Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια δ αντεχω αλλο δ ξερω τι να κανω

παλευουμε οι δυο μας χωρις κανενα αποτελεσμα

για ποιο λογο τελικα???????????

πριν 3 χρονια μπηκαμε στο σπιτι μας που πηραμε με δανειο

ολα ηταν μια χαρα κ ας μου λειπουν πολλα πραγματα

αλλα δ με νοιαζει... εμεις να ειμαστε καλα

2,5 χρονια πριν καναμε αλλο ενα μεγαλο βημα για μας

ανοιξαμε μαγαζι.....

πολλα τα εξοδα πολλες υποχρεωσεις 0 ιδιωτικη ζωη

βλεπομαστε μονο το βραδυ...

αλλα ουτε κ αυτο μας ενοιαξε... συνεχισαμε να προσπαθουμε

η μια αναποδια πανω στην αλλη ολα μαζι τα εξοδα παρα πολλα

δ εχουμε βαλει 1ε στην ακρη για ωρα αναγκης κουφια η ωρα

λιγο μετα το πασχα αποφασισαμε να λειτουργισουμε το μαγαζι

κ τις κυριακες να δουμε αν αντεχουμε....αντεξαμε μονο 4-5

οι δυναμεις μας εξαντλιθηκαν (ειναι πλυντηριο αυτο/των)

περισσοτερο του ανδρουλη μου γιατι εχω πηγαινα μονο

στα ρεπο μου στο μαγαζι κ βοηθουσα....

την τελευταια κυριακη που δουλεψαμε ειχαμε τρελη δουλεια

μαλλον καποιους τους πειραξε πολυ....

μας εστειλαν την εφορια τις κυριακες δ γραφαμε στο βιβλιο εισερχομενων για να δουμε πως παει πρωτα ...ηταν η μονη κυριακη που δουλεψαμε απ'ολες....

φαγαμε προστιμο....

απο τον σεπτεμβριο πηραμε την κατω βολτα....

κ δ μαζευοντε με τπτ ο ενας μηνας καβαλαει τον αλλον

η στεναχωρια κ το αγχος στα φουλ....

πριν λιγους μηνες ειχαμε μια ευκαιρια μεσο γνωστου

να καναμε τα 2 δανεια μας σε ενα κ να γλυτωναμε τα 500-550ε

με μονο μια υπογραφη της πεθερας μου ....

πραγμα που δ εγινε ποτε αφου του ειπε λογια πολυ βαρια

δ της μιλαγε.....

σημερα τον πηρα τηλ να δω τι κανει ....

ειρθε το ικα μου λεει δ αντεχω αλλα χτυπηματα κοριτσια Δ ΑΝΤΕΧΩ

μου ερχετε ν αβγω εξω να φωναξω να ουρλιαξω να κλαψω

δ μπορω αλλο να κανω την δυνατη κ οτι ολα θα φτιαξουν

δ εχω αλη δυναμη να προσφερω τι να κανω ..

πειτε μου που θα την βρω?????/

σημερα πρωτη φορα στην ζωη μου τα εβαλα με τον θεο οχι οτι μου φταιει ο καημενος .....

σκεφτηκα να βρω κ δευτερη δουλεια αλλα δ μου αλλαζουν το ωραριο μου

κ δ μπορω να το κανω πως να τον βοηθησω να μην πεσει παλι ψυχολογικα

εχω ενα μεγαλο κομπο στον λαιμο μου κ δ ξερω τι να κανω

το μονο που ζηταγα παντα ειναι να ειμαστε αγαπημενοι

κ να κανουμε ενα γερο παιδακι

πραγμα που ουτε αυτο μπορουμε να κανουμε

ποτε θα δουμε λιγη ευτυχια να χαρουμε να βγουμε

να παμε μια εκδρομη οπως καποτε νιωθω οτι ειμαι

κλειδωμενη σε ενα δωματιο οι τοιχοι στενευουν κ εχω δεμενα χερια

δ εχω αλλες αντοχεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς

δδδδδδδδδδδ εεεεεεεεεεεεεεχχχχχχχχχχχχχωωωωωωωωωωωωωωω

ΥΓ ΣΥΓΜΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ!!!! :side:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου η κατάσταση που περνάτε είναι όντως δύσκολη.....και είναι λογικό και επόμενο να έχεις αγανακτήσει και να έχεις κουραστεί...Αλλά θα γυρίσει ο τροχός....!!!

Οπότε έτσι και σε εσένα να δεις που θα στρώσουν τα πράγματα...Μάζεψε ό,τι υπομονή σου έχει μείνει και σκέψου τα θετικά...Σκέψου ότι έχεις έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και σε αγαπάει....!!!

Η πεθερά σου δεν κατάλαβα γιατί δεν έβαλε την υπογραφή?? Sorry κιόλας για την ερώτηση..αλλά από ότι κατάλαβα αν την έβαζε θα γλιτώνατε ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα.

Δημοσίευση

αγαπημενη μου μην φοβασαι δεν επριξες κανεναν!αντιθετως!

αχ ποσο σε καταλαβαινω να ξερες!

εγω λεω να μαζευτουμε ολες μαζι να κανουμε γκρουπ θεραπεια!

να παμε στη παρνηθα να φωναξουμε ενα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ η καθεμια για το δικο της λογο!

αχ ποσο πολυ θελω να ειχα κατι να σου πω να σε αλαφρυνω!λοιπον τελος θα παιξω τζοκερ!αν κερδισω μισα μισα!

κατι ειναι κ αυτο ε?

η σκεψη μου μαζι σου καλο μου φιλια

Δημοσίευση

Αχχχχ! μπουγατσουλα μου μην κανεις ετσι... αφου αγαπιοσαστε με τον ανδρα σου ολα θα γινουν!!Εστω και χωρις την βοηθεια οποιουδηποτε.Εχε πιστη και να δεις που συντομα θα ερθει ενα μωρακι και θα σβησουν ολες οι στενωχοριες μπροστα του!!

Δημοσίευση

Ειναι αρκετες οι δοκιμασιες..εχεις απόλυτο δικιο..αλλα μετα από την ταραχη ερχεται πάντα η νηνεμια!!!

ψυχραιμια και να δεις που ολα θα φτιαξουν γρηγορα...

ταλαιπωρειστε αλλα γινεστε πιο δυνατοι!!!

ολοψυχα ευχομαι να τελειωσουν οι στενοχωριες σας πολυ πολυ γρηγορα και το παιδακι να ερθει γερο και τυχερο!!!

Δημοσίευση

Πωλινακη μου...ειμαστε μαζι μου!!!!!

Τι να πω καλη μου...μονο υπομονη να κανεις...το κακο δεν ερχετε μονο του.

Αλλα παντα μετα την καταιγηδα ερχετε η λιακαδα.

να εισαι παντα χαμογελαστη οπως σε ξερουμε.

Ολα θα πανε καλα θα το δεισ

Δημοσίευση

Μπουγατσούλα μου γλυκιά,άντε,μη μου στεναχωριέσαι...πίστεψέ με μπορώ να σε νιώσω σε μεγάλο βαθμό γιατι κ εμείς έχουμε μαγαζιά κ τελευταία τα πράγματα είναι ζόρικα..Κ δυστυχώς κ εγώ δε μπορώ να βοηθήσω κάπου κ ζορίζομαι απίστευτα όταν έρχεται ο αντρουλης μου σπίτι που τον περιμένω κ εγώ κ η μπέμπα πως κ πως κουβαλώντας ένα τεράάάστιο σύννεφο πάνω απ το κεφάλι του...

Το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αισιοδοξούμε κ να χαμογελάμε!!!Σημασία έχει να είστε αγαπημένοι οι 2 σας κ όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους πού θα πάει..Το ξέρεις το γνωστό ρητό "ενός κακού μύρια έπονται"..???Ε κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα μύρια κ θα έρθουν τα καλύτερα!!!! :woohoo:

Φιλάκια πολλά πολλά..........

Δημοσίευση

Μπουγατσούλα μου γλυκιά,άντε,μη μου στεναχωριέσαι...πίστεψέ με μπορώ να σε νιώσω σε μεγάλο βαθμό γιατι κ εμείς έχουμε μαγαζιά κ τελευταία τα πράγματα είναι ζόρικα..Κ δυστυχώς κ εγώ δε μπορώ να βοηθήσω κάπου κ ζορίζομαι απίστευτα όταν έρχεται ο αντρουλης μου σπίτι που τον περιμένω κ εγώ κ η μπέμπα πως κ πως κουβαλώντας ένα τεράάάστιο σύννεφο πάνω απ το κεφάλι του...

Το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αισιοδοξούμε κ να χαμογελάμε!!!Σημασία έχει να είστε αγαπημένοι οι 2 σας κ όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους πού θα πάει..Το ξέρεις το γνωστό ρητό "ενός κακού μύρια έπονται"..???Ε κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα μύρια κ θα έρθουν τα καλύτερα!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

imanth μου ναι θα γλιτωναμε ενα μεγαλο ποσο

εχει μουλαρωσει κ δ λεει να καταλαβει τι κ πως

δ ξερω γιατι αλλα η απαντηση της ηταν "δ μπορω να ειμαι παντα διπλα

σου κ να σε βοηθαω ας βοηθησει καποιος αλλος(την μανα μου εννοουσε)

κ συνεχιζει ... αντι να τα κανεις καλυτερα τα κανεις χειροτερα ολα στην ζωη σου'' ...απο τοτε δ εχει πολες επαφες μαζι της κ ειχαν να μιλησουν 6 μηνες.... κ να πεις οτι ζητησαμε απο κανενα βοηθεια???ποτε ολα μονοι μας

τα καναμε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

γλυκια μου μαμαχινα ο λογος σου με χωρτασε :D σε ευχαριστω πολυ

κιμον μου ποση υπομονη μπορει να εχει ενας ανθρωπος ΠΟΣΗΗΗΗΗΗΗΗ

νομιζω πως η δικη μου εξαντλητε...

δανεια ενοικιο προμηθευτες τεβε λογαριασμοι κ αλλα πολλα

δ μπορουμε ουτε εχουμε την ορεξη να κανουμε τωρα ενα παιδι

πως ...με τι σκεπτικο θα το κανουμε ????

κ μονο που το σκεφτομαι κλαιω που δ μπορω να εχω κ γω ενα

νιωθω πως ποτε δ θα νιωσω αυτην την χαρα :( :( :(

Δημοσίευση

KORITSAKIΑ μου γλυκα κ μονο που μου απαντησατε

εβαλα τα κλαματα....ευχαριστω πολυ ειστε υπεροχες

ποσο αγαπημενοι μπορουμε να ειμαστε με τοοοοοσα προβληματα

ερχετε η γκρινια τα νευρα η μουρμουρα

κ αυτο ειναι το χειροτερο για μενα να φθειρετε η σχεση μας

παντα του ελεγα εμεις να ειμαστε καλα κ ολα θα φτιαξουν

την υγεια μας να εχουμε .....

δ πιανει ομως πια αυτο γιατι κ γω πλεον εχω πεσει πολυ ψυχολογικα

Δημοσίευση

Πωλινάκι μου γλυκό ,πόσο δίκιο έχεις!!!!

Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία,την απογοητευση και

τη στεναχώρια που έχεις....

Σας ήρθαν πολλά και δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς....

Οπως όμως ήρθαν όλα μαζί,όλα μαζί θα περάσουν,γιατί αυτός είναι ο κύκλος της ζωής....

Δείξε δύναμη και πίστη,μίλησε αισιόδοξα στον άντρα σου και δώστου δύναμη να αντέξει....

Υπομονή μικρούλα και όλα θα περάσουν , είναι σίγουρο αυτό ,απλα

όλα θέλουν το χρόνο τους!!!

Ρόδα είναι και γυρίζει , όπως ανέφεραν και αλλα κορίτσια , και θα γυρίσει και από την άλλη πλευρα....

Δείξε την αγάπη σου,είναι πολύ σημαντικό το γεγονός οτι είστε τόσο δεμένοι,αυτό τα νικάει όλα!

Μαζί πάλι θα τα ξεπεράσετε όλα και ξαφνικά όλα θα γίνουν καλύτερα και

ομορφότερα και χαρούμενες φωνούλες θα ακουστούν και στο δικό σας σπιτάκι!

Μη μου στεναχωριέσαι,όλοι περνάμε δύσκολα,για μας είναι και θα παλέψουμε!Θα τα πούμε πάλι,σε φιλώ!

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ! ΕΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ! :cheer:

Δημοσίευση

KAROLINAKI MOY GLYKO TI YPEROXH EYXOLA SE EYXARISTV PAAAAAAARA POLY

ΣΥΓΝΗΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ

ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ

Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΕ

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ (ΕΙΜΑΙ ΣΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ )

Δημοσίευση

Μην ξαναζητήσεις συγγνώμη..!!! Για αυτό είμαστε εδώ να βοηθάει η μία την άλλη!!!

Λοιπόν εγώ έχω να πω ότι όλα εδώ πληρώνονται....!!! αυτό πάει για την πεθερά σου..!! :angry::angry:

Κοριτσάκι μου θα δεις που όλα θα στρώσουν....δοκιμασία είναι και θα περάσει!!!! μπορεί να τράβηξε πολύ περισσότερο...αλλά θα τελειώσει...

Στα δύσκολα και στις μαύρες σου προσπάθησε να βλέπεις τα θετικά(όσο δύσκολο και να είναι)...Το τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής...

Και εάν μπορούσες να δώσεις και λίγο κουράγιο στον άντρα σου...

Δημοσίευση

Το ενδεχομενο να πουλησετε το μαγαζι και να βρειτε αλλη δουλεια το σκεφτηκατε; Απλα μια ιδεα..

Οσο για την πεθερα... δε θα βγαλεις ποτε ακρη... εγω ειχα αποβαλει και το προβλημα της ηταν αν θα εκανα γιορτη, για να μην απομακρυνω το σόι!!! Ειναι ζωα οι πεθερες...!! Και θεωρουν οτι ειναι και σωστες μανες, τρομαρα τους!!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ!!!!ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ,ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ????ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ 1 ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΝ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΕΣ!!!!!

ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!!

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ"ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΑΝΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

DEN ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ....ΕΙΧΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΦΕΣΟΣΑΝ...ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΚΟΜΑ.....ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ....ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ...ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΙΚΙ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 47 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑς Κ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ

Δημοσίευση

Πωλινακι μου γλυκό ειναι μια φαση κ θα περασει που θα πάει...

πρέπει να φανείτε δυνατοί κ να μην λυγίσετε...

το ξέρω είναι δυσκολο κ υπομονη εξαντλήτε αλλα θα περασει κ θα τα θυμάστε σαν μια κακή αναμνηση που σας έκανε όμως ακόμα πιο δυνατούς

θα δεις ολα θα διορθωθουν...

*στο περαμα το έχετε το μαγαζι οχι το πλένω συχνά το αμάξι δεν εχω κ καλή σχεση αλλα όποτε με πιασει η προκοπή να το φέρω κ να πιούμε κ αυτο το καφέ...

φιλάκια πολλά πολλά :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...