Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΤΥΜΕ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟΜΙΣΥ ΕΤΩΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ.. :lol:

Δημοσίευση

Γεια σου Εμούλα!Καλως όρισες στην πολύ όμορφη παρέα μας!Εγώ είμαι η Μελίνα,28 ετών και έχω 3 υπέοχες κόρες,την Αννα 2 ετών,και τις Μαριλένα και Χριστίνα που είναι 5 μηνών.Να χαίρεσε την μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη με πολύ πολύ αγάπη!:laugh: :laugh: :laugh: Φιλάκια,τα ξαναλέμε

Δημοσίευση

Γεια σου Εμούλα!Καλως όρισες στην πολύ όμορφη παρέα μας!Εγώ είμαι η Μελίνα,28 ετών και έχω 3 υπέοχες κόρες,την Αννα 2 ετών,και τις Μαριλένα και Χριστίνα που είναι 5 μηνών.Να χαίρεσε την μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη με πολύ πολύ αγάπη!:laugh: :laugh: :laugh: Φιλάκια,τα ξαναλέμε

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εμουλα μου,γεια σου!! καλως ηρθες!! να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου γλυκια μου!! εχω κι εγω ενα κοριτσακι 5 μηνων και μενω κι εγω μαρουσι!!! ελπιζω να τα λεμε συχνα και να τα πουμε και καποια στιγμη απο κοντα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Εμουλα μου,γεια σου!! καλως ηρθες!! να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου γλυκια μου!! εχω κι εγω ενα κοριτσακι 5 μηνων και μενω κι εγω μαρουσι!!! ελπιζω να τα λεμε συχνα και να τα πουμε και καποια στιγμη απο κοντα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αντε ωραία με το καλό κορίτσι μου να έρθει το πρώτα σας παιδάκι ☺️ Καλά ναι και εγώ τα ίδια παθαίνω πήγα 9 εβδ τελευταία φορά δεν έχω ξανά πάει άλλο οπότε κάπως έχω ένα άγχος να δω τι γίνεται  εμένα είναι το τρίτο παιδάκι έχω αλλά δύο κορίτσια 3 ετών και 15 μηνών Αύριο 11:30 η ώρα έχω ραντεβού σήμερα είμαι 12 εβδ 
    • Καλημέρα κοριτσια μου!Καλή εβδομάδα εύχομαι και να έχουμε έναν πολυ όμορφο μήνα 🥰 Τι κάνετε? Πως είστε? Εγώ είχα γιατρό την Παρασκευή...600+γρ ο μπεμπάκος 🩵 όλα καλά! Ο πλακούντας μου ανέβηκε ✌️Μου έγραψε αιματολογικές και καμπύλη ζαχάρου. 
    • Καλημερα σας κοριτσια.Γραφω αυτο το post γιατί θέλω την συμπαράστηση σας.Εχω ξεκινήσει δουλειά ως οικονομική σύμβουλος,ειναι κατι που μου αρέσει και επιπλέον μπορώ να ειμαι και σπίτι,είναι κάτι πο΄λύ ενδιαφέρον αλλά δύσκολο να το εξηγήσω.Θα ήθελα λοιπ΄ον βοήθεια απο εσάς να κάνουμε κάποιες αναλύσεις γιατί εγω δεν εχω μεγάλο κύκλο και εχω μιλήσει με όλους.Μπορεί να γίνει διαδικτυακά και πέρνει περίπου 40λεπτά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Σήμερα κοιμήθηκα πολύ καλύτερα!!! Ξεκίνησα να ξεπρηζομαι νομίζω σιγά σιγά, σίγουρα βοηθάει κ το νερό κ το περπάτημα πολύ!! Ολα θα περάσουν σιγά σιγά. Πώς είστε εσείς ;; Τα μπουμπούκια;; 
    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
  • Προσθήκη...