Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

στην αρχή θα σοκαριστούν μετα θα προβληματιστούν ίσως και να αγχωθούν αλλά το σίγουρο είναι πως όταν αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα σου και θα δούν το εγγονάκι τους ακόμα και αν τους δείξεις εναν υπέρηχο θα ξετρελαθούν.Μετα δεν θα τους ξεκολλάς απο πάνω του. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να αισθάνεσαι τυχερή που ήρθε αυτο το δωρο στην ζωή σου γτ μπορει να ήρθε λίγο πιο γρηγορα αποτι περίμενες αλλά θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους.

Δημοσίευση

HOPE και Τζιτζικάκι πραγματικά σας βγάζω το καπέλο και σας θαυμάζω!!!! χιλια μπράβο νεες μανούλες!!!! εγώ στην ηλικία σας δυστυχώς πέρασα από συμπληγάδες, έμεινα εγκυος στα 20 και ο τότε "φίλος" μου και μπαμπάς του μωρού, φοιτητής τότε όπως και εγώ στην Αγγλία, μόλις άκουσε για το μωρό τον έλουσε κρύος ιδρώτας και τρόμος...δεν ήταν είπε έτοιμος να γίνει μπαμπάς και να παντρευτεί!!! και με άφησε στα κρύα του λουτρού, μόνη μου χωρίς κανέναν να μιλήσω!!!! χωρίς καμμία βοήθεια!!! και δεν μπορούσα βεβαια να το πω στους γονείς γιατί δεν τον συμπάθησαν ποτέ και μου έλεγαν να τον προσέχω (αν το μεταξύ αυτός ήταν τότε 30 όταν εγώ είμουν 20)... και το έριξα το αγγελούδι μου!!! κάτι που πάντα θα σκέφτομαι και θα πονάω...αλλά δεν μετανιώνω γιατι ήταν όλα λάθος!!!! τώρα ο θεούλης μας έστειλε εμένα και του άντρα μου ένα μωράκι να σφραγίσει την ευτυχία μας!!! και είμαι τόσο ευτυχισμένη!!!

κουκλα μου τζιτζικάκι να έχεις μια ευτυχισμένη εγκυμοσύνη και αφού έχεις τον φίλο σου δίπλα μην φοβάσαι τίποτα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Είστε όλες τόσο καλές!!Τώρα κατάφερα να μπω γιατί έχω διάβασμα και μόλις διάβασα τα μηνύματά σας πήρα πολύ δύναμη και κουράγιο.Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας.Να σας ευχηθώ και εγώ όσες περιμένετε τα μωράκια σας να έρθουν με το καλό και όσες προσπαθείτε να φουσκώσετε γρήγορα :P !φιλάκια

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλησπερα κ απο μενα..εχω μια μπεμπα 4 μηνων κ εχω να σου πω οτι αξιζεις ενα μπραβο που σκεφτεσαι τοσο ωριμα...να ξερεις οτι οσο δυσκολο κ να σου φαινεται τωρα με το θεμα των γονιων σου,μολις ακουμπησει πανω σου ο γιατρος το μωρακι σου θα νιωσεις οτι ξεκιναει η ζωη σου..μονο τοτε αποκτα νοημα η ζωη,εγω εχω διαγραψει τη ζωη που ειχα πριν,δε θυμαμαι τπτ,τπτ πια δε με γεμιζει παρα μοναχα ο αντρας μου κ η κορη μου..ειναι κομματι κ των 2 σας κ ειτε θελουν ειτε οχι οι γονεις σας θα το φερετε στπν κοσμο..ευχομαι ειλικρινα να σου πανε ολα καλα κ μετα το πρωτο σοκ που σιγουρα θα παθουν να σκεφτουν ωριμα σαν κ σενα κ να σε αγκαλιασουν.....κ η δικη μου γνωμη ειναι να τους το πεις συντομα..

οπως βλεπεις εδω στο φορουμ εχουμε κοπελες που θα σε αγκαλιασουν κ θα σε βοηθησουν...

Δημοσίευση

NA ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ!!!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ!!!!!ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!!!ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΘΕΣ ΟΟΟΟΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

κοριτσακι μου καλησπερα κ απο μενα..εχω μια μπεμπα 4 μηνων κ εχω να σου πω οτι αξιζεις ενα μπραβο που σκεφτεσαι τοσο ωριμα...να ξερεις οτι οσο δυσκολο κ να σου φαινεται τωρα με το θεμα των γονιων σου,μολις ακουμπησει πανω σου ο γιατρος το μωρακι σου θα νιωσεις οτι ξεκιναει η ζωη σου..μονο τοτε αποκτα νοημα η ζωη,εγω εχω διαγραψει τη ζωη που ειχα πριν,δε θυμαμαι τπτ,τπτ πια δε με γεμιζει παρα μοναχα ο αντρας μου κ η κορη μου..ειναι κομματι κ των 2 σας κ ειτε θελουν ειτε οχι οι γονεις σας θα το φερετε στπν κοσμο..ευχομαι ειλικρινα να σου πανε ολα καλα κ μετα το πρωτο σοκ που σιγουρα θα παθουν να σκεφτουν ωριμα σαν κ σενα κ να σε αγκαλιασουν.....κ η δικη μου γνωμη ειναι να τους το πεις συντομα..

οπως βλεπεις εδω στο φορουμ εχουμε κοπελες που θα σε αγκαλιασουν κ θα σε βοηθησουν...

kalypso να σου ζήσει η μπέμπα σου!πιστεύω πως πραγματικά μόλις γεννηθεί το μωρό η ζωή μου θα κάνει restart.Έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι και να αγαπάω αυτό το παιδάκι αν και μόνο 2 μέρες ξέρω για την εγκυμοσύνη.Στους γονείς μου θα το πω μάλλον σε 2 βδομάδες περίπου που θα πάω στην πόλη μου.Σπουδάζω αρκετά μακριά και φυσικά δεν θέλω να το πω από το τηλέφωνο.Θα έχω χρόνο να σκεφτώ και πως θα τους το φερω.χαχαχα

Δημοσίευση

toulouz έγραψε:

NA ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ!!!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ!!!!!ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!!!ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΘΕΣ ΟΟΟΟΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

αχ μακάρι να χαρούν toulouz μου!Μπράβο σου που τα κατάφερες πάντως!!Εγώ ευτυχώς δίνω τα τελευταία μαθήματα τώρα και ελπίζω να τα περάσω και να ορκιστώ.Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

Δημοσίευση

Κοπελιτσα μου,να αισθανεσαι μονο τυχερη!!!Συμφωνω με οτι σου εγραψε η RUBELA.Να ξερεις πως ολα εξαρτονται απο εσενα κ απο τον συντροφο σου,το ποσο θα στηριξετε την αποφαση σας αυτη.Οι γονεις,ειναι γονεις τους αγαπαμε κ τους σεβομαστε αλλα οπως κ εκεινοι καποτε εκαναν τις επιλογες τους ετσι ηρθε η ωρα να τις κανετε κ εσεις.Το θεμα ειναι να θελετε κ οι δυο αυτο που πατε να δημιουργησετε,να ειστε δεμενοι κ μονιασμενοι κ να ειστε ετοιμοι να αντιμετωπισετε τις οποιεσδηποτε δυσκολιες παρουσιαστουν,γιατι σιγουρα θα ερθετε αντιμετωποι με δυσκολιες.

Να νοιωθεις τυχερη για οτι σου δινει ο Θεος κ η ζωη...ετσι απλοχερα!Και να ξερεις πως παντα, ολα γινονται για καποιο λογο!!!!

Καθε ευτηχια κ καλη ζωη.....

Δημοσίευση

καλησπερα τζιτζικακι κι απο μενα...συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγειεστατο και γλυκουλικο μωρακι :):):) θα συμφωνησω με το μαρακι@21 απολυτα.....εχω 2 κορες 23 και 25 ετων αντιστοιχα,που σπουδαζουν.εαν τους τυχαινε μια εγκυμοσυνη δεν υπηρχε περιπτωση να τις αφησω να το ριξουν...θα ηταν καλοδεχουμενο εστω κι αν δεν ηταν στα αμεσα σχεδια τους... :):):) αυτα και μη φοβασαι τιποτα.. :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...