Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

yolle καλό κουράγιο με τον γυναικολόγο στην Αργυρούπολη. :unsure: Αν έκλεισες πρωινό ραντεβού(7:50-8:00) μην τον περιμένεις πριν τις 8:20- 8:30. Το καλό είναι οτι δεν φέρνει αντίρρηση να σου γράψει τα φάρμακα και τις εξετάσεις του γιατρού σου αλλά είναι...ιδιαίτερη περίπτωση.Την Τετάρτη θα ανακαλύψω αν φέρνει και αντιρρήσεις στο να πάει ο σύζυγος αντι για εμένα για να γραψει φάρμακα(είχα ακούσει κάτι τέτοιο...)

Δημοσίευση

madrid moy se eyxaristw gia tis plhrofories...μαλλον δεν εχω καταλαβει καλα...ακου ...στο τελος του μηνα θα ειμαι 56 μερες πριν την ΠΗΤ και θελω να παω καπου να ρωτησω για το επιδομα ...δεν ξερω που να παω...θυμαμαι απο το ΙΚΑ οτι πρεπει να παω στο κεντρο...αλλα μαλλον θα το ψαξω περισσοτερο...σε ευχαριστω παντως ...καλο κουραγιο!!!

Δημοσίευση

Σωστά... είσαι πιο "προσωρημένη" εσύ.Δυσρυχώς δεν ξέρω ακόμα την διαδικασία αλλά νομίζω πως έχεις δίκιο.Θα πάς εκεί να σου γράψει την άδεια (μάλλον με τον τελευταίο υπέρηχο του γιατρού σου παραμάσχαλα για να υπολογίσει την ΠΗΤ).Πολύ θα ήθελα αν η εγκυμοσύνη μου πάει καλά να την καθυστερήσω λίγο την άδεια, να μου μείνει για μετά, αλλά είναι λίγο ρίσκο τελικά- και υποτίθεται αν το δούνε μπορούν να μην σου δώσουν το επίδομα.

Οταν κάνεις την διαδικασία ενημέρωσε μας για την ...χαρτούρα να είμαστε κι εμείς έτοιμες!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...