Μετάβαση σε περιεχόμενο

ερεθισμενες θηλες!


Recommended Posts

καλησπερα!!!!

επειδη ξερω οτι πολλα κοριτσια αντιμετωπιζουν προβληματα με ερεθισμενες θηλες,και επισης πολλες διακοποτουν τον θηλασμο λογω αυτου,ηθελα να σας προτεινω μια κρεμα που πραγματικα κανει θαυματα!!!!

το αριστερο μου στηθος λογω και κακης στασης του μωρου..αλλα και απο μια σειρα πραγματων ηταν σε ασχημα χαλια...δοκιμασα τα παντα!!!!!!

τι πουρελαν...τι φισαν...να αλοιφω το γαλα μου...να κυκλοφορω με το στηθος εξω...τιποτα!!!αγανακτησα και πηρα τον δερματολογο μου...ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι απιθανος και μου λεει βαλετην zinco.κοριτσια επουλωθηκε αμεσως...κανει θαυματα!ειναι καταλληλη και για συγκαματα μωρου,εγκαυματα,ειναι παχυρευστη οπως η κρεμα που βαζουμε στο ποπουδακι των μορων μας.

τωρα θηλαζω και ουτε πονος ουτε τιποτα!ασε που δεν κολλαει οπως η πουρελαν...

ελπιζω να βοηθησα!!!!!!!!!!!!!

:):) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έκλεισα 4 μήνες με σκισμένη θηλή. Βάζω purelan, μελισσοκέρι, το γάλα μου και δεν βλέπω γιατρειά. Είναι λες και κάποιος την έχει πριονίσει και πονάει απίστευτα. Αυτήν την κρέμα τη βρίσκεις στα φαρμακεία?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki70 έγραψε:

Έκλεισα 4 μήνες με σκισμένη θηλή. Βάζω purelan, μελισσοκέρι, το γάλα μου και δεν βλέπω γιατρειά. Είναι λες και κάποιος την έχει πριονίσει και πονάει απίστευτα. Αυτήν την κρέμα τη βρίσκεις στα φαρμακεία?

pos se katalavaino!!!!!!!!kai go etsi...ponos...trelos ponos..emena einai les kai exo pathei egkauma..

trexa sto farmakeio!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτες οι hydrovit τελικα ειναι πολυ καλες!εγω βαζω στα μωρα οταν εχουν κανενα σπυρακι στο προσωπο την D-PANTHENOL της ιδιας σειρας.Θα ψαξω κ αυτη που λες να την εχω αν και με την purelan προς το παρον γινεται η δουλεια μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

manm έγραψε:

papaki70 έγραψε:

[/quote:3kk0ffex]

Κ εμένα έτσι ήταν... :( Εβαλα purelan τίποτα! Τελικά, με το γάλα μου και όσο μπορούσα χωρίς σουτιέν, έφτιαξαν γύρω στις 40 μέρες. Από κει και πέρα ο θηλασμός έγινε απόλαυση κι ευχαρίστηση! Πριν έκλαιγα από τον πόνο κάθε φορά!!

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!! θα την εχω υπόψιν μου για το δεύτερο, πρώτα ο Θεός! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ πάλι βρε κορίτσια με την purelan βρήκα γιατρειά με έσωσε τότε που είχα πρόβλημα.Αυτη η αλοιφή που λέτε ξεβγάζετε πριν απο κάθε θηλασμο;γιατί η purelan όχι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να προτείνω κι εγώ κάτι διαφορετικό που μου

έδωσε μια κοπέλα που της το σύστησε μια μαία?

Λέγονται "MOTHER MATES" και είναι επιθέματα στήθους!

Γράφω ότι βλέπω στο κουτί:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Το επίθεμα Mother mates hydrogel είναι αποστειρωμένη πολυουρεθάνη βασισμένη στα υδρόφιλα hydrogels.

ΔΡΑΣΗ:

Τα επιθέματα mother mates hydrogel,παρέχουν ένα υγρό περιβάλλον και συντελούν στην αποθεραπεία των θηλών.Προστατεύουν από βακτηριακές λοιμώξεις,την αφυδάτωση των πληγών,απορροφούν την έκκριση των θηλών και παρέχουν ένα δροσερό επίθεμα που ανακουφίζει από τον πόνο.

Ηταν φοβερά!Πραγματικά η δροσιά τους θα μου μείνει αξέχαστη!!!!

Μόλις τελείωνα το θηλασμό,που οι θηλές μου ήταν κόκκινες και

έκαιγαν από τον πόνο,έβαζα τα επιθέματα και κοιμόμουν και το πρωί ήταν μια χαρά!!!!

Τιμές και από που μπορείτε να τις προμηθευτείτε δε ξέρω,γιατί η κοπέλα αυτή μου τις χάρισε(ας είναι καλά)!

Γράφει όμως επάνω στη συσκευασία τον εισαγωγέα:

INNOVACT

Εμπορία Ιατρικών Ειδών-Μηχανημάτων&Παραφαρμακευτικών Προιόντων

Τζαβέλλα 41Α-154 51 Ν.Ψυχικό,Αθήνα

Τηλ.210 67 46 730

Ελπίζω να βοήθησα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα οι καημένες οι θηλές μου ξεκίνησαν να ερεθίζονται πριν μου ρθει πρώτη φορά περίοδος όταν το μωρό ήταν 9 μηνών. Μέχρι πριν δεν είχα κανέναν πρόβλημα που να διήρκησε τόσο πολύ. Το κακό είναι ότι όταν επουλώθηκε η μία η άλλη σκίστηκε. Είναι ξερές και ξεφλουδίζονται. Μόλις πάει λίγο να κλείσει το σκίσιμο και πάει ο μικρός να ρουφήξει ξαναανοίγει και φτου και από την αρχή. Ο άντρας μου απορεί πως τόσους μήνες αντέχω αυτόν τον πόνο. Αλλά τι να κάνω δεν θέλω να κόψω τον θηλασμό. Η purelan απλά λίγο το μαλακώνει και μετριάζει τον πόνο αλλά δεν το θεραπεύει. Είναι πολυ βαθύ το σκίσιμο και κανονικά θέλει αποχή μερικές μέρες να στρώσει. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί είναι το αγαπημένο του στήθος αφού παράγει περισσότερο γάλα από το άλλο. Θα δοκιμάσω και αυτήν την κρέμα γιατί πραγματικά κουράστικα να πονάω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

αχχχχ να μην το ηξερα νωριτερα οτι εχει και αλλα προιοντα και εμενα ειχαν τραυματιστει οι θυλες τοσο που αρχισε να μου δημιουργει και ψυχολογικο απεντι στο παιδι και ετσι αποφασισα να σταματησω τον θυλασμο και ηθελα σαν τρελη να θυλασω το φασολακι μου

Στερνη μου γνωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Κορίτσια, την βοήθεια σας!

Ο μικρός μου είναι μιας εβδομάδας και λίγων ημερών και θηλάζουμε από την αρχή αποκλειστικά.Τα πάμε μια χαρά από την άποψη ποσότητας γάλακτος, όρεξης και βρεγμένης πάνας.

Από την αρχή είχα ενοχλησούλες στις θηλές ,ανεκτές όμως και κυρίως όταν ξεκινούσε ο μικρός τον θηλασμό κάθε φορά.Το θεώρησα φυσιολογικό μέχρι να σκληρήνουν οι θηλές και τις περισσότερες φορές έβγαζα λίγο γάλα και τις άλειφα(όχι πάντα)

Το πρόβλημα είναι οτι τις τελευταίες μερες η θηλή στο δεξί στήθος πονάει αφόρητα όταν ξεκινάει τον θηλασμό ο μικρός.Δεν βλέπω να έχει κάποια πληγή και δεν νομίζω να είναι λάθος στάση.Υπάρχει επίσης μια άσπρη φουσκαλίτσα στην θηλή(είναι κλεισμένος πόρος?).Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με τον πόνο ή είναι άσχετο?

Τα ζεστά μπάνια ή οι κομπρέσες θα βοηθήσουν?Πρέπει να κάνω και μαλάξεις στο στήθος?(πως?)

Συνεχίζω να τον θηλάζω κανονικά και από το πονεμένο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πονάς σε όλη τη διάρκεια του θηλασμού, ακόμα και μετά το τέλος; Νιώθεις επιδερμικό πόνο ή εσωτερικό;

Αν έχεις ερεθισμένες θηλες βοηθάει ο αέρας και η κρέμα λανολίνης εκτός από το γάλα που πολύ καλά κάνεις και το βάζεις.

Αν πονάς εσωτερικά και ο πόνος είναι οξύς, σαν βελόνες ή σπασμένα γυαλιά στο στήθος σου, ενδεχομένως να είναι μια μυκητίαση και θα πρέπει να κόψεις τη ζάχαρη και το λευκό αλεύρι για λίγες μέρες μέχρι να νιώσεις καλύτερα. Σαφώς και δεν σταματάμε τον θηλασμό, εκτός αν δεν αντέχεται ο πόνος.

Για τη φουσκαλίτσα δεν ξέρω να σου πω... ίσως κάποια άλλη κοπέλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνα ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Πονάω κυρίως στην αρχή του θηλασμού που πιάνει ο μικρός την θηλή και μετά όχι ιδιαίτερα.Ο πόνος δεν είναι εσωτερικός ή σαν βελονίτσες.Θα τον χαρακτήριζα επιφανειακό.Βέβαια τις θηλές μου τις νιώθω ιδιαίτερα ευαίσθητες ακόμα(ίσως είναι νωρίς-σκέψου οτι θηλάζω λίγο παραπάνω από εβδομάδα) .Δηλ. με ενοχλούν αν δεν φοράω σουτιέν και τρίβονται στο ύφασμα του ρούχου που φοράω.

Ελπίζω να μην συνεχιστεί ο πόνος.Δεν θέλω να επηρεαστεί ο θηλασμός από αυτό.Ακουσα οτι ακόμα και αυτή η ενόχληση μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή από το πονεμένο στήθος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τότε είσαι μια χαρά! Ο πόνος θα περάσει σε λίγες εβδομάδες. Αν νιώθεις εκνευρισμό όταν τρίβονται οι θηλές σου, βάλε σουτιέν. Εγώ δεν άντεχα τίποτα να ακουμπάει επάνω τους.

Είμαι από τα άτομα που βίωσαν έντονο τον πόνο στην αρχή του θηλασμού και μπορώ να πω ότι άξιζε τον κόπο γιατί έζησα φοβερές στιγμές και συγκινήσεις. Στους δύο μήνες δεν πονούσα καθόλου. Μου πήρε παραπάνω γιατί εγώ έκανα λάθη.

Παρόλα αυτά η παραγωγή ήταν αφθονη μεχρι τους 16 μήνες που θηλάσαμε ουσιαστικά. Τώρα το στήθος μου είναι απλά μια πιπίλα η οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα κοπεί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω σκοπό να σταματήσω τον θηλασμο.Θηλάζουμε αποκλειστικα και τα πάμε μια χαρά.Αρέσει πολύ και σε μένα και σε εκείνος(πέρα από όοοοοοολα τα θετικά που αποδεδειγμένα έχει για μαμά και μωρό).Σκοπεύω να θηλάσω τουλάχιστον μέχρι να πάω στην δουλειά (σε 9 μήνες) και να προσπαθήσω να γίνω από τις μαμάδες που θηλάζουν με περιφάνεια δημόσια(μην κλειστουμε μέσα καλοκαιριατικα)που στην Ελλάδα για κάποιο χαζό λόγο είναι δακτυλόδεικτούμενες!! :blink:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Και εγώ ελπίζω οτι θα περάσει ο πόνος και μάλλον είναι λίγο νωρίς και δεν εχουν ακόμα "στρώσει" οι θηλές μου.Που θα πάει... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...