Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

στην πιο γλυκια αδερφουλα του κοσμου ευχομαι....ολα τα καλα του κοσμου!

να ζησεις να εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε και πανω απολα να εισαι ευτυχησμενη οπως εσυ ονειρευεσαι!

Μαρινιω στη ζωη να ευχεσαι....καθε ευχη ειναι ενεργεια που καποια στιγμη επιστρεφει σε σενα...προσεχε μονο τι ευχεσαι!

σε αγαπαμε πολυ πολυ οοοολοι!

Δημοσίευση

agapes mouuuuuuu glikiesssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!

posooo me sigkinisateee :( :silly:

manoulaaaa euxaristw pou anoikses to thema!kai gia tis euxes

adelfoulaaaa xilia euxaristwwww,poly wraia auta pou mou eipes!!!

bourigue na sai kala glikia mou!!!

koritsia simera kleinw ta 22!!!

den tha sas kripsw pws psixologika eimai ntaoun ligo...

skeftomoun pws alliws tha eniwtha auth tinb mera!!!alla ti na kanoume????o Theos kserei.....

kopelaressss eiste teleies :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε με προλαβατεεεεεεεεεεεεεε

ΜΑΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙς

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.......

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ,ΕΡΩΤΕΜΕΝΗ ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ......

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ

ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΚΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μαρινακι μου χρονια σου πολλα κοριτσαρα μου!να'σαι παντα γερη,δυνατη,ευτυχισμενη,γεματη υγεια,πλουσια,ομορφη,ερωτευμενη,περτριγυρισμενη απο ανθρωπους που σ'αγαπουν και πολυ πολυ συντομα και μανουλα!!!!!!!!!!!αχ και θα'σαι η πιο τελεια μανουλα!!!!!!!!!!!!!ερχεται μαρινιω μου,ερχεται!το νου σου!!!!!!!!!!!!και να ξερεις πως οσο εχεις το 2 μπροστα στην ηλικια σου δεν επιτρεπεται να εισαι νταουν!αστα αυτα για το 3 και μετα!!!!!!μεχρι τοτε ομως εχεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο μπροστα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ βρε μαρινιω μου ξεχασα να σου πω οτι θελω μια χαρη απο σενα!!!!!!!!!!εγω σου εστειλα τοσα δωρα με πολυ πολυ αγαπη,κανε μου κι εσυ τη χαρη και βγαλε αυτη τη φωτο απο το προφιλ σου!δεν σε αντιπροσωπευει!εσυ εισαι ενα χαρουμενο κοριτσακι!καντο τουλαχιστον για σημερα!αυριο παλι βλεπουμε!ειναι μερα χαρας σημερα ετσι?αυτην την εικονα μονο που την βλεπεις στεναχωριεσαι!!!!!!!κι εγω για ανταλλαγμα θα σου στειλω κι ενα ακομα ομορφο δωρακι να το πιεις στην υγεια μου!!!!!!!!

την βοτκα εννοω!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

αχ βρε μαρινιω μου ξεχασα να σου πω οτι θελω μια χαρη απο σενα!!!!!!!!!!εγω σου εστειλα τοσα δωρα με πολυ πολυ αγαπη,κανε μου κι εσυ τη χαρη και βγαλε αυτη τη φωτο απο το προφιλ σου!δεν σε αντιπροσωπευει!εσυ εισαι ενα χαρουμενο κοριτσακι!καντο τουλαχιστον για σημερα!αυριο παλι βλεπουμε!ειναι μερα χαρας σημερα ετσι?αυτην την εικονα μονο που την βλεπεις στεναχωριεσαι!!!!!!!κι εγω για ανταλλαγμα θα σου στειλω κι ενα ακομα ομορφο δωρακι να το πιεις στην υγεια μου!!!!!!!!

την βοτκα εννοω!!!!!!!!!!! vodka-20100306-2.jpg

xxaxaxxaxaxaxaxaxxaax na sai kalaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

:lol::lol::lol:

teleiaaaaaaaaaa votka....!!!! ;)

Δημοσίευση

kalimeraaaaaaaaaaa koritsaressssssssss!!!!!!!!!!!

popopopo euxoulesssss!!!EISTE OLES FOVERES!!!!!!!!!!!

loipon.....

ksaedrfoulaaa mouuu xilia euxaristw gia tis poly omorfes euxoulesssss!!!!!!!!!

kimon euxaristw kai senaaa poly!!!

jovanna euxaristwwww!!!

zoumpi mouuu xilia euxaristwww kai afou eisai egkioyla h euxh sou tha piasei....makari!!! :woohoo: :woohoo:

KTK euxaristwww ante na sou kanw tin xari!!! ;)

manoulaaaaaa pooosooo me sigkineis kai ti wraia tourtitsaaaaaa!!!!

KORITSIAAA TO PARTYYYY ARXIZEIIIII!! PIASTEEEE MPALONIAAAA,PITAKIA,KAPELAKIIA.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΙΠΕ....Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ!!! birthday_24.gif

το γωγάκι έβαλε ττην τούρτα, πάμε λοιπόν και το τραγουδάκι

Μαρινιω μας να ζήσεις και χρόνια πολλά

με ένα μπεμπάκι γρήγορα στην κοιλιά

παντού να σκορπίζεις γέλιο, χαρά

και όλοι στο mammyland να λέμε καλώσ την τη μαμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Με πολλά πολλά πολλά πολλά παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Του χρόνου διπλή κούκλα μου!!! Μέσα από την καρδιά μου!!! :)

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

Χρόνια πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Με πολλά πολλά πολλά πολλά παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Του χρόνου διπλή κούκλα μου!!! Μέσα από την καρδιά μου!!! :)

ti omorfessssssssssss

euxoulessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

na sai kalaaaaaaaaaaaaaaaaa me to kalooo kai esyyyyyyyy

Δημοσίευση

Μαριννιωωωωωωωω μου....εχεις γενεθλια :woohoo: :woohoo: ?????

Αχ κοριτσακι μου γλυκο ευτυχισμενη και πολυχρονη να εισαι!!!!!

Παντα χαμογελαστη :):):):) και τα καλυτερα ερχονται.......... ;) !!!!!!!Τις καλυτερες ευχες μου!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...