Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ...ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Η' ΤΟ ΚΕΙΚ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ Η' ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ...

ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ.

• Απαντήσεις 364
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εφτιαξα εναν ομορφο ζαχαροζουμο!

χαχαχαχα ειμαι σκετη αποτυχια!

με λιγα λογια η ζαχαροπλαστικη μου εδωσε το βραβειο :λος πούλος αποτύχιος!

σκεφτικα να γυρησω στη γαστρα μου,στα μαγειρεματα βρε αδερφε!εκανα μια αηδια που ουτε για σιροπι βηχα δε κανει!

μην ρωτησετε πως το καταφερα διοτι θελει ιδιαιτερη τεχνικη για να καταφερεις να βλεπεις τη συνταγη και να την κανεις λαθος!

Δημοσίευση

εβαλα ενα κιλο!απλα μαλλον δεν εγινε τελειως αχνη δε ξερω το ηλιθιο μιξερ του αγγελου!

θα το ξανακανω αλλη φορα αλλα με θερμομιξερ που εχω στης μαμας μου!το αστειο ειναι οτι δε φευγει απο τη κατσαρολα!!!!!βοηθειαααα!

Δημοσίευση

καλημερα!

Ελενη ευχαριστω για το βιντεακι αλλα....

η ζαχαροπαστα μου,ενω την τυλιξα πολυυυυ καλα με μεμβρανη,ηταν...θρυμματιστη! :P

την ζυμωσα μπας κ γινει ελαστικη,προσθεσα σε ενα τμημα λιγο νερο...τιποτα!

ισως εβαλα πολυ αχνη χθες.... :unsure:

τεσπα!αυτο που καταφερα ειναι να ανοιξω μικρα φυλλαρακια κ να κοψω σχεδιακια με κουπ πατ...θα τα βαλω ετσι στην τουρτα κ θα δουμε τι θα βγει! :P

μαμα-χηνα μιξερ???

μ'αρεσεις!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ριξε μπολικο ζεστο νερο εκει που κολλησε για να μουλιασει κ να σωσεις το σκευος!!!!! :P :laugh:

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια φτάνει μου τρέχουνε τα σάλια!

επειδή θα επιχειρίσω να την φτιάξω...στα carrefour πουλάνε χρώματα?αν ναι σε τι μορφή,υγρό ή πάστα?

αν πάρω τα 3 βασικά χρώματα μπορώ να τα μπερδέψω και να κάνω δικους μου χρωματικούς συνδιασμούς?δηλαδή μπορώ να βάλω κίτρινο με μπλέ στην ζαχαρόπαστα να την ζημώσω και να βγεί πράσινη?ή θα αγοράσω απευθείας πράσινο χρώμα?

και τέλος,το μαύρο χρώμα πως το καταφέρνετε?γιατί βλέπω στις φωτό λεπτομέρειες σε κάποιες τούρτες με μαύρο χρώμα. :huh:

ααααααααα!ξέχασα και όταν τελειώσω την τούρτα την βάζω στο ψυγείο ε??γιατί αλλιώς πως θα διατηριθεί?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΝΟΥΛΑ!!!!!!

ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

ΕΧΕΙ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ...ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΠΛΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ.

Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ...

Δημοσίευση

Geia saw κοριτσια ελειπα και δεν μπορουσα να μπω μεσα

λοιπον ας αρχισουμε :P

Οταν κανουμε ζαχαροπαστα και προσθετουμε κακαο για να γινει καφε χρωμα

Αφαιρουμε αχνη και προσθετουμε κακαο αλλιως θα γινει στουπι

οταν αποθηκευουμε ζαχαροπαστα και δεν πλαθετε γιοατι περνει αερα και γινετε κομματια την βαζουμεστο φουρνο μικροκυματω την ζεστενουμαι και γινεται καινουργια ;)

κοριτσια χρωματα εχει μονο στον μαρινοπουλο και στον βασιλοπουλο δεν εχει σε αλλα σουπερ μην ψαχνετε αδικα :)

και επειδη δεν προκειται να τις κανουμε ποτε σα του ζαχαροπλαστειου και δεν χρειαζεται απαραιτητα παστα και τα υγρα την κανουν την δουλεια απλα βγαινει πιο αχνο το χρωμα

Βουτυροκρεμα βαζουμε πριν την ζαχαροπαστα παντα και τιποτα αλλο γιατι μονο η βουτυροκρεμα καλυπτει ατελειες.

αυτα τα λιγα :P

Ρε συ γιωτα τι εκανες λαθος παιδι μου δεν μπορω να καταλαβω :huh:

Δημοσίευση

ενοεις κρεμα σαντιγυ?

μπορει να ηταν πολυ πυκτη και παγωμενη αλλα για σιγουρα αποτελεσματα θελει βουτυροκρεμα ;) επειδη εχει βαρος η ζαχαροπαστα αυτο ερχεται και πατικωνεται και δεν καλυπτει συνηθως καλα

Δημοσίευση

Kaλησπερα!!

Αχ βρε Μαγκυ!Να μου το ελεγες λιγο πιο νωρις αυτο με το μικροκυματων...!!! :laugh:

Χρωματα κ εγω απ'το καρφουρ πηρα!

Λοιπον οπως σας ειπα...δεν ανοιγε σε φυλλο η ζαχαροπαστα!

ετσι...δεν καταφερα να "στρωσω" ολη την τουρτα αλλα.....

Υγ. Την εφτιαξα για την μπεμπα που γινεται σημερα 6 μηνων κ για τον αντρουλη που ειχε γενεθλια πριν λιγες μερες! :)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Παντως απο γευση(οπως ειπε ο αντρουλης) "εχω ξεφυγει"!!!Με την καλη εννοια!!! :laugh:

Δειτε κ το εσωτερικο!Σοκολαση! :PIMG_1531.jpg

ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!!ΑΥΤΟ ΑΠ ΕΞΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΟΠΑΣΤΑ ;;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΣ ΜΑς ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΚΑΛΥΨΗ :P:P:P

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ποια ειναι η γιωτης ;;; και απλωνεται τοσο ωραια;;; δηλ στεκεται ;;;

δε θυμαμαι ποια μαρκα πηρα...

παντως κατα λαθος ηταν απο αυτες που γινονται με κρυο γαλα...

εβαλα 40-50μλ λιγοτερο γαλα(γι'αυτο στεκεται!) κ την απλωσα με σπατουλα προσεχτικα(λες κ ηξερα πως δε θα μου πετυχει η ζαχαροπαστα!)...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...