Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:woohoo: ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ 6/4 ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!!ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΙΣ...

1 ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ?

2 ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΧΤΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΤΛ?

3 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΕΙ ΕΧΤΡΑ?

4 ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΧΡΕΩΣΕΙΣ?

ΓΙΑΤΙ ΠΧ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΟΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! :blink::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Α!ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ(ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΤΛ)ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 1300 ΕΥΡΩ)ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ,ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.. :angry:

Δημοσίευση

καλησπερα μαρια! με το καλο σου ευχομαι να γεννησεις και μην αγχωνεσε με αυτα τα θεματα.

εγω γεννησα το νοεμβρη του 2008 με καισαρικη. η διαδικασια ειναι η εξης τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει απο τοτε.

με το που μπαινεις στο κτηριο πας εκει στο ταμειο σου λεει τις τιμες κλπ, και τις λες θελω μονοκλινο πχ...σου ζηταει το βιβλιαριο σου για να παρει τα στοιχεια οπως επισης ρωταει και τα δικα σου στοιχεια συζυγου κλπ. και πληρωνεις οταν πας να παρεις εξητιριο. να εχεις σιγουρα μαζι σου ληξιαρχικη πραξη γαμου οπως και δηποτε για να δηλωσετε το μωρο στο νοσοκομειο γιατι μετα θα πρεπει να τρεχεις στο ληξιαρχειο και δε λεει. επισης αν περασουν καποιες μερες και δεν εχεις δηλωσει το μωρο σου βαζουν μεγαλο προστιμο απο το ληξιαρχειο.

και οπως ειπα πιο πανω πληρωνεις με το εξητιριο και πας μετα με την αποδειξη στο ταμειο σου και σου δινουν τα λεφτα μετα απο καμια βδομαδα (εγω που εχω ΤΕΒΕ η διαδικασια στο πως να παρω τα χρηματα αυτη ηταν).

για φαρμακα κλπ δεν πληρωνεις τιποτα.

Δημοσίευση

Μαρακι τελικα καταληξατε στο Ελενα βλεπω...καλα κανατε, ποιος ο λογος να ξηλωθειτε στο Ιασω? Και εχει εξοδα ζωη να χει το μωρακι ουκ ολιγα!

Μην αγχωνεσαι..δεν θυμαμαι, νομιζω οτι σου ειχα γραψει τιμες για τα δωματια...αν οχι, στειλε μνμ να τα ξανακοιταξω να σου πω.. Εγω γεννησα φυσιολογικα. Τα φαρμακα πανε στο βιβλιαριο σου. Αναισθησιολογο και γιατρο αν θες πληρωνεις. Εγω που ειχα Ικα πηγα μετα τον τοκετο και πηρα γυρω στα 900 ευρω! Μου περισεψαν και λεφτα! Στην καισαρικη ομως νομιζω οτι παιρνεις και κατι επιπλεον, ας μας διαφωτισει και καμμια αλλη κοπελα γι αυτο γιατι δεν ξερω σιγουρα! Σε ποιον πηγες τελικα αν επιτρεπεται?με το καλο!

Δημοσίευση

maria1982 έγραψε:

ANTOYERA ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

μαρια 1082 ειναι πολυ καλος η αδερφη μου τον εχει χρονια εχει κανει δυο παιδια και των ξερει 20χρονια ειναι παρα πολυ καλος και ανθρωπος πανω απ,ολα,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...