Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

mama_xina έγραψε:

den asxoloumai mazi sou re koritsi mou!!!xwnepse tooo pia!!!!!!!!!!!esy kaneis profil kai mou katevazeis to karma mallon!!!egw eixa na mpw 3 meres giati EXW KAI ALLES DOULEIES KAI TO KARMA MOU APO 8 PIGE -2!!!!KAI META POU SE APANTHSA OTI DEN ASXOLOUMAI SE PM EGINE AYTO!!!MHN MAS DOULEUEIS TWRA!!!ELEOOOS!!!!

SE EXW PARAKALESEI NA MHN KSANAASXOLITHEIS ME MENA!!!OK?????????KAI DEN ASXOLOUMAI ME TETOIES MIKROTHTES OPWS TO KARMA!!!EXW KAI ALLES DOULEIES!!!!SE PARAKALW NA MHN KSANA ANAFERTHEIS SE MENA!!!!![/quote:1g7kbbuf]

κοπελα μου μπορεις να παρεις την κακομοιρια και την μιζερια σου μακρυα απο εδω? φτου κακο μακρυα απο εμας μητσοτακη!

ελα και εχουμε σοβαρα πραγματα να κανουμε...

ααα φερε τη μυγα πισω!χαχαχαχαχα μπουααχαχαχαχαχαχα κακακακακα

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ki emena re koritsia kana karmaki tora pou gyrnaei xaxax!

exo kollhsei me to ola!!!kai nystazo poly!!!!!!

mou kane xtes super ksenyxti h mikrh 4-6.30 me gelia kai xares!

emeine se mas o nonos ths kai ekeinh thn ora eixane ksypnhsei me ton antra mou gia na fygoyne gia aerodromio kai h mikrh ksesalose kai den me exei synhthisei se tetoia!!!!!!

popo timh kai doksa stis ksenyxtomamades respect! parakalao mhn exoume pali tetoia apopse!

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

to foroum mas htan wraio!!!sigxathikaaaa edw mesa me sena!!!!!!!!!!!!sigxathika na vlepw na mas xwrizeis se stratopeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai to gwgaki efyge giati????giati sigxathike auto!!!!!!!!!!!!!!!!

kai egw den skopeuw na mpainw na vlepw esena na les makakies!

κοριτσι μου αντε γεια!συνελθε δεν περιστρεφετε ο κοσμος γυρω απο σενα!

σσσ μην της δινετε σημασια αυτο θελει γιατι λειπει το παρεακι της και δεν εχει τι να κανει!οποτε αδιαφορειστε ας πουμε οτι ειναι μια μυγα που μπαινει στην οθονη!

κελλυ την παντοφλααα

Δημοσίευση

lipon to ramonio pou uposxethike kai valame stixima oti an eimai egguos tha rthei meta to pasxa drama na me dei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gia na doume!!!!egw den piseuw oti eimai xexe....egw to paqsxa tha paw kastoria stin manoula mou xexe...em xristougena kaname drama kastoria tha pame gia pasxa stous dikous m!!!eseis pou tha pate???stamyy ti lampada zitise i nufi mou???

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μαρινιω έγραψε:

κοριτσι μου αντε γεια!συνελθε δεν περιστρεφετε ο κοσμος γυρω απο σενα!

σσσ μην της δινετε σημασια αυτο θελει γιατι λειπει το παρεακι της και δεν εχει τι να κανει!οποτε αδιαφορειστε ας πουμε οτι ειναι μια μυγα που μπαινει στην οθονη!

κελλυ την παντοφλααα[/quote:2xn36ytl]

eisaiiiii gia lipisi!!!

Δημοσίευση

nai ontos ksesalosa xtes!phgame me tis files mou kai th mpempa sth marina floisvou kai hpiame kafedaki meshmeraki ston hlio me varese sto kefali alla htane teleia!!!

petaksa kai to vyzo ekso kai thilasa xyma kala oloi koitagane sa vlakes antres-gynaikes poso plaka eixe!!!

Ki ego xalia fasolakia ekana shmera den trogontousan alla ta fage o antroulis mou mh me prosvalei!!!

omos xtes ekana ena katsikaki mpouti sto fourno poly nostimo kai vghkame asproprosoph ston koumparo pou filoksenousame!!!opoia thelei na ths doso syntagh!!!!!!!

to pasxa edo!!!!! klaps lygm!!!!!!!! thelo ki ego taksidaki!!!!!

Δημοσίευση

βασου..εδω ηρεμια...περνανε που κ που διαφοροι να μας ταραξουν αλλα ξερεις...ειδα τοσο μητσοτακη σημερα που ολα μου φαινονται αστεια!!!

σταμη κατσε τωρα που θα της κανουμε τον μικρο πριγκιππα...η κελλυ δηλαδη!!!

Δημοσίευση

den xerete poso taraxtika..eixe iremisei to kefali m k me piase apo ta neura me poio dikewma anaferei to ooma mou?????apopou k ws pou???an den to svisei tha psaxw ti lena tin exw kai sto fb....kai me apodixeis tha tis dixw oti manaferei xwris logo......ante diladi theli name taraxei....

kai lew!!!!!stamy kai gw prigkipisa tha tin exw tin nufoula mou!!!!apla mporei na sitn parw edw stin drma mi fovase kale tha me kali pethera:):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...