Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 12/1 ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ 15/2.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 2 Η 3 ΜΕΡΑ.

Δημοσίευση

εγώ γέννησα 21/11/09 και μου ρθε περίοδος στις 13/1

τα λόχεια κράτησαν κάπου 35 μέρες....

η περίοδός μου κράτησε σχεδόν 2 μέρες σε ροή, αλλά στη σερβιέτα

δεν έβλεπα τίποτα, παρά μόνο στο χαρτί.

τώρα για τον Φεβρουάριο δε μου ήρθε καθόλου....

θα περιμένω λίγο ακόμη και μετά θα πάρω τη γιατρό μου.

έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα κάτι ανάλογο?

Δημοσίευση

Καλημέρα κ απο μένα ΚΙΤΤΥ...!Να σου ζήσει το νινάκι σου!!

Εγώ γέννησα 8 Ιουλίου κ 50 μέρες μετά που πήγα στον γυναικολόγο για το γνωστό τσεκ απ είχα ακόμη καφετιά υγρά..Το αίμα ΄κράτησε περίπου έναν μήνα αλλα μικρή ροή..Μίλησες με τον γυναικολόγο σου???

Επίσης,θήλασα 2 μήνες,κ περίοδος κανονική μου ήρθε 1 μήνα μετά τη διακοπή!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΩ,ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΕΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...