi

niwthw kai prepei na sto pw. Kalo vrady! :kiss:

Δημοσίευση

annoula1982 έγραψε:

ΒΟΥΛΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ KAΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΩΡΑ ΜΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΔΙΚΗ....

Πόσο δίκιο έχεις!!

Πριν εννέα μήνες είχα γράψει τη δική μου ιστορία...(οι παλαιότερες θα θυμούνται),όλες είχανε πέσει να με φάνε,λές κ ήμουνα ο χειρότερος άνθρωπος!

Ακόμα πονάω,όμως δεν το μετανιώνω γιατι ήξερα πως αυτό το πλασματάκι θα ήτανε δυστυχισμένο εαν ερχόταν στον κόσμο κ δεν είχα το δικαίωμα να καταδικάσω ένα παιδί.

Η κάθε μια από εμάς έχει να περάσει το δικό της γολγοθά!

Δημοσίευση

μακαρι να μπορουσα να μηραστω μαζι σας ολοι την ιστορια μου.οποα θελει μπορει να μου το ζητηση με πμ.εχω μετανιωση που εγηνε και επρεπε να παρω και αλλη γνωμη,και οχι μονο μια απο γιατρο.

Δημοσίευση

βανια εχει σβηση και η ανοιψια μου νωμηζωντας οτι θα τα δημοσιεψη.και εγω ομως γιατι με επιανε ψυχωπλακομα.ειναι ομως και αλλα που δεν πηραχτηκαν.ηταν ενα θεμα πηρα μια δυο γνωμες και μετα λεω τη να το κανω?να το δεις και ο αντρας μου και πιος τον ακουει.

Δημοσίευση

ΒΟΥΛΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ KAΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΩΡΑ ΜΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΔΙΚΗ....

Πόσο δίκιο έχεις!!

Πριν εννέα μήνες είχα γράψει τη δική μου ιστορία...(οι παλαιότερες θα θυμούνται),όλες είχανε πέσει να με φάνε,λές κ ήμουνα ο χειρότερος άνθρωπος!

Ακόμα πονάω,όμως δεν το μετανιώνω γιατι ήξερα πως αυτό το πλασματάκι θα ήτανε δυστυχισμένο εαν ερχόταν στον κόσμο κ δεν είχα το δικαίωμα να καταδικάσω ένα παιδί.

εχει δικιο για αυτο πυ λεει και σε εμενα πεζη κατι τετοιο.δεν θα μηλησω ομως για αυτο ειναι και αλλο θεμα και ισως το ποιο βασικο στη ιστορια μου.η μανουλες ισως με καταλαβουν.ποια μαμα θα διαλεγε τον εαυτο της η ενα αγεννητο παιδι? αν παθη καποια μαμα κατι τα παιδια της τι θα γηνουν στον κοσμο?ορφανα απο μανα?

δεν ειμαι ατομο που λεω δεν το θελω το διχνω,μπορει να μην το ηθελα,ουτε ο αντρας μου κυριος αυτος,αλλα θα εδηνα ελπιδες σε ενα παιδι που δεν μου εφτεξε σε τιποτα.οταν πηγα στο γιατρο ημουν 6 εβδωμαδων και το ειδα στον υπρηχω,μου ειπαι οτι ειναι παρα πολυ επικυνδυνο να το κρατησω παιζεται η ζωη μου κορονα γραμματα,δεν υσχιη σε ολες της εγκυμοσηνες με ζαχαρωδη διαβητη,πεζη και η κληρωνομηκοτητα,και το πως εισαι κατα την διαρκια της εγκυμοσηνης.ισως να ακουγεται εγωιστηκο αλλες θα εδηναν τα παντα για ενα παιδι,και εχω να πω οτι να δωσουν τα παντα για ενα παιδι,αλλα αλλες θα εβαζαν την ζωη τους σε κυνδηνο για ενα αγενητο παιδι? ισως και να ρισκαρα,αν ομως κατι πηγενε στραβα τα αλλα παιδια μου τι θα εκαναν χωρις μανα?εκανα πολυ μεγαλο μεγαλο λαθως που το εγβαλα στην φορα,αλλα επιδη εγηνηνε δεν περημενα τοσες αντηδρασης.δεν περημενω απο καποια συμπαρασταση,αλλα ηθελα καπου να τα πω και μου βγηκε με λαθως τροπο

Δημοσίευση

αλλιώς βγαίνει το πράγμα τώρα και αλλιώς μας τα έλεγες προχτές και γιαυτο ειδες και αντιδράσεις. Πουθενα δεν φάνηκε στην δημοσιευση σου προχτές καικακως την έσβησες οτι ήταν καθαρα θέμα υγείας και ότι κινδύνευες εσυ. Ετσι αλλάζει το πράγμα. Εσυ μας παρουσίασες οτι εγινε κατι που δεν καταλαβες πως εγινε. Οτι το παιδί αυτο θα ηταν δυστηχισμένο και αποφάσισες να μην το φερεις στην ζωή και οτι δεν ειχες υποστηριξη απο τον άντρα σου και το περιβάλλον σου. Αυτα ειχες πει. Τωρα λες αλλα πράγματα. Anyway εσυ ξερεις καλύτερα ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...