Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια δεν θελω να σας ζαλισω σημερα με τα νεα θεματα που ανοιγω :blush: , αλλα χαρη σε ενα θεμα που ανεβασα πιο πριν μου ειπε η savropigouinos(σορρυ αν το εγραψα λαθος :P ) να παω πισω κανα χρονο να βρω απαντησεις. και αφου γυρισα στη σελιδα 439 βρηκα σε ενα θεμα μεσα αυτο το site και νομιζω οτι θα μας ενδιεφερε πολλες μελλουσες μανουλες να παμε να δουμε τα πραγματακια που θα εχουνε!!!

φιλακια! :kiss:

Δημοσίευση

ωχ γιατι νομιζω οτι σε τρομαξε αυτο το τρελιαρικο πιγκουινακι???

μην κολλας αγαπη μου οτι θεμα σου ρθει ανοιξε το!το πολυ πολυ να μην σου απαντησουμε!χιχιχι

τα φιλια και την αγαπη μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα από την άλλη γύρω στους 13-14 μήνες η δικιά μου κράτησε μόνο τον πρωινό ύπνο. Περίπου 4 ώρες μετά το ξύπνημα νυστάζει τόσο που αν δεν την βάλω θα χαλάσει ο κόσμος!! Τον μεσημεριανό από την άλλη τον έκοψε και το βράδυ κατά τις 8:30 κοιμάται για νύχτα. Θέλω να καταλήξω στο ότι καλώς ή κακώς πρέπει λίγο να πειραμαστεις και να βρεις τι ταιριάζει στο δικό σου μωράκι. Καλό είναι να υπάρχει ένας μπουσουλας-γενικος κανόνας, αλλά δεν ταιριάζει σε όλα τα μωράκια. Εμένα πχ 10 μηνών έκανε 3 μικρότερα υπνακια μέσα στη μέρα. Έδειχνε ότι τα είχε ανάγκη οπότε την ακολουθούσα. Μόλις είδα ότι το βράδυ μου έπαιρνε πάνω από 1 ώρα να την κοιμησω, έκοψα τον τελευταίο. Θα συμφωνήσω ωστόσο με το θέμα του άλματος. Τσεκαρε το και αυτό γιατί εκει συνήθως βγάζουν αντίσταση στον ύπνο. Καλή επιτυχία και να σου ζήσει!!
    • Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ειναι κι αυτο μια σκεψη να αλλαξουμε τις ωρες μας και να δουμε πως δουλευει με εναν υπνο. Απλα η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται κουρασμενος. Δλδ δειχνει να νυσταζει φουλ αλλα ειναι σαν να εχει υπερενταση και δεν μπορει να κοιμηθει. 
    • Πολύ ωραία νέα κορίτσι μου που μεγαλώνει το μωράκι σου και όλα πάνε καλά! Πρέπει να πλησιάζει κ η αυχενική σου εε?
    • Μην διαβάζεις στο internet, θα αγχωθεις άδικα. Το έκανα και εγώ αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ξανά και ξανά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.  Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων που εχω μια καλή εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές και μπορώ και φροντίζω την κόρη μου παράλληλα. Αν και η κοιλιά μεγάλωσε πολύ τώρα που μπήκα επίσημα στον 7ο και κουράζομαι εύκολα, προσπαθώ να απολαύσω τις τελευταίες εβδομάδες αποκλειστικότητας με την μικρή μου. Νιώθω "ενοχές" που θα χάσει το 100% της προσοχής μου και ξαφνικά δεν θα είναι το μικρό μου μωράκι, αλλά η μεγάλη αδερφή. Ξέρω ότι είναι σκέψεις που λίγο πολύ οι περισσότερες μανουλες κάνουν, όταν περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους, και είναι λογικό. Από την άλλη ανυπομονώ να έρθει η μπέμπα και να ξαναζήσω αυτές τις μαγικές στιγμές της μωρουδιλας του νεογέννητου 🩷 Χάρηκα πολύ με τα νέα σου, καμία φορά γράφω βιαστικά γιατί η μικρή δεν με αφήνει και πολύ με το κινητό στα χέρια. Το ίδιο και για σένα κορίτσι μου @annie!. Με το καλό τα μωράκια σας 🩷🩷🩷 Ελπίζω αυτός ο μήνας να συνεχίσει με το σερί των θετικών όπως ο προηγούμενος!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...