Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

... που δεν είναι και τόσο παραμύθι. Δεν ήξερα σε ποια στήλη να θέσω θέμα. όποια κορίτσια ενδιαφέρονται ας το διαβάσουν είναι λιγο μεγάλο αλλα αξίζει τον κόπο.

http://www.greenpeace.org/greece/137368/137465

Δημοσίευση

Μεγάλο θέμα και πραγματικά μέσα απ' αυτό το άρθρο καταλαβαίνουμε τις τεράστιες δια-στάσεις της καταστροφής του περιβάλλοντος. Βλέπεις όμως ότι η ευαισθησία των περισ-σοτέρων εξαντλείται σε ένα άρθρο ή σε μια τηλεοπτική συζήτηση. Από κει και πέρα στην καθημερινότητα μας χολένουμε και γι΄αυτό φταίει ότι το σχολείο δεν φρόντισε να μας κά-νει ν΄αποκτήσουμε μια στοιχειώδη περιβαλλοντική συνείδηση.

Δημοσίευση

Εχεις απόλυτο δίκιο για το σχολείο. Θα προσθέσω όμως και την οικογένεια. οι γονείς μου πχ ποτέ δεν ήταν ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος, δε ξέρω γιατί ίσως επειδή είναι μεγάλοι σε ηλικία και μεγάλωσαν α)στην επαρχία, β) σε καθαρό περιβάλλον γ)τρώγωντας υγιεινα με αγνα προιόντα. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να μεταδώσω στο γιο μου και αργότερα στην κόρη μου το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον. Ας μην τα περιμένουμε όλα απο κυβερνήσεις και προγράμματα,(ειδικά οι κυβερνώντες ασχολούνται με άλλα θέματα όπως διαπιστώνουμε καθημερινά :angry: ) αλλά ας κάνουμε και εμείς κατι.. :(

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα, αυτό που λες για τους γονείς το έχω ζήσει κι εγώ έτσι ακριβώς όπως το μεταφέρεις αλλά τώρα που το διαβάζω από σένα το συνειδητοποιώ. Αν δεν γίνει ατομική προσπάθεια δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι. Αυτό που γενικά πιστεύω όμως είναι ότι οι άνθρωποι είναι τρομερά αδιάφοροι σε τέτοια θέματα και ειδικά τώρα που τα θέματα επιβί-ωσης κυριαρχούν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
    • @Nannan όντως 4 μήνες έμειναν.  Λένε ότι η όρεξη είναι ανεβασμένη στο 2ο τρίμηνο οπότε φυσιολογικό να πάρεις πίσω τα κιλά σου. Για το σώμα ακόμα δεν έχω αισθανθεί ότι μου λείπει, αν εξαιρέσεις τα πονακια, η κοιλιά είναι σε κανονικό μέγεθος οπότε δε με ενοχλεί ακόμα στη καθημερινότητα. Η δυσκολία είναι στον ύπνο καθώς πιάνονται οι ώμοι μου έτσι στα πλάγια που κοιμάμαι. 
    • Καλημέρα 🤍 Ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα καλά και να είσαι λίγο καλύτερα. Εγώ είμαι με δίδυμα, τα πρώτα μου, και διανύω τον 3ο μήνα. Δεν έχω εμετούς, αλλά έχω πολύ ζαλάδα και αναγούλα. Σίγουρα είναι πολυ πιο δύσκολη η καθημερινότητα σου. Υπομονή, εύχομαι σιγά σιγά να ηρεμήσει το σώμα σου και να πάνε όλα καλά για όλες μας 💕  Αυχενική διαφάνεια που σκέφτεσαι να κάνεις; Εμένα λογικά θα μου πει ο γιατρός να πάω στο Ιασω που συνεργάζεται στενά.
    • Το επίδομα λοχείας δεν χρειάζεται να το αιτηθείτε στο μαιευτήριο, δίνεται αρκετός χρόνος και μετά τη γέννα, όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι. Γίνεται μέσω gov και χρειάζονται συγκεκριμένα χαρτιά, οπότε το κάνετε με την ησυχία σας μετά. Στο μαιευτήριο σας κάνουν την αίτηση για το επίδομα γέννησης που δίνει το κράτος. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...