Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μανουλα μου παω για υπνο γιατι αυριο εχω να δω για μια δουλειαααα

κοριτσακια συνεχιστε τον πατσα σας και οποια φυγει τελευταια να κλειδωσει τη πορτα

σας αγαπω πολυ,τα φιλια και την αγαπη μου

καληνυχτα ονειρα γλυκα και παραμυθενιαααα

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τιποτα το ιδιαιτερο,βλεπω στο παρα5 και μιλαω και εδω..22 του μηνα φευγει με το καλο.οσο για ευχαριστα δεν ξερω,γιατι απο τον οκτωβρη μεγαλωσε ο κυκλος μου και καθε μηνα γινεται και μεγαλυτερος.παντως δε το σκεφτομαι καθολου,αν ειναι να ερθει θα ερθει... :):)

Δημοσίευση

αχ κοιταξε μαμα εγω θα φυγω 24και θα γυρησω 29...!θα παω ροδο!!!

καλα κοιταξε οταν γυρησει ο καλος σου...θα εισαι διπλη!ετσι για να μην εισαι μονη βρε αδερφε!χιχιχι

μπουγατσουλα εισαι εδω??

Δημοσίευση

mpougatsoula24 έγραψε:

koritsiaaaaaaaaa

εχω βαλει αντενα κ εδειχνε την τζουλια αλεξανδρατου

να μπιιιιιιιιιιιιιιπ εχει πεξει κ σε μπιιιιιιιιιιιιπ

τρελαθηκαααααααααααααααα η γελιαααααααααααααααααααα

kai egw tin eida!!!!!!!!!!!!

einai polyyyyyyyyyyyy pou@@@@a!!!!

eleosssssssssssssssss :ohmy:

Δημοσίευση

μπραβο μαρινιω μου!!!ελπιζω να μας λες αληθεια ;);) βρε κορη μου μικρη δε διαβασες χτες που εγραψα ο,τι μου ειπε ο καλος μου ο,τι αν το καραβι ειναι δεμενο εκει που θα βρισκοντε να παω κι εγω να κανουμε μαζι πασχα?θα λειπεις στη γιορτη της μανουλας? :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω πιστευω πως οταν νιωθουμε ανασφαλεια και ειμαστε ευαλωτες συναισθηματικα σε οποια ηλικια και να ειμαστε αυτες οι σκεψεις περνανε απ το μυαλο μας. Εγω χωρισα απο μια σχεση στα 27 και επειδη ειχα παντα στο μυαλο μου οτι θελω να κανω οικογενεια και παιδια σε μικρη ηλικια σκεφτομουν τοτε ακριβως αυτα. Μεγαλο κυκλο δεν ειχα ποτε να κανω γνωριμιες ευκολα κτλ και ελεγα τωρα ποτε θα γνωρισω καποιον και ποτε θα κανω παιδι κτλ οταν περασα τα 30 ελεγα καλα τι χαζη που ημουν που στα 27 σκεφτομουν ετσι..32 δεν εισαι μεγαλη μια χαρα μπορεις να φτιαξεις ξανα τη ζωη σου και επισης δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. Μια φιλη μου ειχε χρονια σχεση και προσπαθουσε αρκετο καιρο για παιδι χωρισαν και μετα απο καποιο διαστημα που γνωρισε ενα παιδι μεσα σε ενα χρονο παντρευτηκαν και εμεινε αμεσως εγκυος.  Για την περιοδο δυστυχως δε γνωριζω να σου απαντησω..
    • Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες. Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες. Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί. Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;
    • Εχω την οικογένεια μου κοντά αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Και έχω και μια κολλητή μου φίλη. Ωστόσο εδώ όλοι με ξέρουν σαν «η αρραβωνιαστικιά του τάδε». Ολο το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου παιδιά. Μωράκια και πιο μεγάλα παιδάκια.   Φοβάμαι πως αυτό  θα γίνει. Δεν ξέρω. Δεν έχω υπάρξει ούτε νιώσει πιο μόνη εδώ και κάποια χρόνια.  Άλλη σοβαρή σχέση δεν είχα.  Είχα τις παρέες μου, τη δουλειά μου, φλερτ κλπ αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έντονα συναισθήματα. Μόνο μαζί του ένιωσα διαφορετικά. Δε μπορώ λοιπόν να φανταστώ πως όλα χάθηκαν.    Μίλησες στην καρδιά μου… Κινούμαι με αυτά ως γνώμονα δεν ξέρω γιατί. Γιατι ίσως έτσι έμαθα; Γιατί φοβάμαι; Γιατί δεν είμαι δυνατή; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν αξίζει να σπαταλήσω άλλα τόσα χρόνια από φόβο, αλλά φοβάμαι και ελπίζω ότι αυτός ο άνθρωπος με αγαπάει. Φοβαμαι ότι αν φύγει ποτέ δε θα καταφέρω να κάνω παιδιά. Και είναι το όνειρο μου. Και πώς θα βρω καποιον άλλο που θα έχει τα ίδια θέλω;  Κι αν δε βρω ποτέ; Δε με έχει αφήσει όλο αυτό ούτε να σκεφτώ το σώμα μου και τις ανάγκες μου μετά από όσα συνέβησαν.  Επίσης, πότε θα μου έρθει περίοδος; Πότε θα πρέπει να περιμένω; Ο γιατρός είχε πει σε λίγες μέρες, τι συμβαίνει συνήθως; Τι θα πρέπει να κάνω μετά από αυτές τις τιμές χοριακής;; Ξέρει κάποια;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...