Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ρυζάλευρο

Recommended Posts

Κοριτσια απο βδομαδας ξεκιναμε ρυζαλευρο.

Ποια η διαφορα του ρυζαλευρου με το ρυζαλευρο-βανίλια?

Εσεις ποιο δινετε στα μωρακια σας?

Το τρωνε με ευχαριστηση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τομα καλο μεσημερι :) λοιπον το ρυζαυλευρο υπαρχει σε δυο συσκευασιες, στη μπλε που ειναι σκετο κ κανει για χορτοσουπες, κρεατοσουπες,κ.τ.λ κ το κιτρινο με βανιλια που ειναι η απογευματινη κρεμουλα αυτο ,μαλον θα δωσεις γι'αρχη :)

τα χρωματα που σου γραφω ειναι της νουνου.....σε αλλες μαρκες μαλον θα ειναι διαφορετικα, δεν εχω δοκιμασει γιατι αυτα ξεκινησα κ για μενα ειναι αυτα που εχουν ωραιο αρωμα ;)

επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την ΓΙΩΤΗΣ ..η επιλογη δικη σας καλη ορεξη... :kiss:

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΝΙΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΙΩΤΗΣ"..Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΑΛΑΚΤΟΖΑΙΜΙΑ-ΦΡΟΥΚΤΟΖΑΙΜΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΙΝΕ!!ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!Η ΓΙΩΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ;);)

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ.. :)

Το ρυζαλευρο βανιλια ειναι η απογευματινη κρεμα (που θα αντικαταστησει ενα γευμα γαλα), ενω το ρυζαλευρο ειναι για να πηζεις τις σουπιτσες του.

Το πιο νοστιμο ρυζαλευρο βανιλια ειναι το ΝΟΥΝΟΥ. (Τα εχουμε δοκιμασει ολα!!) Το καλυτερο σε δυαλυτοτητα για να πηζεις τις σουπιτσες ειναι το ΓΙΩΤΗΣ (για να μην κανει σβολακια μεσα και σου πνιγει τωρα που ειναι μικρουλικο).

Αντε καλη αρχη!

καλα εχω ενα παιδι 18 μηνων και δεν ηξερα οτι η μπλε ειναι για να πηζεις...βεβαια δεν την αγορασα ποτε...αλλα δεν το ηξερα

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΣΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΡΟΥΛΙ ...ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣΝΕΣΤΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ...ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Eμενα η κορη ηταν δυσκοιλια και οταν ξεκινησαμε το ρυζαλευρο στουπωσε εντελως μεχρι και αιμα εβγαζε το καημενο :(

Εγω της επερνα της Γιωτης αυτη με το μωρακι απο εξω ρυζαλευρο βανιλια

Προσεξα ομως οτι ειχε 75% ρυζαλευρο και 25% βανιλια. Οποτε το μωρο στουμπωνε απο αυτο γιατι στην ουσια ειναι ρυζι αλεσμενο σκεψου τι τρως στην γαστεντεριτιδα για να στρωσει το στομαχι και το εντερο ;)

Εψαξα και βρηκα και εδωσα αυτο που ειχε λιγοτερο ρυαλευρο νομιζω της νουνου ηταν Βανιλια αλλα και εγω γενικα προτειμο Γιωτης ασε που ακουσα κατι γι ατην Nestle :huh:

Me to καλο !

Ξεκινησα με Νουτριτσια βανιλια κ δεν το ετρωγε με τιποτα (εκανε οτι παει να κανει εμετο κλπ)

τωρα με της Νουνου λιγο καλυτερα ... Ασε γιατι 8α πρεπει να ξεκινησω μηλο κ αχλαδι κ σουπα σιγα σιγα κ εχω αγχω8ει παρα πολυυυ...

Επισης 8α η8ελα να δοκιμασω κ γιωτης καποια στιγμη ... ουφ !

το ρυζαλευρο-βανιλια ειναι το απογευματινο του(εγω αγοράζω της νουνου ειναι που ευγευστο!!)το απλο ρυζαλευρο βαζεις μια κουταλια της σουπας στη χορτοσουπα-κρεατοσουπα(οταν ξεκινησετε)για να γινουν πιο πηχτες

καλη αρχη!!

Καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Θα παρω η Νουνου ή Γιωτης. Και απο αλλα κοριτσια που ακουσα δεν ηταν και πολυ ευχαριστημενες με το Νεστλε...

Αρα το ρυζαλευρο-βανιλια θα το δινω γευματακι και το ρυζαλευρο θα το βαζω στις σουπιτσες. Τελεια! Thanks!! :)

εγω παλι θα διαφωνησω ως προς τοοτι το σκετο ρυχαλευρο ειναι μονο γ τις σουπες,εμεις επειδη ξεκινησαμε σχετικα νωρις τρωγαμε σκετορυζαλευρο κ ανθο ορζης της Γιωτης το οποιο εφτιαχνα εγω με το γαλα της,το ρυζαλευρο -βανιλια περιεχει γαλα δευτερης βρεφικης ηλικιας που δεν ενδυκνειται γ μωρα κατω των 6 μηνων,η μικρη μου κ μετα τον 6ο το σιχαινοταν,εχω πεταξει κουτια κ κουτια :(

βρε κοριτσια το μπλε κουτι ρυζαλευρο δεν ειναι για να πηζει η χορτοπουσα :blink: ...κριμα ειναι κατι τοσο "αγνο" να του προσθετουμαι ντε και καλα κατι επεξεργασμενο....το μπλε κουτι δημιουργηθηκε για παιδακια που εχουν αλλεργεια στο γαλα...και αυτη η κρεμα δεν εχει γαλα ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα..αρα να ρωτήσω και εγώ την παιδίατρο... θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος όμως! να το συνεχίσω 🤷
    • @Kiddoμιυ ν μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Αν ήταν ο γιατρός θα σ ελεγε! Αλλωστε σε δυο βδομαδες μπαίνεις στο μήνα σ!!! Μια χαρά θα πάνε όλα!!! Είμαι σίγουρη!! 🧿🙏 και λίγο μικρούλια ν βγει ν μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Όλα τα μωρα μετά γίνονται θρεφταρακια🤭  οσον αφορά το κορίτσι που ρώτησε για καροτσι , δν θυμάμαι όνομα !!  να πω πως μένω σε πόλη, με πολλά θέματα στα πεζοδρόμια , και γενικά πολύ πλακόστρωτο είτε εδώ είτε στο χωριό τ άντρα μ είτε στην πόλη μ!!! Πηραμε το bailus της cybex  μαζί με το i-size cloud με τους ανταπτορες που κουμπώνει στο καροτσι!!! Είναι ελαφρύ και πολύ ευκίνητο!!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μ!!! Σας διαβάζω γενικά αλλά δν προλαβαίνω ν απαντησω σε καμία ξεχωριστά καθώς έχω τους γονείς μ εδώ για το σπίτι, μαστορια κλπ κλπ!!! Ευτυχώς μπαίνουμε σε μια ευθεία πλέον και μ χει μείνει μόνο η γενική και το στρώσιμο των χαλιών!!! Εννοείται και το στόλισμα!!! Και μετά να έτοιμασω βαλίτσα και πλύσιμο σιδέρωμα τ ρουχα της νινους!!!!    σε αλλά νέα κορίτσια μ ειχα γιατρό προχθές!! 32 εβδομάδων , η νινου έφτασε 1988 γρ! Αντιστάσεις και ντοπλερ μ είπε ο γιατρός είναι άριστα, βάρος τ μωρου φυσιοκογικοτατο μέσα στη καμπύλη ανάπτυξης ! Έχει γυρίσει και με το κεφάλι κάτω αλλά είναι ψηλα ακόμα! Μ είπε 80% πιθανότητες για φυσιολογικό! Μ είπε γενικά περπάτημα πολύ και μπορώ κ ν χορεύω αν θεκω(χορεύω παραδοσιακούς χορούς όποτε τον ρώτησα🤭) μιυ είπε πως θ με δει πάλι 36 εβδομάδων με υπέρηχο και non stress και θέλει ν με δει πάλι στις 37 από κάτω αυτή τη φορά!  μικησαμε και λίγο γ τον τοκετό , μ είπε πως φυσιολογικό με επισκληρίδειο θ πρέπει ν πάμε πιο προγραμματισμένα καθώς θ πρέπει ν δούμε ποτέ θ υπάρχει αναισθησιολόγος και κάπως μ πέταξε απ έξω απ έξω και το τέλη Δεκέμβρη αρχές γεναρη , τύπου 1-2 γεναρη! Πητ έχω 8/1!  ειδωμεν!!!!!!
    • Ναι κορίτσι εγώ θα την κόψω τον επόμενο μήνα (που θα έχουμε κλείσει τον 4ο) κατόπιν οδηγίας της παιδιάτρου..
    • κορίτσια όσες δίνετε φόρμουλα... τώρα που βάζουν τα χέρια στο στόμα συνεχίζεται να αποστειρωνετε τα μπουκάλια;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...