Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας.θα με περασεται για τρελη αλλα δεν μου αρεσω ετσι οπως ειμαι.εχω υψος 160 και κιλα γυρο στα 50.μια χαρα το βαρος υψος,αλλα το καλοκαιρι ειμουνα 55 κιλα και μου αρεσε.μηπως ξερεται καποια διατροφη αυξησης βαρους εκτως απο τα ετοιμα.γενηκοτερα μου αρεση να ειμαι πιανουμενο ατομα χωρις υπερβολες ομως αν φτασω τα 58 θα ειμαι καλα.εχασα σε 1 μηνα 4 κιλα απο τι δεν ξερω ακομα.αν μπορουσε καμια να μου πη καποια διατροφη για αυξηση θα γλητονα απο πολυ ανχως,με την κλη ενοια

Δημοσίευση

φαγητα πλουσια σε πρωτεινες και υδατανθρακες...

αν θυμαμαι καλα...πανε και 3χρονια που τελειωσα τη σχολη...γερασα δε θυμαμαι!χαχαχα

αγαπημενη μου αληθεια τι ακριβως δε σου αρεσει στο σωμα σου?πχ που θελεις να παρεις βαρος?ρωταω γιατι λες θες να εισαι πιανουμενη...θες δηλαδη να μεγαλωσει ο πωπωπωπως ,οι γοφοι?τι?

επισης να ξερεις οτι δεν εχει σημασια τι δειχνει η ζυγαρια αλλα που ειναι μοιρασμενο το βαρος....πχ εγω πολλες φορες νιωθω...οπισθοβαρη!χαχαχα σε γενικες γραμμες τα κιλα μου ειναι καλα εως αρκετα αλλα δεν δειχνω παχουλη διοτι ειναι μοιρασμενα σε πωπωππω και μπουτια,απο κοιλια ειμαι οκ μεχρι τωρα!

δωσε διευκρυνιση που θες να εισαι πιανουμενη!χαχαχαχα

για να σου πω αν θα τρως με την υβοννη η μαζι μου!χαχαχα

Δημοσίευση

Ακου την ιστορια μου.Πριν κατι χρονια γενναω τον γιο μου και ημουν 56.Παθαινω επιλοχεια καταθλιψη και στο καπακι πεθαινει ο πατερας μου.Φτανω αισιως τα 42!Με υψος 1.74!Τωρα με πολυ κοπο και μεγαλη προσπαθεια μηνων ειμαι 55.Μου εδωσε ο γυναικολογος μου μια διτροφη,με πολλους χυμους λευκο κρεας και ψαρι και γαλακτοκομικα.Μην νομιζεις, δεν χρειαζεται να σαβουροτρως.Η σωστη διατροφη ειναι παντου το παν!

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω για τα χαχαχα και χουχου,αλλα δεν μου αρεση που παχανω στην κοιλιτσα και ποδι δεν εχω σχεδων καθωλου ουτε και στηθως.δεν ξερω τι να κανω.πετε καμια γνωμη

Δημοσίευση

μμμ σε διαιτολογο πηγες???

(εμ τι αλλο θα ελεγα η διαιτολογος?χαχα)

λοιπον αναλογα με το που παιρνουμε τα κιλα θα σου δωσει κ την καταλληλη διατροφη!επισης σε συνδιασμο με το γυμναστηριο θα εχεις τελειο αποτελεσμα διοτι με ασκησεις που θα δυναμωνουν την κοιλιτσα και θα "φουσκωνουν" αλλα μερη θα εισαι σουπερ!μην τα παρεξηγεις τα κοριτσια που γελανοχαχανιζουν απλα ο καθενας μας εχει στο μυαλο του την ιδανικη του εικονα,ισως για καποιες απο εμας να εχει το πιο μαματο σωμα αλλα εσυ να μην εισαι ευχαριστημενη,το ιδιο υσχυει για ολους μας!

Δημοσίευση

δεν παρεξηγω καμια κοπελα ειναι το πως γραφεται.το εχω σκεφτη για διαιτολογο αλλα δεν κατεαφερα ακομα να παω.οσο για γυμναστηριο,εχω τα παιδακια μου που δεν με αφηνουν ησηχη ολη μερα :silly:

Δημοσίευση

βρε καλο μου βρες εναν καλο διαιτολογο ή αν θες μπες στο dietup.gr να παρεις καποιες συμβουλες!διοτι ναι οσο αστειο και αν ακουγεται εισαι ειδικη περιπτωση!αν ηθελες να αδυνατησεις ξερεις ποσες συμβουλες θα σου εδιναν ολοι?λοιπον αν νιωθεις εσυ οτι ειναι υπερβολικη αναγκη τοτε μπες στο σαιτ που σου ειπα γενικως εχει ενδιαφεροντα πραγματα και μην ξεχνας οτι πρεπει να τρεφομαστε σωστα ωστε να παιρνουμε ολα τα απαραιτητα οποτε καλα εκανες που απεκλεισες τα "βρωμικα" φαγητα!

φιλιααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...